题目内容

In recent years,American students have fallen behind in many subjects like math,science and reading. In 2005,the U.S. was number nine among the developed countries in the number of students graduating from high school.

American education officials are searching for new ways to help students learn again. One tool that is getting some attention is the use of video games.

Sixteen?year?old John Diaz says he loves playing video games but doesn't like traditional schoolwork. During his summer vacation,Diaz is continuing his studies at home. That is because his courses are available on his home computer.

Florida Virtual School's head master,Julie Young,says the school teaches students with the technology they most enjoy using in and out of school.“We have so many students who feel free in our school,” Young said, “They lose interest when they go to school. And we're very hopeful that Conspiracy Code will attract the learners to really get into the detail of learning.”

Conspiracy Code is a video game that teaches U.S. history. Students guide two heroes in a quest to stop a conspiracy to change the past. Along the way,students learn about events such as the Civil War,and report back to their teacher who is a spy .

John Diaz says he enjoys American history now.“I like to do the game every day,” he said.

1.In the first paragraph,we can learn that American students________.

A.do better in science than reading

B.do not want to go to college

C.have been less interested in studies recently

D.do worst in math among the developed countries

2.How does John Diaz continue to study in summer vacation?

A.By having an experienced tutor.

B.By going to a vacation camp.

C.By studying on the computer.

D.By watching videos.

3.Conspiracy Code is a video game that________.

A.introduces the ways of finding a spy

B.teaches students American history

C.helps students learn computers

D.trains people to become heroes

4.What is the text mainly about?

A.Video games becoming new teaching tools.

B.How Conspiracy Code helps students study.

C.How Florida Virtual School teaches students.

D.American officials caring about education.

 

1.C

2.C

3.B

4.A

【解析】

试题分析: 越来越多的美国学生厌倦了学习,有什么办法可以让他们对学习产生兴趣呢?

1.C 细节理解题。根据第一段中的In recent years,American students have fallen behind in many subjects like math,science and reading.可知,越来越多的美国学生不喜欢学习,故选C项。

2.C 细节理解题。根据第三段提到That is because his courses are available on his home computer.可知他是在家里的电脑上学习的,故选C项。

3.B 细节推断题。根据第五段提到Conspiracy Code is a video game that teaches U.S. history可推断出这答案选B项。

4.A。本文主要讲了游戏软件被用于教学,提高学生学习兴趣,故选A项。

考点:文化类阅读。

练习册系列答案
相关题目

So the evening turned to night, and the night turned to morning. And before I knew it , the SAT was before me. I wasn’t sure if I was ready, but I knew one thing: I wanted to get it over with.

SAT for the students is like tooth pulling. For those smart Asian kiddos, it’s like walking through the park: easy and carefree. For me, a Chinese American, …it’s: walking through the park and then tripping on a stone.

As I arrived outside of the dining hall, already a mob of students were sitting, talking, or standing silently waiting to get in. Jones students are lucky not only to have such a testing center at school, but also the feeling of their home school where it feels comfortable and familiar.

“ID, please,” my former math teacher asked at the door.

“Okay.” She looked over my ID, checked off my name on her list, and pointed towards the dining hall tables inside.

With hesitation, I picked up my feet and was directed to a large round table in the middle of the dinning hall. At least fourteen people could sit at this table but only four were allowed to take their test here.

“I’m glad it’s multiple choices.” I heard one student say. All the questions on the test have five choices except for one math section where they have only four. If you get an answer wrong, you don’t get any point, plus you get a penalty of a 1/4 point. If you don’t answer a question, you don’t get any point, nor penalties.

When everyone had a seat and the actual SAT I booklet in front of them, the proctor of the test called for our attentions. “In front of you, you should have a SAT I test and a scantron(答题卡). Please do not open the test booklet until I say so.” He then went on to talk about the procedures, the amount of time, signature of honesty, etc. After thirty minutes of instruction reading, he gave us all a solemn expression before saying, “You may begin now. Good luck.”

