题目内容

【题目】短文改错

When I look at this picture of myself. I realize of how fast time flies. I had grown not only physically.and also mentally in the past few years. About one month after this photo was took, I entered my second year of high school and become a new member of the school music club. Around me in picture are the things they were very important in my life at that time,car magazines and musical instruments.I enjoyed studying difference kings of cars and planes,playing pop music,and collecting the late music albums.This picture often brings back to me many happy memories of your high school days.

【答案】

【解析】本文是一篇记叙文。作者看到自己的一张照片时,作者意识到了时光飞逝。这张照片常常让作者想起在高中时代的许多美好回忆。

1.考查动词。realize(意识到),是及物动词后面直接跟宾语,故把of去掉。

2.考查时态。根据in the past few years可知句子用现在完成时态,句子主语是I,故把had改成have。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下列短文,从每题所给的四个选项 (A 、B 、C 和 D )中,选出最佳选项。

The human brain contains 10 thousand million cells and each of these may have a thousand connections. Such enormous numbers used to discourage us and cause us to dismiss the possibility of making a machine with human-like ability, but now that we have grown used to moving forward at such a pace we can be less sure. Quite soon, in only 10 or 20 years perhaps, we will be able to assemble a machine as complex as the human brain, and if we can we will. It may then take us a long time to render it intelligent by loading in the right software (软件)or by altering the architecture but that too will happen.
I think it certain that in decades, not centuries, machines of silicon (硅) will arise first to compete and then do better than their human ancestors. Once they do better than us they will be capable of their own design. In a real sense they will be able to reproduce themselves. Silicon will have ended carbon's long control. And we will no longer be able to claim ourselves to be the finest intelligence in the known universe.
As the intelligence of robots increases to match that of humans and as their cost declines through economies of scale we may use them to improve environments. Thus, deserts may bloom and the ocean beds be mined. Further ahead, by a combination of the great wealth this new age will bring and the technology it will provide, the construction of a vast, man-created world in space, home to thousands or millions of people, will be within our power.
(1)In what way can we make a machine intelligent?
A.By making it work in such environments as deserts, oceans or space.
B.By working hard for 10 or 20 years.
C.By either properly programming it or changing its structure.
D.By reproducing it.
(2)What does the writer think about machines with human-like ability?
A.He believes they will be useful to human beings.
B.He believes that they will control us in the future.
C.He is not quite sure in what way they may influence us.
D.He doesn't consider the construction of such machines possible.
(3)The word “carbon” (Line 4, Para.2) stands for _________.
A.intelligent robots
B.a chemical element
C.an organic substance
D.human beings
(4)It can be inferred from the passage that _______.
A.after connections with phones, robots will be able to have self-reproduction
B.people have come to realize the possibility of making a machine with human-like ability
C.once we make a machine as complex as the human brain, it will have intelligence
D.robots will have control of the vast, man-made world in space

【题目】Black History Month is also known as the African-American History Month. It is celebrated all over the United States of America and Canada in the month of February, while in the United Kingdom it is celebrated in October. Each and every school and university conducts various activities to make the generation aware of the importance that African-American history holds in the nation. The electronic media is filled with themes in relevance to the occasion, and many activities are carried out across the country to remember the contribution made by African-American citizens in the development of this nation.

Black History Month was first started by a famous African-American historian Dr. Carter G. Woodson in the year 1926. February was chosen as the month to celebrate the African-American history because it was the birth month of two of the most highly valued people among African-Americans. These were President Abraham Lincoln, who freed the slaves, and Frederick Douglass, who was also the first vice presidential nominee (被任命者) among African-Americans. Initially, Black History Month was known as the “Negro History Week”. This was Dr. Woodson’s attempt to encourage awareness among citizens about the contribution of African-Americans towards the building of the nation. It was only in the early 1970’s that the name “Negro History Week” changed to “Black History Month”. And later, in the year 1976, the entire month of February was declared to be the National African-American History Month, or the Black History Month.

Every year, National African-American History Month is celebrated by many activities with various ideas and themes for the younger generation. In 2013, Black History Month celebrates the 50th anniversary of the March on Washington at which Martin Luther King, Jr. gave his famous speech “I have a dream”. It also marks the 150th anniversary of the Emancipation Proclamation (解放黑奴宣言). The theme for Black History Month in 2014 is “Civil Rights in America” remembering the important milestones by African-Americans and others in the battle for civil rights and equal treatment under the law.

【1】What is the purpose of Black History Month in America?

A. To remember African-Americans’ contribution to America.

B. To remember the history of African-Americans in America.

C. To encourage African-American children to study hard.

D. To increase African-American children’s confidence.

2February was chosen as Black History Month because ________.

A. Dr. Carter G. Woodson liked February.

B. slavery was officially ended in February.

C. African-Americans contributed a lot in February.

D. two great American leaders was born in February.

3How is the second paragraph developed?

A. By giving examples.

B. By following time order.

C. By making comparisons.

D. By making classifications.

4What does Black History Month in 2014 celebrate in America?

A. The 50th anniversary of the March of Washington.

B. Martin Luther King,Jr’s speech “I have a dream”.

C. The 150th anniversary of the Emancipation Proclamation.

D. Important people and occasion in the battle for civil rights.

【题目】阅读理解

阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。

Charles Dickens (18121870), the great nineteenth century English novelist, was born near Portsmouth. His father ran heavily into debt (债) and when he was twelve, he had to go and work in a factory. The only formal education he received was a two-year schooling at a school for poor children. In fact, he had to teach himself all he knew. He worked for a time in a lawyers office. After that, he worked as a reporter in the law courts, and later for London newspapers. His life as a writer of novels began in 1833 with short stories and essays in newspapers, and in 1837 his novel The Pickwick Papers made him the most popular author at his time in England.

He was a great observer (观察者) of people and their places because he was concerned about life and conditions in mid-nineteenth century London. He wrote 19 novels all his life and in many of them, Dickens gave a picture of all classes of England society, showing deep concern for the poor.

Many of his novels like Oliver Twist, David Copperfield, Nicholas Nickleby, Great Expectations, A Tale of Two Cities and so on drew attention to the unfair social conditions that existed in England over a hundred years ago. Dickens wished to see improvement in the living conditions of the poor, but failed to find any useful method to achieve that goal.

【1】 Dickens only received a little formal education because ________.

A. he wanted to teach himself

B. he wanted to work and made a lot of money

C. he was too poor to afford any more formal education

D. he needed some working experiences to become a writer

2According to Dickens, the society at his time in England was ________.

A. rich B. just C. comfortable D. unfair

3 Which of the following novel made Dickens the most popular writer at his time in England?

A. Oliver Twist. B. The Pickwick Papers.

C. A Tale of Two Cities. D. Great Expectations.

4 According to the passage, which of the following about Dickens is TRUE?

A. He studied writing novels at school.

B. He wrote more than twenty novels all his life.

C. He began to write fictions when he was 21 years old.

D. He found some good ways to improve the lives of the poor.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网