题目内容

【题目】Melbourne, Australia

Melbourne is a hot-spot travel destination, and it’s easy to see its beautiful beaches and busy city life.

Why it’s a great choice: Australia as a whole is considered a safe destination for international travel, and because of that, many solo travelers go there as an English-speaking country, you won’t be faced with any language barriers. Melbourne is easy to get around because you can walk or bike practically anywhere!

Thailand

Thailand is great for solo travelers—perhaps because it is one of the Buddhist mindsets, which promote equality among the sexes.

Why it’s a great choice: Thailand is known for its friendly atmosphere, and as a travel hot-spot, there are plenty of chances to meet other like-minded travelers. It is well known for being very cheap, especially in the north. It is a good choice if you want to get away on a budget. Thailand has a lot to offer, from the party-central Bangkok to beautiful beaches and tropical(热带)jungle.

Hong Kong, China

Hong Kong is a great place to relax for solo travelers as it is full of “Zen moments,” such as beautiful gardens and Tai Chi classes.

Why it’s a great choice: Hong Kong is regarded as one of the safest cities in the world. If you’re not well-traveled, or perhaps a bit tired of things like language barriers, Hong Kong is a great place to start, as it mixes both Eastern and Western at the same time.

Bali, Indonesia

Bali is a spiritual place with yoga, spas, healthy food and beaches. The combination of friendly people and splendidly visual culture has made Bali Indonesia number one tourist attraction.

Why it’s so great: You won’t be the only solo traveler in Bali. Everyone is known for being extremely friendly and you’re sure to meet some amazing characters along the way. As a Hindu island, Bali is the perfect place for a relaxing and spiritual retreat(静修). The Sacred Monkey Forest in Ubud is fantastic—if you like monkeys, anyway.

1What do the four places have in common according to the text?

A. They offer good spas and yoga.

B. There’re no language barriers.

C. They’re great for solo travelers.

D. They’re cheap to travel around.

2Where can you enjoy both convenient transport and beautiful beaches?

A. Melbourne, Australia. B. Thailand.

C. Hong Kong, China. D. Bali, Indonesia.

3What has made Bali Indonesia No.1 tourist attraction?

A. Yoga, spas, healthy food and beaches.

B. Meeting some amazing characters along the way.

C. Fantastic monkeys in the Sacred Monkey Forest.

D. Friendly people and splendidly visual culture.

【答案】Melbourne, Australia中beautiful beaches,easy to get around because you can walk or bike practically anywhere!对应题干中的enjoy both convenient transport and beautiful beaches。

【解析】这篇短文主要介绍了墨尔本,泰国,香港和巴厘岛四个旅游景点的旅行特色。

1C细节理解题。根据关键句“Melbourne, Australia…and because of that, many solo travelers go there.” “Thailand is great for solo travelers”“Hong Kong is a great place to relax for solo travelers as it is full of ‘Zen moments,’”“Bali, Indonesia....You won’t be the only solo traveler in Bali.”可知,这四个地方的共同之处是都适合个人独自旅行。故选C。

2A细节理解题。根据“Melbourne, Australia...easy to see why with its beautiful beaches...easy to get around because you can walk or bike practically anywhere!”可知,在澳大利亚的墨尔本既能看到美丽的海滩,又能享受到自由方便的出行。故选A。

3D细节理解题。根据短文倒数第二段“The combination of friendly people and splendidly visual culture has made Bali Indonesia number one tourist attraction.”可知,使巴厘岛成为第一旅行景点的是因为当地友好的人民以及华丽的观光文化。故选D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

【1】 If you are growing tomatoes in your backyard for sale you are producing for the market. You might sell some to your neighbor and some to the local manager of the supermarket. But in either case, you are producing for the market. 2 If people stop buying tomatoes, you will stop producing them.

If you take care of a sick person to earn money, you are producing for the market. If your father is a steel worker or a truck driver or a doctor or a grocer, he is producing goods or service for the market.

3 You may spend money in stores, supermarkets, gas stations and restaurants. Still you are buying from the market. When the local grocer hires you to drive the delivery truck, he is buying your labor in the labor market.

4 But for each person or business that is making and selling something, it is very concrete(具体的). If nobody buys your tomatoes, it won’t be long before you get the message. _5__ It is telling you that you are using energies and resources in doing something the market doesn’t want you to do.

A. The market may be something abstract.

B. The sellers are always smarter than buyers.

C. When you spend your income, you are buying things from the market.

D. The market is a concept.

E. One has to make his ends meet when shopping.

F. The market is telling you something.

G. Your efforts are being directed by the market.

【题目】When Ronald Reagan, who was President of the USA from 1982 to 1989, died in 2004, many people remembered his good sense of humor. Reagan enjoyed a good joke and often made fun of himself. He was very old, almost 70 years of age, when he became President of the USA. Because of this, people often joked about his age. Once, during a meeting, President Reagan was complaining about some reporters who said that he could not hear very well. He wanted to prove that he was healthy and could hear well, so he took out his hearing aid, and said to the people at the meeting, “Say something.” One man pretended to speak. He moved his mouth and made movements with his hands. Everyone thought Reagan would be angry, but he laughed and listened for a very long time.

President Reagan not only enjoyed a good joke when he was relaxing, but he also liked to joke during serious situations. In 1981, he had a shot accident. At the hospital, he joked to the doctors that he hoped they supported him in the government and would let him alive. He was able to keep his sense of humor even when he was hurt.

1Ronald Reagan was ______in the year 1985.

A. a reporter B. an actor

C. a doctor D. a president

2The reason why people joked about Reagan's age was that______.

A. he became President of the USA at the age of almost 70

B. he was not old enough to be President of the USA

C. he could not live a normal life at his age

D. he lacked a sense of humor at his age

3During a meeting, Reagan took out his hearing aid to prove ______.

A. there was something wrong with his ears

B. he was able to make a good speech

C. he was healthy enough to hear well

D. he had a good sense of humor

4What sent Ronald Reagan to hospital in 1981?

A. His poor hearing. B. His accident.

C. His overwork. D. His illness.

【题目】Advantages of playing badminton

Playing badminton can be a fantastic sport.1.What's more.Playing badminton has many health benefits for your entire body.

Build a strong body

You get to run up and down the court.You jump up high and bend down low when playing.Your movement has to be flexible,with good hand-eye coordination(协调).The movements give your legs good exercise.At the same time,swinging the racket exercises your arms,shoulders,stomach and back.Before you know it,your entire body will benefit from better coordination.2.

Have a good heart

Playing badminton can actually lower your blood pressure,and reduce your chances of heart disease.3.Your body will be better defended against enlarged arteries(动脉)that can cause deadly heart attacks.Whether you are suffering from high blood pressure or simply trying it,playing badminton is a great sport.

Enjoy a colorful social life

Gyms often host leagues,tournaments,and parties.4.So don't just watch a television program about losing fat. Get out there and socialize in an organized badminton league.

Make a Slim figure

5.Hundreds of unwanted fat can be burned off with all of the physical movements involved with the sport. Whether you are on the sand at the local beach,or inside a gym,playing badminton can be an enjoyable weight loss exercise.

A.You can even grow stronger and more attractive

B.Playing the game,you can make your heart stronger

C.To people of different ages it is also an easy light exercise

D.It is important to drink plenty of water when playing the sport

E.You can find a badminton court in public parks or some gyms

F.They provide chances for you to meet friends,or other people with similar interests

G.Of course,one of the most welcome benefits of playing badminton is always quick weight loss

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网