题目内容

    When a golfer plays on any golf cours, he or she expects the course has a lot of hazards(障碍区) like sands,woods,and ponds of water. There is one special golf course,though,where along with these hazards that stand still,the player must expect to compete against hundreds of moving hazards. The golf course is on Christmas Island. The island is an area of Australia in the Indian Ocean,the third largest ocean in the world,lying between Africa and Australia. The moving hazards are bright red,four-and-one-half-inch (11. 4cm) crabs(螃蟹) .

    Over 150 million of these brightly colored crabs live in the island's rainforests. Every year,starting around November,the crabs migrate (迁移) . They leave the rainforest and make their way to the ocean. They arrive at the coast after one to three weeks. But thQ males (雄性)return to the rainforest earlier than the females,who return about two weeks later after producing up to 100,000 eggs.

    On Christmas Island there is a golf course I built on the crabs’ migration route. During the

migration season,there are hundreds of red crabs moving on the course. The rules of the Christmas Island Golf Club say that all players must treat the crabs as they would treat any other hazard. They cannot move them,and they must play around them. If a walking crab happens to knock a ball while it is on the green,hitting it into a hole,the ball is considered “in”.

    Just as the golfers must compete against a moving hazard,so must the crabs. People have built roads that run through the crabs migration route. Unluckily,up to two million crabs are killed by passing vehicles every year. People are trying to reduce the number by putting up “Crab Crossing”signs and closing certain roads during the migration season.

29. What do we learn aboirt the red crabs?

   A. They arrive in the rainforest in November.

   B. They spend most of their year in the ocean.

   C. The females spend two more weeks on the coast. '

   D. The males start to migrate earlier than the females.

30. The rules of the Christmas Island Golf Club.

   A. attract more golf players

   B. can help protect the crabs

   C. often make golfers confused

   D. cause the crabs much trouble

31. By saying a “Just as the golfers ... so must the crabs”, the author means.

   A. the crabs must face danger on the road

   B. the crabs are quite perfect moving hazards

   C. golfers like competing against moving hazards

   D. golfers find it hard to play on Christmas Island 

32. Which can be the best title for the text? 

   A. Christmas Island

   B. Great migration

   C. Crab Crossing

   D.Crab hazards

29. C 30. B 31. A 32. D

29. C.细节理解题。由第二段中的the females,who return about two weeks later after producing up to 100.000

eggs可知,雌性红蟹在海岸上多停留两周,故选C项。

30. B.推理判断题。由第三段中的 They cannot move them,and they must play around them 可知,该高尔夫球俱乐部的这些规则有助于保护红蟹,故选B项。

31. A.推理判断题。由最后一段中的 People have built roads that run through the crabs’ migration route. Unluckily,up to two million crabs are killed by passing vehicles every year 可知,螃蟹们的迁徙路线要经过马路,所以每年大约有两百万只螃蟹会 被过往的车辆压死,由此可见它们必须面对路上的危险,故选A项。

32. D.标题归纳题。本文主要介绍了一个高尔夫球场上的一些特殊的障碍区—红蟹,故用D项作标题最恰当。

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网