题目内容

【题目】 There have been thousands of marine species that have become extinct. Currently there are thousands of fish that are endangered and in great need of protection. The following are some.

The Arcadian Redfish are found in warm waters, such as the Atlantic and Indian Ocean. These fish mature at a late age (5 to 6 years) and have low reproductive rates. However, they can live to be 50 years old, which is relatively remarkable. Young redfish are marked with patches of black and green color. They don’t develop their red color until after they move to the ocean bottom. Now the Arcadian Redfish is endangered due to overfishing. These fish started to decrease in population in the early 1900s because of their increased popularity in the food industry.

The Bluefin tuna is one animal that is high on the endangered species list. This fish has been named one of the wonders of the ocean, because they can grow to be 12 feet long and weigh over 1, 500 pounds! Why are these fish disappearing at alarming rates? Because they are being captured for food, with over 75% consumed in Japanese restaurants often by making a popular sushi.

The European Eel is found in the Baltic and the Mediterranean Sea. They have a unique metamorphosis process and they change their forms over a longtime period. According to IUCNRedList.org, the European Eel is one of the threatened species that are not only endangered, but critically endangered.

The whale shark is one of many endangered sharks out there. According to one source, sharks are revered as our last “living” dinosaurs. They are known as the largest fish with the potential to grow over 60 feet long and weigh over 70,000 pounds. The whale shark also has the potential to live to be over 100 years old.

1Which of the following is the best title of the passage?

A.The Last “Living” DinosaursB.The Endangered Ocean Fish

C.The Most Popular Sea FishD.The Extinct Marine Species

2What can we learn about The Arcadian Redfish?

A.They are found in the Arctic Ocean.

B.They are born to be red.

C.Their survival rate is relatively low.

D.They are slow-growing, long-lived fish.

3What makes the Bluefin tuna one of the wonders of the deep-sea?

A.Huge size.B.Strange color.

C.Sharp sight.D.High intelligence.

4What does the underlined word “metamorphosis” mean?

A.Reduction in population.B.Limitation in sight.

C.Change in form.D.Increase in weight.

【答案】

1B

2D

3A

4C

【解析】

这是一篇说明文。文章介绍了一些濒临灭绝的海洋鱼类。

1主旨大意题。根据第一段There have been thousands of marine species that have become extinct. Currently there are thousands of fish that are endangered and in great need of protection. The following are some. 有成千上万的海洋物种已经灭绝。目前有成千上万的鱼类濒临灭绝,急需保护。以下是一些例子。可知,本文主要是介绍了一些濒临灭绝的鱼类,因此“濒临绝种的海洋鱼类”是最佳标题。故选B项。

2细节理解题。根据第二段中These fish mature at a late age (5 to 6 years) and have low reproductive rates. However, they can live to be 50 years old, which is relatively remarkable. 这些鱼成熟得比较晚(56),繁殖率低。然而,他们可以活到50岁,这是相当惊人的。可知,阿卡迪亚红鱼生长缓慢但是寿命长。故选D项。

3推理判断题。根据第三段中This fish has been named one of the wonders of the ocean, because they can grow to be 12 feet long and weigh over 1, 500 pounds! 这种鱼被称为海洋奇观之一,因为它们可以长到12英尺长,1500多磅重!可知,蓝鳍金枪鱼被称为海洋奇观之一是因为它们的体积庞大。故选A项。

4词义猜测题。根据第四段中They have a unique metamorphosis process and they change their forms over a longtime period. 它们有一个独特的______过程,在很长一段时间内它们的形态发生变化。由they change their forms可知欧洲鳗鲡会改变它们的形态,因此猜测划线词metamorphosis意为“变形,蜕变”。故选C项。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Learning should never stop. The same way applies for self-improvement, 1. Here are four reasons why self-improvement is important regardless of your age.

Increase self-awareness

Self-awareness is an ongoing journey. 2, which make you more aware of your personality, thoughts and feelings. So, in order to be on the path of self-improvement, it is important to never lose touch with yourself.

Enhance strengths

Self-improvement lets you identify your personal strengths, from relationships to careers—knowing your strengths is important for every aspect of your life. It gives you a better understanding of what you are seeking and where you are likely to be more excellent. 3. After all, you can only achieve what you want when you know what you want.

Overcome weaknesses

4, you should come to terms with your weaknesses. Don’t be ashamed of them, look at them as areas of improvement. We all have strengths and weaknesses that shape our personality. It is these imperfections that make us humans.

5

Choosing to work on improving yourself requires you to take your trip out of comfortable areas. It lets you face your fears, try new things, take risks and challenge yourself. There will be times when you will discover a new side of your personality but there will also be times when you will fail.

A.Improve mental health

B.Step out of comfort zone

C.It also helps you set life goals and make them happen

D.When you refuse to improve yourself in your daily life

E.Though identifying strengths is an important aspect of self-improvement

F.As life progresses, you are met with different experiences and challenges

G.That’s to say, self improvement is of great importance no matter how old you are

【题目】Overview

Discover the best of Barcelona on this convenient City Sightseeing hop-on hop-off (随上随下) tour. Choose from a l-day or 2-day pass, relax on the open-top, double-decker bus, and enjoy your own sightseeing route as you travel along the three routes and learn about the landmarks via the onboard comments. Stay aboard to enjoy 360-degree views of the sights, and hop on and off at any of the 44 stops at leisure to explore top Barcelona attractions such as La Sagrada Familia, the medieval Gothic Quarter, the colorful Las Ramblas and more.

What’s Included

●1-day or 2-day hop-on hop-off bus pass

●Access to 3 bus routes in the summer, 2 routes in the winter

● A coupon (优惠券) and booklet with over 200 Euros in discounts at Barcelona’s top attractions.

Additional Information

●Confirmation will be received at the time of booking

●Wheelchair accessible.

●The Red and Blue routes operate all year round (except 1st January and 25th December), from8:00 am — 8:00 pm. Duration — 120 minutes for full loop. Frequency — every 20 minutes. Tour start — Placa de Catalunya.

●The Green route operates 12th April — 3rd November only. Runs from 9:00 am — 7:00 pm. Duration — 40 minutes for full loop. Frequency — every 20 minutes. Tour start — Port Olimpic.

●Strollers (婴儿车) accessible

●Near public transportation

●Most travelers can participate

1What can tourists do during the hop-on hop-off tour of Barcelona?

A.They can change routes freely.

B.They can comment on the tour via the board.

C.They can buy models of the landmarks on the bus.

D.They can get on and off the bus at any one of the 44 stops.

2What can tourists get if they book the tour?

A.Booklets.B.Free strollers.

C.Free wheelchairs.D.A week’s bus pass.

3What do the Red route and Green route have in common?

A.The both start at the same time.

B.They both run every 20 minutes.

C.They both start from Port Olimpic.

D.The destinations are both Placa de Catalunya.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网