题目内容

【题目】 Baseball developed gradually from a number of different ball-and-stick games originating in England. As early as the American Revolution, it was noted that troops played “base ball” in their free time. In 1845 Alexander Cartwright formalized the New York Knickerbocker’ version of the game.

The “New York Game” spread rapidly, replacing earlier localized forms. From its beginnings, baseball was seen as a way of satisfying the recreational needs of an increasingly urban-industrial society. At its beginning it was played by and for wealthy gentlemen. A club might consist of 40 members. The president would appoint two captains who would choose teams from among the members. Games were played on Monday and Thursday afternoons, with the losers often providing an expensive evening’s entertainment for the winners.

During the 1850-1870 period the game was changing, however, with increasing commercialism, under-the-table payments to outstanding players, and gambling(赌博) on the outcome of games. Beginning with the first openly all-salaried team (Cincinnati’s Red Stocking Club) in 1869, the 1870-1890 period saw the complete professionalization of baseball, including formation of the National Association of Professional Baseball Players in 1871. The National League of Professional Base Ball Clubs was formed in 1876, run by business-minded investors in joint-stock company(股份公司) clubs. The 1880s has been called Major League Baseball’s “Golden Age”. Profits rocketed, players’ salaries rose somewhat, a season of 84 games became one of 132, a weekly periodical “The sporting News” came into being, wooden stadiums replaced open fields, and the standard refreshment became hot dogs, soda pop and peanuts. In 1900 the Western League based in the growing cities of the Midwest declared itself the American League.

1What is the text mainly about?

A.The original rules of baseball.

B.The commercialization of baseball.

C.The influence of the “New York Game” on baseball.

D.The development of baseball in the nineteenth century.

2What can we learn about the “New York Game” at its beginning?

A.The game was played twice a week.

B.A baseball team might consist of 40 members.

C.The winners would get rewarded by the president.

D.The president would choose teams from among the member.

3What do we know about the baseball game during the 1850-1870 period?

A.The game became completely professional.

B.People bet on the result of games.

C.The game came into a “Golden Age”.

D.Most baseball players got extra incomes.

4During the 1880s, the baseball games _____.

A.were played in wooden stadiums

B.were reported by a daily sporting newspaper

C.were played less in a league season

D.were controlled by famous investors

【答案】

1D

2A

3B

4A

【解析】

本文是一篇说明文。文章主要介绍了棒球运动在19世纪的发展情况。

1

主旨大意题。通读全文,根据文章第一段中的“Baseball developed gradually from a number of different ball-and-stick games originating in England. As early as the American Revolution, it was noted that troops played “base ball” in their free time.”可知,棒球从起源于英格兰的许多不同的棒式运动逐渐发展起来。早在美国独立战争时期,人们就注意到军队在闲暇时间打棒球。即第一段讲述了棒球的由来,之后由第二段的“The “New York Game” spread rapidly, replacing earlier localized forms.”可知,这项运动迅速发展传播,取代了早期的本地化形式。再由第三段的“During the 1850-1870 period the game was changing, however, with increasing commercialism, under-the-table payments to outstanding players, and gambling(赌博) on the outcome of games. The 1870-1890 period saw the complete professionalization of baseball.”可知,在19世纪5070年代,棒球运动逐步职业化,杰出的运动员私下获得更多的收入,人们以比赛结果来打赌。1870-1890年间,棒球运动完全专业化。由此可知,文章主要是在介绍棒球运动在19世纪的发展情况。故选D

2

细节理解题。根据第二段中的“Games were played on Monday and Thursday afternoons, with the losers often providing an expensive evening’s entertainment for the winners.”可知,当时的棒球比赛是在每周一和周四下午举行,比赛失利者要请获胜者出去好好娱乐一晚。由此可知,该比赛每周进行两次。故选A

3

细节理解题。根据第三段中的“During the 1850-1870 period the game was changing, however, with increasing commercialism, under-the-table payments to outstanding players, and gambling on the outcome of games.”可知,在19世纪5070年代,棒球运动逐步职业化,杰出的运动员私下获得更多的收入,人们以比赛结果来打赌。即在1850-1870年间的棒球比赛中,人们下注就比赛结果进行赌博。故选B

4

细节理解题。根据第三段中的“Profits rocketed, players’ salaries rose somewhat, a season of 84 games became one of 132, a weekly periodical “The sporting News” came into being, wooden stadiums replaced open fields.”可知,这个时期棒球俱乐部的利润猛增,球员的薪水有所提高,一个赛季84场比赛变成了132场比赛,一个每周定期的《体育新闻》应运而生,木制体育场取代了空地。即在19世纪80年代,棒球比赛是在木制体育场进行的。故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。

Mr. Taylor checked again: water, food, bandage, medicines, a compass, and a map wrapped in plastic... Bingo! He put all that he prepared for the coming hiking into his backpack.

Mr. Taylor was fond of hiking, this time in particular, for it was the first time for him to hike with his two sons, Harry and Joel. Joel liked reading books about explorers and Harry joined the hiking club in his school this term. “It will be an unforgettable experience, definitely.” he whispered to himself, unconsciously a smile spreading over his face.

