题目内容

【题目】

1We are going to have a basketball game _______(对着) Class Three on Sunday.

2A: What’s your _________(最喜欢的) sport?

B: Basketball, of course.

3Kangkang, Michael, please don’t _______(吵架). Michael doesn’t do well in soccer but he did his best.

4A: Shall I take you to the ________(医院)?

B: No, thank you. I’ll go home and have a rest.

5I’m reading an article about ________(抽烟) in the newspaper.[

6These days many people have the flu. So what should we do ________(阻止)it?

7A: Do you like classical music?

B: No, I don’t like it at all. It’s too _______(严肃).

8A terrible earthquake _______(侵袭) Yushu in Qinghai Province early this morning.

9Mr. Brown feels _________(沮丧) because he couldn’t get a ticket to The Sound of Music.

10Li Hong is very ________(严格) with herself.

11If we are not ________(自信) about ourselves, we may feel upset or nervous.

12Let’s find out some _________(信息) about the cost.

13While you were enjoying your trip to Mount Tai, I was busy ________(准备) for my exams.

14Tian anmen Square can _______(容纳) one million people.

15If we break the traffic rules, we may get a _______(罚单) and even be in danger.

【答案】

1against

2favo(u)rite

3fight

4hospital

5smoking

6to prevent

7serious

8struck

9disappointed

10strict

11confident

12information

13preparing

14hold

15fine

【解析】根据每一小题给的中文提示以及句子结构填空。

1句意为星期日我们将举办一场对抗三班的篮球赛。由句子结构知此处缺少介词,结合中文意思可知该空填against。

2句意为你最喜欢的体育运动是什么?由中文意思可知,最喜欢的为favo(u)rite。

3句意为Kangkang,Michael你们不要吵架了。Michael虽然足球不好但是他已经尽力了。此处缺少动词,结合中文意思可知该空填fight。

4句意为我要送你去医院吗?由中文意思可知,医院为hospital。

5句意为我正在阅读一篇报纸上关于抽烟的文章。由于该空前为介词,故应填名词或动名词形式,结合中文意思可知该空填smoking。

6句意为这些天有很多人得了流感,所以我们要怎么做来组织它呢?To do不定式可表示目的,该空意为为预防流感,结合中文意思可知该空填to prevent。

7句意为你喜欢古典音乐吗?不,我不喜欢。我认为它们太严肃了。该处缺少形容词作表语,结合中文意思知该空填serious。

8句意为今早一场严重的地震侵袭了青海省玉树市。strick意为袭击,与earthquake连用表示地震发生,整句时态为过去式,故该空填struck。

9句意为Mr.Brown感到很沮丧因为他没有The Sound of Music的票。feel为系动词,后可接形容词表状态,结合中文意思可知该空填disappointed。

10句意为Li Hong对她自己很严格。该空缺少形容词作表语,结合中文意思可知该空填strict。

11句意为如果我们对我们自己不自信,就会感到不安或者紧张。该空缺少形容词作主语,结合中文意思可知该空填confident。

12句意为让我们找出一些关于这个花费的信息。由中文意思可知,信息为information。

13句意为当你享受去泰山的旅行时,我正忙着准备我的考试。该句为while引导的状语从句,主句与从句谓语动词皆用v-ing形式,结合中文意思可知该空填preparing。

14句意为天安门广场可以容纳一百万人。由中文意思可知,容纳为hold。

15句意为如果我们违反了交通规则,我们可能会得到一张罚单甚至陷入危险当中。由中文意思可知,罚单为fine。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Restaurants in Miami Beach

Steve’s Pizza

So many pizza chains compete for the attention of tourists in South Beach, but ask a Miami Beach local where to get the best pizza and they’ll tell you about Steve’s. This is New York style pizza, handmade with care and good ingredients(成分). New branches of Steve’s Pizza are opening elsewhere in Miami, all in non-tourist areas.

Opening hours: 11 a.m.-10a.m.

Cattleman’s Steakhouse

This place is 20 miles east of the city, but local folks would probably drive 200 miles to eat here. The food is good, and the scenery is even better. Come early and wander around the grounds of Indian Cliffs Ranch, where you’ll see everything from rabbits to buffalo (水牛), then catch the sunset either before or after your meal.

Opening hours: 5p.m.-10p.m.

Absolute Baking & Café

The screen door is always swinging open at this town hot spot with giant breakfasts. Try the green chili on eggs – it’s made from scratch, as are the organic(有机的) breads. Lunch includes salads, big sandwiches and local grass-fed beef burgers. Don’t miss a square of soft, fresh carrot cake.

Opening hours: 7a.m.-2p.m.

