题目内容
13.The website FarmersOnly.com calls itself an online dating and friendship finder.The idea started in the mind of a man,Jerry Miller in Ohio.He wondered how farmers could meet new people who understand the life of a farmer.Jerry Miller is not a farmer but he represents a lot of farmers.As he tells it,the idea for the site was planted when a farmer told him one day that she was recently divorced and would like to date.But someone would invite her to meet for coffee at nine o'clock at night,when she had to start her day at five the next morning.
So,in 2005,Jerry Miller launched his website."You don't have to be a farmer to be on FarmersOnly.com,but you do have to have the good old-fashioned traditional values of America's Heartland."
You also have to live in the United States or Canada to be a member of the site.Some services are free,but a full membership costs fifty dollars for a year.As of last week the site listed more than 58,000members.Many of them are farmers in the United States.Others are students or workers involved in some way with agriculture.Jerry Miller tells us about thirty marriages in the last year have resulted from his website.
Some farmers have also found love through a group,Singles in Agriculture,which was formed as a nonprofit organization in 1986.It organizes gatherings that usually end with a dance,but is not a dating service.The purpose is to support educational and social activities that offer people a chance for friendship.Its website,singlesinag.org,says there are more than 1,000members across the nation and as far away as France.
71.Jerry Miller started singlesinag.org in order toA.
A.help farmers B.support traditions
C.understand farmers D.represent farmers
72.What does the underlined sentence in Paragraph 2indicate?C
A.She dislikes city lifestyle.
B.She prefers late night coffee.
C.Country life isn't well understood.
D.It's tiring to get up early.
73.Which of the following is true of singlesinag.org?A
A.Its services are free.
B.It provides dating services.
C.Only farmers can become its members.
D.Farmers in France can't benefit from it.
74.The author of the text intends toB.
A.advertise for the two websites
B.introduce two websites
C.encourage social activities
D.urge readers to help farmers
75.It can be inferred from the text thatD.
A.all farmers desire marriage
B.farmers are easy to meet new people
C.more farmers get divorced in the USA
D.the Internet helps improve farmers'social life.
分析 本文实际上是介绍了FarmersOnly.com和 singlesinag.org 两个网站,介绍了这两个网站对农民的帮助.
解答 71~75 ACABD
71 A 细节题.由第一段第三句"He wondered how farmers could meet new people who understand the life of a farmer."和第二段第一句"As he tells it,the idea for the site was planted when a farmer told him one day that she was recently divorced and would like to date."可知 Jerry Miller 开办这个网站是为了给农民提供帮助,故正确答案为A.
72 C 由第二段第二句"But someone would invite her to meet for coffee at nine o'clock at night,when she had to start her day at five the next morning."可知约会如果在九点的话,农民第二天的生活就会被打乱,但约农民出来的另一方却不会明白农民的生活会被打乱,由此可知划线句想表达的是农民的乡村生活并不是很容易能够被理解的,故正确答案为C.
73 A 细节题.由第四段第二句"Some services are free,"可知A项正确.B项,文中没有相关内容,所以B项错误.C项,由第二段第一句"You don't have to be a farmer to be on FarmersOnly.com,"可知C项错误.D项,文中没有相关内容,所以D项错误.故正确答案为A.
74 B 主旨题.文章主要介绍了 FarmersOnly.com 和 singlesinag.org 两个网站,所以B项正确,但是并没有为这两个网站做广告,更没有鼓励社交网络的发展或者呼吁读者帮助农民,所以A、C、D项错误.故正确答案为B.
75 D 推断题.由第四段最后一句"Jerry Miller tells us about thirty marriages in the last year have resulted from his website."和第五段最后两句"The purpose is to support educational and social activities that offer people a chance for friendship.Its website,singlesinag.org,says there are more than 1,000 members across the nation and as far away as France."可知社交网站确实提升了农民的社交生活,所以D项正确.A项,文中没有相关内容,所以A项错误.B项,由第一段第三句"He wondered how farmers could meet new people who understand the life of a farmer."和第二段最后一句"But someone would invite her to meet for coffee at nine o'clock at night,when she had to start her day at five the next morning."描述的约会的窘境可知农民很不容易认识新人,所以B项错误.C项,文中没有相关内容,所以C项错误.故正确答案为D.
点评 学生需要认真阅读原文,把握文章大意,对文章脉络有整体的了解,能仔细查找文中细节,并能根据文章内容进行合理的推测判断.
---I wish I had,but I ________ for the mid-term examination then.( )
| A. | would prepare | B. | prepared | C. | had prepared | D. | was preparing |
The lesson of the story,I suggested,was that in some strange sense we are more whole(32)Dwe are missing something.The man who has(33)C is in some ways a poor man.He will(34)Aknow what it feels like to desire,to hope,to nourish his soul with the dream of something better.
Life is not a spelling bee(拼字比赛),where no matter how many words you've gotten right,you're disqualified if you make one(35)C.Life is more like a baseball season,where even the best team (36)B one third of its games and even the worst team has its days of brilliance.Our(37)Ais to win more games than we lose.When we accept that imperfection is(38)Cof being human,and when we can continue rolling through life and (39)B it,we will have (40)D a wholeness that others can only long for.
| 21.A.famous | B.friendly | C.whole | D.wealthy |
| 22.A.incomplete | B.incorrect | C.inactive | D.inadequate |
| 23.A.watered | B.picked | C.admired | D.ignored |
| 24.A.circles | B.pieces | C.views | D.colors |
| 25.A.searching | B.chatting | C.fighting | D.digging |
| 26.A.grows | B.winds | C.mixes | D.fits |
| 27.A.missing | B.shining | C.hidden | D.injured |
| 28.A.float | B.roll | C.flow | D.escape |
| 29.A.successful | B.perfect | C.flexible | D.practical |
| 30.A.different | B.beautiful | C.bright | D.reasonable |
| 31.A.poured | B.settled | C.1eft | D.parked |
| 32.A.before | B.since | C.unless | D.when |
| 33.A.something | B.none | C.everything | D.nothing |
| 34.A.never | B.seldom | C.usually | D.often |
| 35.A.decision | B.note | C.mistake | D.step |
| 36.A.wins | B.loses | C.quits | D.continues |
| 37.A.goal | B.topic | C.mark | D.pride |
| 38.A.half | B.all | C.part | D.1ittle |
| 39.A.change | B.appreciate | C.recall | D.hate |
| 40.A.replaced | B.avoided | C.performed | D.achieved |