Harry and Joel, however, argued for the first three miles of their hiking trip. Harry accused Joel of wearing smelly old shoes. Joel blamed Harry for using all of the bug spray(喷雾防虫剂). Harry told Joel he smelled terrible. Joel called Harry a coward(懦夫).

“Will the two of you just quiet down and enjoy our hike together?” their father said. “You’re missing all of the beautiful scenery!”

It was true. Neither Joel nor Harry had taken notice of the bear their father had spied at the start of their trip. They hadn’t looked up at the eagle he pointed out overhead. Worst of all, they hadn’t paid any attention to the turns and twists along the way while they continued their argument.

“Joel threw a stick at me!” Harry screamed. “That’s not true!” Joel shouted back.

Mr. Taylor could no longer contain his anger. “And both of you need to stop arguing!” he erupted. As he turned to face them, his left foot caught on a root. He slipped backward and down muddy bank, falling into the river that ran alongside the path.

Harry and Joel raced to their father’s assistance. They helped him up out of the water, and then dragged his wet backpack up onto land.

Fortunately, their wet-through father found himself just slightly injured.

注意:

1. 所续写短文的词数应为 150 左右;

2. 至少使用 5 个短文中标有下划线的关键词语;

3. 续写部分分为两段, 每段的开头语已为你写好;

4. 续写完成后, 请用下划线标出你所使用的关键词语。

Paragraph 1:

But his glasses came off when he fell in the water.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Paragraph 2:

”Just calm down.” Mr. Taylor shouted, “Without my glasses, we need to work together to find our way.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

【题目】 People may have some unclear memories of their childhood but almost everyone will remember the beautiful princess and the cruel queen in "Snow White" the innocent little girl and the greedy big gray wolf in "Little Red Riding Hood"1 For example "True love can overcome anything" and "Even a frog can turn into a prince" However at a certain age we start to learn new things about life particularly that love doesn't always win and that a frog is just a frog

2 Just look at animated films like "The Lion King" and "Frozen" which have millions of fans young and old And this year's Lucerne Festival in Switzerland - a classical music festival - will also feature the themes of "Childhood" and "Fairy tales"

"Fairy tales endure because they are the stories of our lives in their most stripped down form" wrote US author Laura Packer "They are stories of love and loss desire and death riches and ruin" 3 But if children only see just one side of reality adults usually see the other For example in the movie "Maleficent" we′re told the tale of Sleeping Beauty from the perspective of the evil queen 4 Instead she suffers great losses growing up leading to the creation of her "evil' side And in US author James Finn Gamer's book "Politically Correct Bedtime Stories "he tells the classic story of "Little Red Riding Hood" but with a modem touch

5 They may usually start with "Once upon a time but as we grow older we learn that every story doesn't always need a "happily ever after" to be a good one

AFairy tales are all about reality

BBut somehow our love for fairy tales never dies

CMost of us get our earliest life lessons from fairy tales

DThe theme of fairy tales is to teach people courage and kindness

EFairy tales have been adapted into versions suitable for children

FIt looks like fairy tales aren't just stories our parents read us at bedtime

GUnlike the children's version of the story we see that the queen wasn't born evil

【题目】France Tours

Best of Paris in 13 Days Tour

Date / Price: October 9-October 21 / $2,295 + Air

On this tour, you will be guided around the very best of Paris: the Louvre, Orsay Museum, Orangerie Museum, Sainte-Chapelle, and Palace of Versailles. You’ll also enjoy guided neighborhood walks through the city's historic heart.

Loire to the South of France in 13 Days Tour

Date / Price: October 18-October 30 / $3,795 + Air

This tour begins in the historic town of Chartres-an easy train ride from Paris. Then, with your guide, you'll visit the chateaux of the Loire, prehistoric caves, traditional markets of the Dordogne, the city of Carcassonne and the Roman Pont du Gard.

Best of Eastern France in 14 Days Tour

Date / Price: September 19-October 2 / $4,195 + Air

Starting I the champagne capital(香槟之都) of Reims, you'll spend 14 wonderful days with your guide, visiting Colmar's cobbled lanes( 鹅卵石小道) Verdun's historic fields of honor, Chamonix's great mountains, Provence's beautiful Cotes du Rhone, and ending with a wine party in Aix-en-Provence.

My Way France in 13 Days Tour

Date / Price: September 21-October 3 / $2,795 + Air

Your vacation to France starts by following a route that connects France's must-see sights---from lovely Paris to sunny Nice, with the Loire Valley, Lyon, Annecy, the French Alps and Avignon in between. This money-saving My Way vacation gives you the freedom(自由) to decide your own daily sightseeing pace. We cut the stress by providing comfortable rooms in hotels and private bus transportation from city to city.

1What do we know about Best of Paris in 13 Days Tour?

A.It has a guide all the way.B.It will interest students most.

C.It includes many modern buildings.D.It offers tourists many challenging walks.

2Which tour will you choose if you want to go to a wine tasting?

A.Best of Paris in 13 Days Tour

B.Loire to the South of France in 13 Days Tour

C.Best of Eastern France in 14 Days Tour

D.My Way France in 13 Days Tour

3What can you do on My Way France in 13 Days Tour?

A.Tour Dordogne.B.Start form Nice.

C.Change the route freely.D.Travel at your own pace.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网