Walt’s Wharf

Everybody’s favorite for fresh fish (some drive in from LA). Walt’s packs them in on weekends. You can’t make reservations for dinner (though they’re accepted for lunch), but it’s worth the wait for the tree fire–grilled seafood and steaks in the many-windowed ground floor or upstairs in captain’s chairs.

Opening hours: 11a.m.-10:30p.m.

1The new branches of Steve’s Pizza are mainly intended for ______.

A. New Yorkers B. tourists

C. the locals D. foreigners

2Cattleman’s Steakhouse offers the wonderful ______ as well as good food.

A. wine B. view

C. discount D. service

【题目】A new research shows that in Britain more and more people are returning to the old tradition that the whole family has a meal at table. Worrying about the obesity(肥胖症) and breakdown of a family, people change their eating habits so greatly, according to analysis. They find the number of the family having a meal together increases by 5% from 2002 to 2004, and most people who have meals with their family come from the rich social class.

The new discovery makes doctors and the people struggling against obesity extremely excited. Giving up the tradition that the whole family have a meal together is exactly one of the reasons for a series of problems including children’s overweight. If a child has a meal in front of the television or the computer alone, he will often eat some fast food.

Jason Collins is one of the persons returning to the old tradition. Collins is a manager of a bake house. He finds after he gets used to having a meal at home with his child, the child becomes much more obedient(听话的). Dr. Jin is a child psychologist, and she expresses welcome to this result of the study. She says it can make parents have a very good chance to chat with the child when the whole family have a meal together.

1What makes people change their eating habit back to the old tradition in Britain?

A. Worrying about their children

B. Worrying about some social problems

C. Worrying about the living expense

D. Worrying about health and family problems

2How do the people who hope to lose weight feel about the new discovery?

A. They feel glad B. They feel surprised

C. They feel sorry D. They feel disappointed

3Which of the following statements is TRUE according to the passage?

A. The child having dinner with his parents doesn’t like watching TV

B. Children become overweight all because of having dinner alone

C. The family having dinner together is more united and friendly

D. The reason a child has dinner alone is that he likes fast food

【题目】阅读理解。

The computer keyboard helped kill shorthand—a system of rapid handwriting, and now it’s threatening to finish off handwriting as a whole. When handwritten essays were introduced on the SAT exams for the class of 2012, just 15% of the most 1.5 million students wrote their answers in cursive(草写字母). The rest? Block letters.

And those college hopefuls are just the first edge of a wave of US students who no longer get much handwriting instructions in the primary grades, frequently 10 minutes a day or less. As a result, more and more students struggle to read and write cursive.

At Keene Mill Elementary School in Springfield, all their poems and stories are typed. Children in Fairfax County schools are taught keyboarding beginning in kindergarten. Ol der students who never mastered handwriting say it doesnt affect their grades.

There are those who say the culture is at a crossing, turning from the written word to the typed one. If handwriting becomes a lost form of communication, does it matter?

It was at University Virginia that researchers recently discovered a previously unknown poem by Robert, written in his unique script. Handwritten documents are more valuable to researchers, historians say, because their authenticity(真实性) can be confirmed. Students also find them more fascinating.

The loss of handwriting also may be a cognitive(认知的) opportunity missed. Several academic studies have found that good handwriting skills at a young age can help children express their thoughts bettera lifelong benefit.

It doesnt take much to teach btter handwriting skills. At some schools in Prince Georges County, elementary school students use a program called Handwriting Without Tears for 15 minutes a day. They learn the correct formation of manuscript letters through second grade, and cursive letters in third grade.

There are always going to be some kids who struggle with handwriting because of their particular neurological(神经系统的) writing, learning issues or poor motor skills. Educators often point to this factor in support of keyboarding.

【1】 What is the author concerned about after 2012 Sat exams?

A. Keyboarding. B. Shorthand.

C. Handwriting. D. Block letters.

【2】 A poem by Robert mentioned in the passage is used to ____________.

A. prove how valuable handwriting is

B. explain what a famous poet he is

C. show how unique his poem is

D. stress how fascinating the documents are

【3】 The example of Handwriting Without Tears helps to argue that _____________.

A. the schools are responsible for the loss of handwriting

B. the loss of handwriting is a cognitive opport unity missed

C. it doesnt take much to teach better handwriting skills

D. the culture is turning from the written word to the typed one

【4】 According to the author, when is a perfect time to learn handwriting?

A. Kindergarten. B. Primary school.

C. High school. D. College.

【5】 What is the authors attitude towards this debate?

A. Devotion. B. Encouragement.

C. Critical. D. Objective.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网