题目内容
【题目】短文改错
When I look at this picture of myself. I realize of how fast time flies. I had grown not only physically.and also mentally in the past few years. About one month after this photo was took, I entered my second year of high school and become a new member of the school music club. Around me in picture are the things they were very important in my life at that time,car magazines and musical instruments.I enjoyed studying difference kings of cars and planes,playing pop music,and collecting the late music albums.This picture often brings back to me many happy memories of your high school days.
【答案】![]()
【解析】本文是一篇记叙文。作者看到自己的一张照片时,作者意识到了时光飞逝。这张照片常常让作者想起在高中时代的许多美好回忆。
1.考查动词。realize(意识到),是及物动词后面直接跟宾语,故把of去掉。
2.考查时态。根据in the past few years可知句子用现在完成时态,句子主语是I,故把had改成have。