题目内容

Miss White was a ______customer here until the supermarket next door opened a couple of weeks ago.

A. commonB. typical C. normal D. regular

 

D

【解析】

试题分析:考查形容词辨析。句意:怀特女士是一个这里定期的顾客,直到隔壁超市两三周之前开业。typical典型的,有代表性的,如:This painting is typical of his early work这幅画是他早期的代表作。normal正常的,正规的,标准的,如: The doctor said the child's temperature was normal医生说孩子体温正常。regular定期的,定时的 如:He made a regular visit to his parents. 他定期看望父母亲。common指为许多人或事物所共同具备因而常见,如:This custom is very common in that area.这种风俗在那个地方很普遍。故D正确。

考点:考查形容词辨析

 

练习册系列答案
相关题目

下面文章中有5个段落需要添加首句(第61~65题)。请从以下选项(A、B、C、D、E和F)中选出适合各段落的首句,并在答题纸上将该选项标号涂黑。选项中有一项是多余选项。

A. It’s bonding time.

B. It’s time for family updates.

C. It can keep kids out of trouble.

D. It offers all kinds of activities.

E. It’s healthy for the whole family.

F. It’s a chance to resolve problems.

The Importance of Family Dinnertime

Over the past few years, more and more families are making great efforts to have regular family meals because it is very important.

1.__________________ Kids who live in families that eat dinner together regularly are less likely to be involved in risky behaviors. According to statistics, children who don’t eat dinner with their families are 61% more likely to use alcohol, tobacco or illegal drugs. By contrast, children who eat dinner with their families every night of the week are 20% less likely to drink, smoke or use illegal drugs.

2.__________________ Families who eat dinner together regularly are more likely to have stronger, happier family relationships. As families struggle to find amounts of quality time together, family dinnertime provides the opportunity for both. When families hang out together and communicate, they grow strong and healthy.

3._________________ Families who eat dinner together regularly can keep in touch with each others’ lives. Everyone — kids and parents alike — can keep up-to-date during your family dinnertime on what is going on with school, jobs, family life and friends.

4.__________________ A regular family dinnertime provides natural opportunities for planning and problem solving. Scheduling family meeting times to discuss planning, needs and problem solving can be difficult. A regular family mealtime can offer a natural solution to the challenge.

5.__________________ Kids are likely to receive better nutrition when eating dinner regularly with their families. A simple, but true rule applies — when kids eat with their families, they eat better. A family dinnertime means kids are more likely to eat a nutritionally balanced meal, lower in sugar and fat content, than if they prepare or purchase meals on their own.

 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网