题目内容

【题目】The earliest newspapers started in ancient Rome. They were handwritten news sheets. The first printed newspapers appeared in China during the Tang dynasty, which were printed from carved wooden blocks. Modern papers first appeared in Venice, Italy in the middle of the 14th century. The newspapers of today, with advertising and a mixture of political, economic, and social news and comments, were started in Britain in the mid-18th century.

The main function of newspapers is to report news. Many newspapers also provide special information to readers, such as weather reports and television timetables. They also provide comments on politics, economics, arts and culture. Almost all newspapers depend on advertising to make money.

Nearly six out of ten adults in the United States and Canada read a newspaper every day. Seven out of ten read a paper each weekend. Readers search newspapers for detailed background information and analysis. This is what television and radio news reports seldom offer. Newspapers tell readers what happened, and they also help readers understand what caused an event and how it will affect the world around them.

The workers at large newspaper companies work under a lot of pressure to bring news to readers as soon as possible. Reporters, photographers, artists, and editors collect articles in just a few hours. Page designers select articles, photos, advertisements, and eye-catching headlines to make the pages, and then rush their work to the printer. Printing workers may work overnight around printing presses to churn out more than 60,000 copies per hour.

【1】Which is the best title for the passage?

A. Production of Newspapers

B. Functions of Newspapers

C. Publication of Newspapers

D. An Introduction to Newspapers

【2】We can infer everything from the passage EXCEPT that ________.

A. newspapers will become less popular because of the development of TV

B. few newspapers have no advertising

C. many adults in America read newspapers every day

D. people can read about many different issues in newspapers

【3】The phrase "churn out" in the last paragraph probably means ________.

A. pressB. produceC. publish D. sell

【答案】

【1】D

【2】A

【3】B

【解析】

试题分析:这篇文章讲述了报纸的起源和发展,以及报纸的功能,表达了报纸在人们的生活中发挥着非常重要的作用。

【1】D 主旨大意题。这篇文章主要给我们介绍了报纸的起源,发展及功能。故选D。

【2】A推理判断题。这篇文章讲了所有的报纸都包含广告,在美国,十分之六的美国人每天都读报纸,通过报纸,人们能了解很多不同的事情,文章并没有说随着电视的发展,报纸变得不受欢迎了。故选A。

【3】B 词义猜测题。根据Printing workers may work overnight around printing presses to churn out more than 60,000 copies per hour.印刷工人在印刷机旁边工作到深夜,要在每小时印刷出6万多份的报纸。可知,churn out的意思是生产,印刷。故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Your weight has been important since the moment you were born. Maybe you even know what your birth weight was. Most newborns weigh between 6 and 9 pounds, but some may weigh more and some less. But very quickly, a baby gains weight and everyone is glad about that because it means the child is growing bigger and stronger.

As you get older, your weight is still important. It's something your parents and doctor will probably keep an eye on. When you go for a checkup, the doctor often will record your height and weight and compare it with what it was the last time you came in. The doctor wants to check whether you have a healthy weight because weighing too much or too little can be a problem.

But these days, being overweight is more common than being underweight. In the last 30 years, a growing number of kids and teenagers have developed weight problems. Today, 1 out of 3 kids and teens between the ages of 2 and 19 are overweight. Many grown-ups understand what it's like to have weight problems, since 2 out of every 3 adults (成年人) are overweight..wfsqzkss.

For kids and adults, weighing too much can lead to illnesses and health problems. And a kid who is overweight might be made jokes on or find it hard to keep up with friends on the playground. When people talk about being overweight, they mean that someone has more body fat than is healthy. Everyone has some body fat, but extra (多余的) fat can influence someone's health and ability to walk, run, and get around, as well as how the person looks and his or her self-respect.

【1】 Why is everyone happy hearing a baby become fatter?

A. The baby is growing healthily.

B. The parents are rich enough.

C. The mother has enough milk.

D. The family is in good situation.

【2】 The doctor compares your height and weight in order to __________.

