题目内容

【题目】Cliffside Manor Apartments are conveniently located (位于) just 15 minutes from Downtown Pittsburgh, Cranberry Township, Greater Pittsburgh International Airport and Robinson Township shopping district. This community (社区) has 1 and 2 bedroom apartments for rent. Pet-free community.

Individually controlled heat & air conditioning

Balconies/Patios

Individual extra storage

Off-street parking

Laundry facilities (设施) in each building

Equipped kitchens with dishwashers

Furnished apartments available

Castle Ridge Luxury Apartment Homes are located in the suburban south hills of Pittsburgh, convenient to I-279 interstate highway, Pittsburgh International Airport, and the public transit (运输) system. 1, 2 & 3 bedroom apartment homes for rent. Pets are accepted with pet fee.

Convenient scenic south hills location

Walking distance to the public transportation

Shape up 24/7 in your fitness center

Heated swimming pool & tropical tanning bed

Clubhouse & Business center

Full sized washer/Dryer in your unit

Fireplaces in every unit

Alvern Garden Apartments are pleasantly situated in a quiet residential (住宅的) neighborhood in the suburban south hills of Pittsburgh. Close to Keystone Oaks School District and nearby restaurants and minutes to South Hills Village shopping mall. 1, 2 & 3 bedroom apartments for rent. Cats only with a $250.00 security deposit.

24 hour emergency maintenance (应急抢修)

Free gas cooking

Swimming pool

One block from subway

Laundry facilities

Covered parking available

The Pointe at Adams Ridge is located north of Pittsburgh with convenience to I-79 interstate highway, shopping, restaurants & entertainment. 1, 2 & 3 bedroom apartments for rent. Pets are welcome.

Island kitchens/Built-in microwave racks

Conference and business center

Sandy beach pool

Private movie theater

Indoor basketball court

English pub gathering room

【1】In which communities are you allowed to keep a pet dog?

A. Cliffside Manor Apartments & Castle Ridge Luxury Apartment Homes.

B. Alvern Garden Apartments & The Pointe at Adams Ridge.

C. Cliffside Manor Apartments & Alvern Garden Apartments.

D. Castle Ridge Luxury Apartment Homes & The Pointe at Adams Ridge.

【2】Mr. Parker often travels on business by air and loves body building. Which community can interest him most?

A. Cliffside Manor Apartments.

B. Castle Ridge Luxury Apartment Homes.

C. Alvern Garden Apartments.

D. The Pointe at Adams Ridge.

【3】The Smiths prefer to rent in Alvern Garden Apartments rather than the other three probably because ________.

A. they have a school-age child

B. they like swimming

C. they want to cook themselves

D. they care much about shopping convenience

【4】We can learn from the text that ________.

A. Cliffside Manor Apartments don’t have a parking place

B. Castle Ridge Luxury Apartment Homes offer free laundry services

C. Alvern Garden Apartments aren’t suitable for those who like quietness

D. The Pointe at Adams Ridge provides places for business meetings

【答案】

【1】D

【2】B

【3】A

【4】D

【解析】

试题分析:本文介绍了四栋公寓及它们的详细信息

【1】D 细节理解题。根据Castle Ridge Luxury Apartment HomesPets are accepted with pet fee.再根据The Pointe at Adams RidgePets are welcome.可知这两个社区允许养宠物,故选D。

【2】B 细节理解题。根据题干Parker先生经常乘飞机旅行,并且喜欢健身。根据Castle Ridge Luxury Apartment Homes中are located in the suburban south hills of Pittsburgh, convenient to I-279 interstate highway, Pittsburgh International Airport, and the public transit (运输) system. Shape up 24/7 in your fitness center.可知,这栋公寓交通方便,有州际公路,有匹兹堡国际机场,有健身中心,符合Parker先生的要求,故选B。

【3】A 细节理解题。根据Alvern Garden Apartments中Close to Keystone Oaks School District可知,这栋公寓离学校近,故选A。

【4】D 细节理解题。根据第一部分Cliffside Manor Apartments的表格中Off-street parking可知,A项错误;根据第二部分Castle Ridge Luxury Apartment Homes中没提到免费的洗衣服务;根据Alvern Garden Apartments are pleasantly situated in a quiet residential (住宅的) neighborhood可知,C项表述错误;根据The Pointe at Adams RidgeConference and business center会议和商务中心)可知,D项正确,故选D

【学法指导】

事实询问题,这类试题通常以疑问词what/who/when/where/why/how引起的特殊问句,就文章中某一词语、某一句子、某一段落或某一具体细节和事实进行提问。解答此类试题首先要弄清题目和每一个选项的含义,然后按题目要求寻找与之相关的细节,正确估计答案来源。同时要注意题目和文章中的暗示作用,特别注意辨别各种信息,确认各种信息。【2】B细节理解题。根据题干Parker先生经常乘飞机旅行,并且喜欢健身。根据Castle Ridge Luxury Apartment Homes中are located in the suburban south hills of Pittsburgh, convenient to I-279 interstate highway, Pittsburgh International Airport, and the public transit (运输) system. Shape up 24/7 in your fitness center.可知,这栋公寓交通方便,有州际公路,有匹兹堡国际机场,有健身中心,符合Parker先生的要求,故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

There is no better feeling than walking away from your desk in the evening with a sense of deep satisfaction for a job well done. 【1】 Here are five ways to help you do just that:

·Empty your inbox(收件箱).

