题目内容

【题目】Shakespeare’s Birthplace and Exhibition

Henley Street,Stratford-Upon-Avon Tel:01789 204016

Shakespeare’s Birthplace was the childhood home of William Shakespeare.Take a step back in time and see what life was like for the young Shakespeare growing up in Stratford-Upon-Avon.The house has been exactly furnished,and includes both original and copy items similar to those which would have been there in the house when Shakespeare was a boy.Beautiful painted cloths hang on the walls,brightly colored fabrics fill the rooms and his father’s glove workshop has been recreated.At the back of the house is a beautiful garden containing many plants,herbs and flowers mentioned in Shakespeare’s plays.

The neighboring exhibition shows Shakespeare's life and focuses on many rare local items connected with him,as well as a copy of the first edition of his collected plays published in 1623.

◎Limited disabled access

◎Many restaurants close to Shakespeare’s Birthplace

◎Town center parking

◎Gift shop

◎Allow at least 45 minutes to visit the house and the exhibition

【1】What can we see in Shakespeare’s birthplace?

A.Old furniture. B.Ancient restaurants.

C.Colored gloves. D.Shakespeare’s plays.

【2】How much would they pay if a couple with their two children visit the exhibition?

A.£5.2. B.£13.4. C.£15. D.£18.6.

【3】What is the deadline to enter the exhibition on Friday in July?

A.4:00 pm. B.5:00 pm. C.5:30 pm. D.6:00 pm.

【答案】

【1】A

【2】C

【3】C

【解析】

试题分析:莎士比亚的出生地和展览。

【1】A细节理解题。根据文章第一段第三句The house has been exactly furnished,and includes both original and copy items similar to those which would have been there in the house when Shakespeare was a boy.可知看到一些旧家具。故选A。

【2】C 细节理解题。根据表格中Family£15,可知一对夫妇和两个孩子要付£15。故选C。

【3】C细节理解题。根据表格中Jun—Aug Monday—Saturday Open 9;00am Last Entry 5:30pm 可知选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文理解,选择正确答案。
How Room Designs Affect Our Work and Feelings
Architects have long had the feeling that the places we live in can affect our thoughts, feelings and behaviors. But now scientists are giving this feeling an empirical(经验的,实证的) basis. They are discovering how to design spaces that promote creativity, keep people focused and lead to relaxation.
Researches show that aspects of the physical environment can influence creativity. In 2007, Joan Meyers-Levy at the University of Minnesota, reported that the height of a room's ceiling affects how people think. Her research indicates that higher ceilings encourage people to think more freely, which may lead them to make more abstract connections. Low ceilings, on the other hand, may inspire a more detailed outlook.
In additions to ceiling height, the view afforded by a building may influence an occupant's ability to concentrate. Nancy Wells and her colleagues at Cornell University found in their study that kids who experienced the greatest increase in greenness as a result of a family move made the most gains on a standard test of attention.
Using nature to improve focus of attention ought to pay off academically, and it seems to, according to a study led by C. Kenneth Tanner, head of the School Design & Planning Laboratory at the University of Georgia. Tanner and his team found that students in classrooms with unblocked views of at least 50 feet outside the window had higher scores on tests of vocabulary, language arts and maths than did students whose classrooms primarily overlooked roads and parking lots.
Recent study on room lighting design suggests than dim(暗淡的) light helps people to loosen up. If that is true generally, keeping the light low during dinner or at parties could increase relaxation. Researchers of Harvard Medical School also discovered that furniture with rounded edges could help visitors relax.
So far scientists have focused mainly on public buildings. "We have a very limited number of studies, so we're almost looking at the problem through a straw(吸管)," architect David Allison says. "How do you take answers to very specific questions and make broad, generalized use of them? That's what we're all struggling with."
(1)What does Joan Meyers-Levy focus on in her research?
A.Light.
B.Ceilings.
C.Windows.
D.Furniture.
(2)The passage tells us that ______.
A.the shape of furniture may affect people's feelings
B.lower ceilings may help improve students' creativity
C.children in a dim classroom may improve their grades
D.students in rooms with unblocked views may feel relaxed
(3)The underlined sentence in the last paragraph probably means that ______.
A.the problem is not approached step by step
B.the researches so far have faults in themselves
C.the problem is too difficult for researchers to detect
D.research in this area is not enough to make generalized patterns
(4)Which of the following shows the organization of the passage?
CP: Central Point P: Point SP: Sub-point C: Conclusion
A.
B.
C.
D.