A. complete a check item

B. see if you have a healthy weight

C. know about your living habits

D. set up your checkup book

【3】 Which group has the largest number of people with overweight problems?

A. Babies. B. Kids. C. Adults. D. The old.

【4】 What is the last paragraph mainly about ?

A. Importance of keeping weight.

B. Ways to avoid becoming overweight.

C. Reasons for getting overweight.

D. Bad influence of being overweight.

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。选项中有两项为多余选项。

I was eight when I first sat with my grandmother behind the cashier in her store. 【1】 . I quickly learned the importance of treating customers politely and saying “Thank you.”

My grandmother treated me well. At first I was paid in candy. 2 .I worked every day after school, and during the summer and on weekends and holidays from 8 a.m. to 7 p.m. My father helped me set up a bank account. 3 .

By the time I was 12, My grandmother thought I had done such a good job that she promoted me to selling cosmetics(化妆品). 4 . Even though I was just a kid, women would ask me such things as What color do you think I should wear?” I took a real interest in their questions and was able to translate what they wanted into makeup ideas. I ended my selling with a record amount of cosmetics.

5 To be a successful salesperson, you didn’t need to be a Rocket scientist—you needed to be a great listener. Today I still carry this lesson with me: I listen to customers. I expect my customers are no longer women purchasing cosmetics from me; instead, they are kids who tell me which toys they would like to see.

A. Later I received 50 cents an hour.

B. The job taught me a valuable lesson

C. She let me sit there by myself before long

D. My grandma’s trust taught me how to handle responsibility

E. I developed the ability to look span>customers directly in the eye

F. Soon I found myself looking more beautiful than ever before.

G. Watching my money grow was more rewarding than anything I could have bought.

【题目】Below are the best four applications to help you organize your closet(橱柜)—and trust us, there really is something for everyone.

Closet

If you’re looking to create your own digital closet, then this app is for you. Closet helps you categorize your outfits and keeps you up-to-date on what you’ve already worn.

PROS:Very simple and user-friendly. Great for helping you look at your own closet without feeling overwhelmed.

CONS: No social interactions. This app is strictly for having a mobile version of your closet.

Pose

The app makes things insanely easy for the indecisive shopper. So if you’re debating whether or not to buy something, you can get a second opinion. The app also gathers photos of items that you wish to buy and items you already own, so they are all in one spot.

PROS: When you sign up, you fill out a short survey that helps identify your personal style and subsequently finds people with similar taste that you can follow for inspiration.

CONS:The phone application is more visually appealing than the actual website.

Stylitics

it allows you to categorize your clothes by color, brand, pattern and more. And if you’re wondering whether you have already worn an outfit, simply check your style calendar.

PROS:The app comes with a“Today in Fashion History”tip so you can brush up on your style knowledge.

CONS:You can’t view your style profile using the app yet unless you log on to the site.

Walk in My Closet

If you’re browsing the Internet, looking for something to buy, you can instantly add the item to your virtual closet so that your wish list items are all one place. Besides sharing your closet with other users, you can also sell items you no longer want.

PROS:The“Moodboard”is a great way to gather inspiring looks that you like from other users and fashion experts.

CONS:The luggage feature, which allows you to prepare outfits for an upcoming trip, is only available on the site; it would be useful if it were on the app.

【1】Which of the following can replace the underlined word?

A.Instantly. B.Accurately.

C.Deliberately. D.Incredibly.

【2】Which of the following is designed for people who often hesitate when buying clothes?

A.Closet. B.Pose.

C.Stylitics. D.Walk in My Closet.

【3】What can we learn about Walk in My Closet from the passage?

A.It is a simple and user-friendly app.

B.It helps you confirm your personal style.

C.It combines both shopping and organizing your closet.

D.It requires you to log on the site to view your style profile.

【4】The passage mainly tells us .

A.about the four best fashion apps to help organize your closet

B.how to use these fashion apps

C.that everyone can find their own personal style

D.that we should share our closet with friends

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网