题目内容
In a lot of ways life is easier right now than in any other time in history. We have computers,cell phones and many devices and machines that do some of our work for us. In another way,life is more chaotic now. In general,I think we have it easier than our ancestors did.
We have more tools now than back then. LetJs say I want to make a 2,800 sq ft house today. With all the tools I have,it would take about 6 —8 months,but if you wanted to make one back then,it would take about 1. 5 —2 years. That is why life is easier.
I think kids’ lives are too easy. They are simply lazy. All they do are text and complain. We’ve all heard the stories that our parents and grandparents would tell of how hard life was when they were young,having to walk to school,having to eat salt-pack food because there were no freezers,having to cover meat in lard in order to keep it from spoiling,having to milk the cow every morning for fresh milk to drink and/or having to travel by mule for days to get to the “market” to buy something they needed.
Earlier,the kids used to die when common diseases like cholera,jaundice,etc. caught them. Now,we have medicines to treat them. So,modern life has expanded our life span. There are even medicines to treat great diseases,which helps to increase the life span of humans. Earlier people used to destroy the environment without knowing the consequences. But now we know the bad effects of it. So,today's life is much more easier and better.
Title: Life now is 1 than before.
Outline | Details |
Equipment (设备) | ?We have computers,cell phones and many devices and 2 that do some of our work for us. |
Tools for life now | ?It would take 3 time to make a 2,800 sq ft house today with all the tools. |
Life in the past | ?People would 4 to school. ?They had to 5 meat in lard. ?They had to travel by 6 . |
People’s life conditions in the past | ?Kids would die with common 7 . ?People used to destroy the 8 . |
People’s life conditions now | ?There are even 9 to treat great diseases. ?People know the bad 10 of destroying the environment |
1. 2. 3. 4. 5.
6. 7. 8. 9. 10.
阅读提示:本文通过例证法,讲述了现代生活的优越性,如:现代高科技、现代生活方式、疾病的治愈等方面。
1. easier 由第一段第一句“In a lot of ways life is easier right now than in any other time in history. ”可知。
2. machines 由第一段第二句“We have computers,cell phones and many devices and machines …”可知。
3. less由第二段第可知:现在盖一座房子比过去花费的时间少。
4. walk由第三段中的“…having to walk to school…”可知要步行上学。
5. cover 由第三段中的“…having to cover meat in lard in order to …”可知。
6. mule 由第三段中的…having to travel by mqle for days. ”可知。
7. diseases 由最后一'段第一'句“Earlier,the kids used to die when common diseases like cholera."”可知。
8. environment 由最后一段中的“used to destroy the environment without…”可知。
9. medicines 由最后一段中的 “There are even medicines to treat great diseases …”可知。
10. effects 由最后一段倒数第二句 “But now we know the bad effects of it. ”可知。