题目内容
[3]The second goal that we all have in common is to enjoy excellent relationships—personal or social—with the people we like and respect, and who in turn. Fully 85% of your happiness will be determined by the quality of your relationships at each stage, and in each area of your life. How well you get along with people, and how much they like and respect you, have more impact on the quality of your life than perhaps any other factor.
[4]The third common goal is to do work that we enjoy, to do it well, and to be well paid for it. You want to be able to get and keep the job you want, to get paid more and promoted faster. You want to earn the very most that is possible for you at each stage of your career, no matter what you are engaged in.
[5]The fourth goal we all have in common is to achieve financial independence. You want to reach the point in life where you have enough money so that you never have any financial worries. You want to be completely free of them. You want to be able to order dinner in a restaurant without referring to the price listings to determine what you want to eat.
- 1.
What does this passage mainly about? (no more than 12 words)
______. - 2.
Fill in the blank in Paragraph 3 with proper words. (no more than 6 words)
______. - 3.
Why does the author put health ahead of other goals?(no more than 20 words)
①______.②______. - 4.
What does the underlined word“them”in the last paragraph probably refer to? (no more than 3 words)
______. - 5.
Translate the underlined sentence in Paragraph 4 into Chinese.
______.
2. like and respect us
3. ① Because healthy people have more energy, and live longer and better than people who are not healthy ② Because without health everything is nothing
4. financial worries
5. 无论你从事哪一个(什么)行业,你都希望在每一个职场阶段尽量赚取更多财富
1.根据文章第一段的最后一句和每一段的开头可知,
2.根据in turn可知,是我们喜欢和尊重的人,和喜欢和尊重我们的人
3.①根据第二段最后一句可知。
②根据第二段最后一句可知
4.根据前一句最后可知
5.无论你从事哪一个(什么)行业,你都希望在每一个职场阶段尽量赚取更多财富
The next morning Alex was waiting in the FMA president’s suite when Jerome Patterton arrived. Alex filled him in quickly on the Jax report. Then he said, “I want you to give an order to the trust department to sell every share of Supranational we’re holding.”
“I won’t!” Patterton’s voice rose. “Who do you think you are, giving orders-----“ “I’ll tell you who I am, Jerome. I’m the guy who warned the board against in-depth involvement with SuNatCo. I fought against heavy trust department buying of the stock, but no one-----including you -----would listen. Now Supranational is caving in.” Alex leaned across the desk and slammed a fist down hard. “Don’t you understand? Supranational can bring this bank down with it.”
Patterton was shaken. “But is SuNatCo in real trouble? Are you sure?”
“If I weren’t, do you think I’d be here? I’m giving you a chance to salvage something at least.” He pointed to his wristwatch. “It’s an hour since the New York stock market opened. Jerome, get on the phone and give that order!”
Muscles around the bank president’s mouth twitched nervously. Never decisive, strong influence often swayed him. He hesitated, then picked up the telephone.
“Get me Mitchell in the trust department… Mitch? This is Jerome. Listen carefully. I want you to give a sell order immediately on all the Supranational stock we hold… Yes, sell every share.” Patterton listened, then said impatiently, “Yes, I know what it’ll do to the market. And I know it’s irregular.” His eyes sought Alex’s for reassurance. The hand holding the telephone trembled as he said, “There’s no time to hold meetings. So do it! Yes, I accept responsibility.”
He hung up and reached for a glass of water. “The stock is already down. Our selling will depress it more. We’ll be taking a big beating.”
“It’s our clients-----people who trusted us-----who will take the beating. And they’d have taken a bigger one still, if we’d waited. Even now we’re not out of the woods. A week from now the SEC may disallow those sales. They may rule we had inside knowledge that Supranational was about to be bankrupt, which we should have reported and which would have halted trading in the stock.
【小题1】 Alex filled him in quickly on the Jax report. The sentence means:
| A.He filled his name on the Jax report quickly. |
| B.Alex signed his name to the Jax report quickly. |
| C.He offered the FMA president the Jax report smartly. |
| D.He prepared the Jax report for Patterton to sign smartly. |
| A.SuNatCo would bring the stock market down if it sold all the Supranational stock they held. |
| B.The president was stubborn and would never listen to others. |
| C.Alex will take the place of Patterton in the future. |
| D.the clients would take a bigger beating than the bank |
| A.the old stock can be bought and sold |
| B.shares can be bought and sold |
| C.paper stock can be bought and sold |
| D.some of the stock can be taken without being paid for |
| A.free from danger | B.short of wood |
| C.running out of wood | D.set free |
| A.good leader of the U.S.A | B.a good manager of a company |
| C.headmaster | D.banker, an indecisive sort of person |