题目内容
【题目】 RAMCO TECHNOLOGIES
Where Technology Shapes Tomorrow
Marketing @Ramco.comewww.Ramco.com
TO: Rachel Mohler, Vice President
Harrison Fontentot, Public Relations
FROM: Mike Gonzalez
SUBJECT: Three Ways to Increase Ramco’s Community Involvement
DATE: March 5, 2019
At our planning session in early February, our division managers stressed the need to generate favourable publicity for our new Ramco facility in Mayfield. Knowing that such publicity will highlight Ramco’s visibility in Mayfield, I think the company’s image might be enhanced in the following three ways.
CREATE A SCHOLARSHIP FUND
Ramco would receive favourable publicity by creating a scholarship at Mayfield Community College for any student interested in a career in technology. A one-year scholarship would cost $6,800. The scholarship could be awarded by a committee composed of Ramco executives. Such a scholarship would emphasize Ramco’s enthusiastic support for the latest technical education at a local college.
OFFER SITE TOURS
Guided tours of the Mayfield facility would introduce the community to Ramco’s innovative technology. These tours might be organized for academic, community, and civic groups. Individuals would see the care we take in protecting the environment in our production and equipment choices and the speed with which we ship our products. Of special interest to visitors would be Ramco’s use of industrial robots working alongside our employees. Since these tours would be scheduled in advance, they should not conflict with our production schedules.
PROVIDE GUEST SPEAKERS
Many of our employees would be excellent guest speakers at civic and educational meetings in the Mayfield area. Possible topics include the advances Ramco has made in designing and engineering and how these advances have helped consumers and the local economy.
Thanks for giving me your comments as soon as possible. If we are going to put one or more of these suggestions into practice before the facility opens in mid-April, we’ll need to act before the end of the month.
【1】If Ramco establishes a scholarship, it will _____.
A.benefit students at colleges in Mayfield
B.highlight Ramco’s support for the latest technical advances
C.be offered to MCC students interested in a career in technology
D.be jointly awarded by Ramco executives and college professors
【2】Which of the following is true according to the passage?
A.Site tours of Mayfield facility can be arranged at any time.
B.The three measures are scheduled to be carried out in mid-April.
C.The three measures are sure to create favourable image for Mayfield.
D.Guest speakers will talk about Ramco’s advances in designing and engineering.
【3】What type of writing is this passage?
A.A letter of introduction.B.A letter of proposal.
C.A letter of recommendation.D.A letter of complaints.
【答案】
【1】C
【2】D
【3】B
【解析】
本文是应用文。主要介绍了一封倡议信,希望为在梅菲尔德的新工厂创造有利的宣传。
【1】细节理解题。根据CREATE A SCHOLARSHIP FUND中Ramco would receive favourable publicity by creating a scholarship at Mayfield Community College for any student interested in a career in technology.得知拉姆科将通过在梅菲尔德社区学院为任何一个对技术相关的事业感兴趣的学生设立奖学金获得有利的宣传。故选C。
【2】细节理解题。根据PROVIDE GUEST SPEAKERS中Possible topics include the advances Ramco has made in designing and engineering and how these advances have helped consumers and the local economy.得知演讲主题包括拉姆科在设计和工程方面的进展,可以判断出演讲嘉宾将介绍拉姆科在设计和工程方面的进展。故选D。
【3】推理判断题。根据首段的邮箱地址和最后一段Thanks for giving me your comments as soon as possible. If we are going to put one or more of these suggestions into practice before the facility opens in mid-April, we’ll need to act before the end of the month.感谢尽快能收到你们的评论。得知这是一封倡议信。故选B。