【题目】根据短文理解,选择正确答案。
Love it or hate it, there is no escape from Internet slang(俚语).
This is especially true among young people in some English-speaking countries such as Australia, the UK and the US. These days, if they haven't caught up with the latest popular Internet slang, chances are that they often feel behind the times.
Take these posts by The Washington Post for example: “David Bowie dying is totes tradge” and “When Cookie hugged Jamal, it made me totes emosh. ”
What on earth do these mean? Well, “totes” is a short form of the adverb “totally”. Likewise, “tradge” means “tragic” and “emosh” means “emotional”.
It seems that, for millennials (those born between the early 1980s and late 1990s), typing in this abbreviated form is not only time-saving but also in.
Many millennial slang words are formed by what linguists(语言学家) call the practice of “totesing” —the systematic abbreviation of words, according to a recent article in The Washington Post.
Some people think that millennial slang affects the English language negatively. However, Melbourne University linguist Rosey Billington doesn't agree.
“When you are able to use language in a creative way, you show you are linguistically knowledgeable because you know the language rules well enough to use words in a different way.” Billington told News.com.au.
Her view is supported by two linguists, Lauren Spradlin and Taylor Jones, from the City University of New York and the University of Pennsylvania respectively. The two believe that totes-speak is a highly-organized system that can only be used by speakers who have mastered English pronunciation.
The ability to break apart syllables(音节) and mix different sounds together is key. “Totesing is about sounds, and it follows the sometimes-complex sound system of English,” Jones told The Washington Post. “Totesing is considered random by some people, but it's not true. Instead, it has strict rules to follow. You need to be very fluent in the English language to be able to understand totes-speak. ”

(1)How does the author explain the meaning of totesing?
A.With comparisons.
B.Through examples.
C.By listing facts.
D.By analyzing causes and effects.
(2)What is Lauren Spradlin's attitude toward the practice of totesing?
A.Worried.
B.Indifferent(漠不关心的).
C.Positive.
D.Doubtful.
(3)The underlined word “random” in the last paragraph probably means _______.
A.complex
B.organized
C.irregular
D.meaningless
(4)What is the main idea of this passage?
A.The reasons why totesing is popular among the young.
B.The ways that the young use in totesing.
C.The popularity of totesing and linguists' attitude to it.
D.The definition(定义) and practice of totesing.

【题目】根据短文理解,选择正确答案。
AT
TV Ears has helped thousands of people with various degrees of hearing loss hear the television clearly without turning up the volume and now it's better and more affordable than ever! With TV Ears wireless technology, you set your own headset volume, while other TV listeners hear the television at a volume level that's comfortable for them. You can even listen through the headset only and put the TV on mute(静音) if the situation calls for a quiet environment — maybe the baby is sleeping. Or perhaps you are the only one who is interested in listening to the ballgame.
TV Ears patented technology includes a revolutionary noise reduction car tip, not used in any other commercially available headset. This tip reduces outside noise so that television dialogue is clear and understandable. Get the technology that has proven to help the most demanding customers. That's why TV Ears has earned the trust and confidence of audiologists(听觉学家) nationwide as well as world-famous doctors.

Revolutionary TV Ears

Doctor Recommended TV Ears!
“My wife and I have used TV Ears almost daily for the past two years and find them a great help in our enjoyment of television. As a retired ear doctor, I heartily recommend TV Ears to people with normal hearing as well as those with hearing loss.”
— Robert Forbes, M. D. , CA

Customer Recommended TV Ears!
“Now my husband can have the volume as loud as he needs and I can have the TV at my hearing level. TV Ears is so comfortable that Jack forgets he has them on! He can once again hear and understand the dialogue.”
— Darlene & Jack B, CA

Risk Free Trial! TV Ears comes with a 30-day risk free trial.
Special Offer — Now$59.95.
If you're not satisfied, return it.
Money-back guarantee!
Call now! 800-123-7832
(1)TV Ears helps you ______.
A.improve your sleeping quality
B.change TV channels without difficulty
C.listen to TV without disturbing others
D.become interested in ballgame programs
(2)What makes TV Ears different from other headsets?
A.It can easily set TV on mute.
B.Its head set volume is adjustable.
C.It applies special wireless technology.
D.It has a new noise reduction ear tip
(3)This advertisement is made more believable by ______.
A.offering reasons for this invention
B.using recommendations
C.providing statistics
D.showing the results of experiments

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网