I could hear a hundred booklets being opened and pencils scratching the surface. I looked to my right, I looked to my left, I did a quick prayer for whoever was in charge up in the heavens, and started my test. At least I wouldn’t know my score until summer time.

1. How did the author feel before the test?

A. Confident.B. Carefree.

C. Confused.D. Nervous.

2. Jones students are lucky because __________.

A. they can take the test in their home school

B. they can talk during the test

C. they can take the test in a dining hall

D. they have their math teacher supervising the test

3. By the underlined sentence, the writer intends to say that_________.

A. the test would be so difficult that she might not pass it

B. the test seemed easy but she still needed to be careful with it

C. the test would be much easier for her than for the other Asian students

D. she found herself not as smart as the other Asian students

4. Which of the following statements is true according to the passage?

A. Fourteen students sat around a large round table, taking the test.

B. There were four math problems on the test.

C. You will lose more points if you get the answer wrong than if you give up the question.

D. The proctor announced the instructions as soon as the test began.

 

Katharine Meyer Graham was once described as “the most powerful woman in America.” She was not a government official or elected representative. She owned and published The Washington Post. Under her leadership, it became one of the most important newspapers in the country.

Katharine Meyer was born in New York City in 1917. Her father was a successful investment banker and became an important financial official. Her family was very rich. Katharine grew up in large houses in New York and Washington. Her parents were often away from home, traveling and working, Katharine was often lonely. Katherine Meyer graduated from the University of Chicago in Illinois in 1938. In 1933, her father bought a failing newspaper, The Washington Post. It was the least successful one of five newspapers in Washington.

Katharine Graham returned to Washington and got a job editing letters to the editor of her father's newspaper. She married Philip Graham. He was a clerk for Supreme Court Justice Felix Frankfurter but soon accepted a job at his wife's father's newspaper. Mr. Graham improved The Washington Post. He bought Newsweek and several television stations. He also established close ties with important political leaders. However, Mr. Graham treated his wife badly. He had an affair with a young reporter. For many years, Mr. Graham suffered from mental illness. He killed himself in 1963.

Katharine Graham had four children to raise and a newspaper to operate. At first, she was only concerned about finding a way to keep control of The Washington Post until her sons were old enough. She did not think she had the ability to do an important job. She had no training in business or experience in operating a large company. In those days, it was unusual for a woman to be the head of a business. Women were expected to look after their homes and children.

Katharine Graham met with officials of The Washington Post. She was elected president of The Washington Post Company. She had no idea about how to operate a newspaper. So she decided to learn. She began by hiring Benjamin C.Bradlee. He later became chief editor. Mr. Bradlee improved the newspaper. He hired excellent reporters and editors. They began doing important investigative reporting. In 1969, Mrs. Graham became publisher as well as president of The Washington Post Company. In the 1970s, The Washington Post became famous around the world because of two major successes.

1.Katharine Graham is considered powerful because ____________.

A. she was born of a very rich family

B. she had the most important newspaper

C. she was in charge of the The Washington Post

D. she gained much money from newspapers

2.We can infer from the second paragraph that Katharine Graham _____________.

A. was one of the top students at university

B. helped her father in purchasing the paper

C. didn’t take interest in managing a bank

D. lived a rich life when she was young

3. After Katharine Graham got married ___________.

A. her husband gave up his previous job

B. she got a job editing letters for the editor

C. she made The Washington Post improved

D. her husband wanted to be a political leader

4.Faced with the death of Mr. Graham ____________.

A. Katharine Graham had confidence to operate the newspaper well.

B. Katharine Graham made up her mind to raise the kids.

C. KatharineGraham thought more about gaining experience.

D. Katharine Graham seemed to be trapped in the dark world.

5. What do you think of Benjamin C. Bradlee?

A. He was an expert when it came to earning money.

B. He brought The Washington Post back to life.

C. He intended to buy The Washington Post.

D. He should have given more help to Katharine Graham.

 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网