题目内容

【题目】When we smile, our system recognizes that there’s an absence of threat, and relaxes: It slows down our heart rate, and may temporarily reduce blood pressure, too, promoting overall heart health. Even forcing your face into a smile can reduce stress and relax your heart rate.

Smiling is a language that everyone understands regardless of age, race, culture, language, and nationality. We all know that when you smile at people, even strangers, they almost always smile back, spreading a kind of peace and goodwill. This contagious(有感染力的)smiling comes from a subconscious tendency to match other people’s emotions. It’s why people who spend time around children,who smile often, naturally smile more than people who keep mostly adults company.

People who are generous with smiles are considered more likeable and approachable than people who wear a deadpan(面无表情的)expression. Consider successful salesmen and politicians. Can you imagine how we’d react if they wore sour expressions? People who smile a lot are more likely to gain our trust — and earn better tips — than someone who provides the same service with an impassive face.

In a study, Major League Baseball players from 1952 who wore full-faced, genuine smiles on their baseball cards lived longer, around 79.9 years, compared to players who only partly smiled or didn’t smile at all, who lived 5 to 7 years less. Smiling can make us look younger, too: People who smile frequently seem to age more slowly, appearing around three years younger than their less smiley counterparts.

We now have evidence that we are hardwired to smile. While smiling used to be considered a learned behavior that babies acquired at around six weeks of age, more advanced ultrasound testing has shown that even babies who are bom blind can smile. Babies have been known to make breathing and sucking movements while still in the womb(子宫), and these reactions are thought to prepare them for their life outside. Now smiling has joined the list. Say cheese!

1What can smiling do according to Paragraph 1?

A. Remove your life pressure.

B. Improve the condition of the heart.

C. Make your blood pressure steady.

D. Prevent you from being absent-minded.

2What should you do if you want to smile more according to the author?

A. Stay more with people smiling more.

B. Approach smart children.

C. Care more about others’ feelings.

D. Volunteer together with more strangers.

3What does the author want to show by mentioning salesmen and politicians?

A. A false smile may hurt people.

B. Smiles contribute to a career.

C. Generous people tend to smile more.

D. Work pressure stops people smiling.

4What does the author suggest in the last paragraph?

A. Babies smile within 2 months.

B. Blind babies learn to smile.

C. Smiling is a natural ability.

D. Breathing and sucking are similar to smiling.

【答案】

1B

2A

3B

4C

【解析】本文是说明文,说明微笑的作用:微笑可以使人健康,可以使人年轻,可以为人赢得好感等。

1推理判断题。根据第一段中的“It slows down our heart rate, and may temporarily reduce blood pressure, too, promoting overall heart health”“relax your heart rate”可知,微笑可以改善心脏的健康状况,故选B项。

2推理判断题。根据第二段中的“It’s why people who spend time around children, who smile often, naturally smile more than people who keep mostly adults company”可知,如果你想要有更多的笑容,你就要多接触爱笑的人,故选A项。

3推理判断题。根据第三段中的“Consider successful salesmen and politicians. Can you imagine how we'd react if they wore sour expressions? People who smile a lot are more likely to gain our trust — and earn better tips —than someone who provides the same service with an impassive face”可知,作者举成功的推销员和政治家的例子是为了说明微笑对职业发展有帮助。

4推理判断题。根据最后一段中的“We now have evidence that we are hardwired to smile ... Babies have been known to make breathing and sucking movements while still in the womb(子宫)... Now smiling has joined the list”可知,作者在最后一段中暗示微笑就和呼吸和吮吸一样是婴儿生来就会的,即微笑是一种本能。故选C项。

练习册系列答案
相关题目

【题目】1What we consider polite at home isn't always accepted outside our borders.Don't be regarded rude or disrespectful on your travels.

Gift giving should be a happy,positive experience.2Giving sharp,pointy objects as gifts is considered unlucky.Be careful when presenting flowers to a friend or a business partner in Russia.Yellow blooms suggest cheat or a relationship breakup.3Writing cards or notes while visiting South Korea,be mindful of your pen's ink color. Writing a person's name in red ink traditionally suggests that the person has passed away.

4If you are invited to someone's home for a meal,it's recommended that you arrive 10 to 15 minutes later than the requested time.When having a meal in Egypt,don't use the salt shaker(调味瓶)which means that you find the meal terrible.Japan is a very polite nation,and their politeness extends to the mealtime use of chopsticks. According to Japanese custom,it's considered ill-mannered to point or play with chopsticks.5Using the end that touches your mouth is extremely offensive(冒犯的),not to mention the fact that it's unhygienic(不卫生的).

A.When selecting a present in the Netherlands,don't buy kitchen knives or scissors.

B.Punctuality is considered to be good manners all over the world.

C.When traveling,it's important to learn about the customs of the global village.

D.Red carnations(康乃馨)are usually presented to Mothers.

E.While eating,use the opposite end of your chopsticks to secure food from a shared plate.

F.Being early or on time is viewed as being rude in Venezuela.

G.Traditionally,red carnations are placed on the tombs of the dead.

【题目】根据短文理解,选择正确答案。
A telescope, called Gaia, is being designed by astronomers in Europe, and it couldn't be more different from Pan-STARRS, which is another telescope being designed. While Pan-STARRS will be looking for asteroids (小行星) and comets headed for Earth, Gaia will be looking at our entire galaxy (银河系).
Gaia is designed to draw a map of the Milky Way, our home galaxy. Just as a map of your town gives you a picture of where things are located, Gaia's map of the galaxy will tell astronomers where the stars are. Over five years, Gaia will observe (观察) about a billion stars and other objects in our galaxy. Each object will be observed about 70 times.
Gaia will be sent into space connected to a rocket. It contains two telescopes, each focused at a different angle (角度). These two telescopes act like Gaia's “eyes”. The reason why humans can see things in 3D is that we have two eyes focused on the same object, at slightly different angles. By using two telescopes like eyes, Gaia can produce the first 3D map of the positions of the stars it views.
Gaia, which is to be sent into space, will be a powerful telescope. If you were to use it on Earth, for example, you could stand 600 miles away from your best friends and still get a clear picture of their hair.
Gaia is one of more than a dozen telescopes being designed by scientists right now. The next generation of telescopes will reveal new parts of our universe that will seem surprising. The universe, with all its planets, stars and other strange objects, is a puzzle with pieces that we can see by using powerful telescopes.
(1)How many different angles can Gaia focus at each time?
A.2.
B.3.
C.4.
D.5.
(2)The map to be drawn by Gaia ______.
A.can show every building on Earth
B.can show you where your town is
C.will just show the stars around Earth
D.will show where the stars are in our home galaxy
(3)What's Paragraph 4 mainly about?
A.What Gaia will do in space.
B.When Gaia will start to work.
C.How powerful Gaia will be.
D.What Gaia will do to Earth.
(4)The underlined sentence in the last paragraph suggests that the next generation of telescopes _______.
A.seem very surprising to scientists
B.will not be put into use in a short time
C.will just look at new things in universe
D.will be more powerful than the old generations

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网