__【2】_ You will find that an empty inbox late in the day will give you a strong sense of accomplishment and order in your life.If you want an empty inbox,it means everything is in a particular spot:either in the trash,or sent to someone else.

· 3

If you leave a tiring and undesirable task until the next day,you will walk away from your desk with a dark cloud hanging over you and a sense of fear. On the other hand, try to complete the task before you leave the office, and you will walk away with a feeling of freedom and victory.

·Do something nice for someone else.

The key here is intentionality.Plan to end your day by doing something specific and beneficial for someone in your life—a partner,friend,family member,customer,etc._ 4】__ It is impossible to do something nice for someone without feeling better yourself.

·Say thank you.

Take a moment before you shut things down for the day to be thankful for your life. 5 When you feel grateful to people around you,you will get a new idea on the difficulties of any given day.

A.Determine what will make tomorrow special.

B.Regardless of what else has happened in a day,ending it with thanks is a rewarding approach.

C.Finish the task as far as possible before you leave.

D.Keeping your inbox empty makes you more effective.

E.In fact a whole unproductive day can end with just 15 hyper-productive(高效的) minutes.

F.Nothing else throughout your day could possibly be so bad.

G.You will feel better when doing a good deed to others.

【题目】阅读下面的短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并答题卡上的相应标号涂黑。

It was a summer’s evening and I went to the English corner. I walked towards the small area where the English corner is held, in fact in front of our dorm (宿舍) building.

"Nice to meet you, Miss. I’m Tom." His nice attracted me. I turned and saw a tall and good-looking boy. I was about to tell him my when the others came, saying hello to the boy. Tom the group. Our changed from sports to music. by the wide range (范围) of his knowledge, I could not help ____ what a well-educated person he was.

Our moved on. I noticed that Tom one topic after another, but that he didn’t do all the ____. He listened quietly and was enough to let others finish what they wanted to say. He was different from who used the English corner to show off(炫耀). I didn’t what he said, but just looked at him. Before I it, the other people had , and it was just Tom and I standing there.

I took a deep breath and looked at Tom in the eye. I he was the person I had been waiting for. When we parted he said, "I hope I’ll you again soon." But that didn’t happen.

I was very busy with my studies. However, , standing in the summer heat, I look towards the place, and think about Tom and the we met. Although he will never again, he will always/span> be in my mind.

【1】A. only B. just C. still D. yet

【2】A. face B. food C. voice D. mouth

【3】A. name B. address C. class D. school

【4】A. hated B. moved C. joined D. left

【5】A. topics B. stories C. games D. words

【6】A. Pleased B. Surprised C. Excited D. Covered

【7】A. knowing B. thinking C. laughing D. imagining

【8】A. conversation B. experiment C. exercise D. idea

【9】A. refused B. suggested C. answered D. understand

【10】A. writing B. showing C. acting D. talking

【11】A. difficult B. polite C. smart D. happy

【12】A. that B. it C. these D. those

【13】A. turn to B. listen to C. worry about D. complain about

【14】A. accepted B. opened C. realised D. heard

【15】A. stayed B. gone C. stopped D. sat

【16】A. cried B. described C. felt D. chose

【17】A. call B. find C. teach D. see

【18】A. forever B. never C. sometimes D. always

【19】A. evening B. noon C. afternoon D. morning

【20】A. sing B. appear C. stand D. leave

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

As a father who works outside the home, I recognize that it is easy for me to get caught up in stress at work. Indeed, sometimes it is difficult to turn off my work focus and turn on my family focus so that I can come home and be the loving husband my wife needs and the playful father my kids want. 【1】 Good fathers provide stability and strength to the family. As fathers, we do not let the pressures and worries of work get in the way of being there for our kids. 2

1. 3 It doesn't need to be a lot of time, but if you are able, have oneonone time with each of your kids.

2. Be goofy (滑稽的) with your kids. The more voices you do, the more expressive you are when you play with them, the more they will feel your love and your acceptance of them.

3. Spend time reading to them. Allow your kids to choose a book and spend time reading some of it to them before bed. The more effort you put into it ,the more they will feel your love. 4

As a therapist (临床医学家) who works with children and their families, I have noticed that the better the relationship that a father has with his child, the more influence that father will have on his child. As fathers work on developing a strong link with their kids through positive interactions, they can have a positive effect on the lives of their children. 5

A.Fathers have such an important and irreplaceable role in the family.

B.Sometimes books can help you deal with children.

C.Reading stories is an excellent time for dads to practice voice imitations.

D.Here are some thoughts to help fathers keep their little ones in mind.

E.As a father he must involve hardships in all his life.

F.And the confidence can give their children a great advantage to succeed in the future.

G.Make a plan to spend time each day with your kids.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网