题目内容

【题目】 Whether you are a national or an international student, we welcome you to Middletown University. Our reputation is built on providing high-quality education in both academic and vocational (职业的) subjects. As well as priding ourselves on our traditional face-to-face learning, we have recently introduced a range of distance-learning courses.

What do they cost?

Costs for our coursers vary considerably. Click on each department’s homepage for more information. Scholarships and bursaries an available for certain courses, particularly for those in the sciences and education.

SAMPLE COURSE OVERVIEW

BA in English Language and Literature

The main purpose of this course is to develop your ability to describe, analyze and manipulate features of the English language, and to see how these are expressed in literature. As well as taking core modules which cover these areas, students will be able to specialize in their fields of interest.

Duration: three-year course

Course: Choose 12 out of 20 modules.

Weekly timetable: eight hours of lectures/four hours of seminars

Assessment: essays, exams and an 8,000-word dissertation at the end of the third year

Requirements: academic experience and interest in the subject; good school-exam grades

Diploma in teaching

In the first term, you will learn about the theory of teaching and how to be an effective teacher. In the second term, you will also begin teaching in a school. The third term is completely practical.

Duration: one-year course

Course: Choose six out of ten modules (three are compulsory).

Weekly timetable: six hours of lectures/ two hours of seminars/ six hours of classroom teaching

Assessment: combination of essays and classroom observation

Requirement: first degree in specific subject area

1What is Middletown University famous for?

A.Academic and vocational education.B.Traditional teaching methods.

C.Distance-learning courses.D.Face-to-face communication.

2What do the two sample courses have in common?

A.They both last for three years.

B.They both require students to hand in essays.

C.They both offer total freedom to choose modules.

D.They both favor students with interest in the subject.

3What is the main purpose of the text?

A.To advertise certain online courses.

B.To stress the need for distance learning.

C.To introduce distance-learning techniques.

D.To suggest a way of pursuing further education.

【答案】

1A

2B

3A

【解析】

这是一篇应用文。文中一所大学就该校最近开设的在线课程就行了简单的介绍,包括课程目的,时长,评价,要求等。

1细节理解题。根据文章第一段的Our reputation is built on providing high-quality education in both academic and vocational (职业的) subjects.可知,这所大学因为在学术和职业课程上提供高质量的教学而获得名誉,即它以高质量的学术和职业教学而出名。A. Academic and vocational education.(学术和职业教学)符合以上说法,故选A项。

2细节理解题。根据文章BA in English Language and Literature下的Assessment: essays, exams and an 8,000-word dissertation at the end of the third yearDiploma in teaching 下的Assessment: combination of essays and classroom observation可知这两门课程的共同点是都需要提交文章。B. They both require students to hand in essays.(他们都要求学生上交文章)符合以上说法,故选B项。

3推理判断题。根据文章第一段的As well as priding ourselves on our traditional face-to-face learning, we have recently introduced a range of distance-learning courses.(我们在提供传功课程的同时也提供了大量的在线课程)以及下文所叙述的两种课程的课程内容,时长,评价和要求等,可推测本文的主要目的是为一些在线课程打广告。A. To advertise certain online courses.(为某些在线课程打广告)符合以上推断,故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Scientific research gives new explanations to a very old relationship.

Dog Sense: How the New Science of Dog Behaviour Can Make You a Better Friend to Your Pet. By John Bradshaw. Basic Books; 324 pages; $25.99. Buy from Amazon.com, Amazon.co.uk

Dogs seem to have been our beloved companions since there was written history. It is hard to be precise(精确地) about when the friendship began, but a reasonable guess is that it has been going strong for more than 20,000 years. For John Bradshaw, a biologist who founded the anthrozoology department(the place known as human-non-human-animal studies) at the University of Bristol, having some idea about how dogs got to be dogs is the first step towards gaining a better understanding of human-dog relationship. It is generally accepted that dogs were raised by human beings from wolves. However, Bradshaw’s research refuted the wrong ideas about the close relationship of dogs to wolves and the mistakes that this has led to, especially in the training of dogs over the past century or so.

Dogs are not like nicely brought-up wolves, says the author, nor are they much like people despite their excellent ability to enter our lives and our hearts. However, dogs have a distinguish talent: they experience and react to the world through their extraordinary sense of smell: their sensitivity to smells is between 10,000 and 100,000 times greater than ours. And their trainability allow dogs to perform almost unimaginable tasks, such as smelling the early stages of a cancer long before a normal medical diagnosis(诊断) would discover it.

The latest scientific research can help dogs and their owners have happier, healthier relationships by encouraging people to understand dogs better. But Mr. Bradshaw is also fearful. In particular, he fears the incestuous(近亲繁殖)narrowing of the gene pool that modern breeders have brought about. He also worries that the increasing urbanization of society and the pressures on couples to work long hours are putting dogs under huge stress.

“Dog Sense” is neither a report nor a description of the joys of dog-ownership. At times its use of research data can be slightly difficult to understand. But this is a wonderfully informative, instructive book that will do good to every dog whose owner reads it.

1What’s the meaning of the underlined word in Paragraph 3?

A.ProvedB.DisagreedC.DescribedD.Explained

2Which of the following statements about dogs is not true according to the passage?

A.Dogs and wolves are close relatives.

B.Some dogs can smell early stage cancers.

C.The relationship between dogs and humans has a long history.

D.Dog may suffer from depression.

3The purpose of the passage may be .

A.to introduce something about dogs

B.to present the result of a book

C.to change people’s attitude towards dogs

D.to advertise a book about dogs

4How does the author find Dog Sense?

A.BoringB.InterestingC.UsefulD.Hard

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网