题目内容

【题目】 Cruz Genet, 11, and Anthony Skopick, 10, couldn’t agree. Were the birds on the ice ducks or geese? There was only one way to find out. So on a cold January evening, the two friends risked onto the frozen pond near their house in Frankfort, Illinois, to get a better look. First they threw a small stone to test it. Then they stepped on it. Believing the ice would hold their weight, Anthony took a few steps, then.... He fell through the seemingly frozen ice.

Cruz rushed to help his frightened friend—the pond “ate” him too. Gruz managed to lift himself out of the water and onto a more reliable part. He then carefully made his way to Anthony. But the ice didn’t hold, and he fell in again. This time he couldn’t get out. The boys quickly lost feeling in their arms and legs. Cruz was sure he was going to die.

Anthony’s older sister had seen the boys fall through the ice and started screaming for help. John Lavin, a neighbor driving nearby on his way to the grocery store, heard her. He quickly pulled over. Seeing the boys, he kicked off his shoes, and run into the freezing water. Lavin made his way to Cruz and Anthony and saved them back to land. They were taken to the hospital, where doctors discovered that their five-minute stay in the water had lowered their body temperature nearly ten degrees.

Fortunately, the boys have fully recovered, though they are still moved by their fearless neighbor. “Just to think,” says Gruz, “if he wasn’t there, I could have died.”

1Why did Gruz and Anthony step on the ice?

A. To go skating.B. To trap some birds.

C. To settle a disagreement.D. To test the strength of the ice.

2How did Cruz feel when caught in the water?

A. Hopeless.B. Puzzled.

C. Shocked.D. Calm.

3What basically saved the two boys’ lives?

A. Screaming of an older sister.B. Better care of doctors.

C. lowering of their body temperature.D. Brave act of a neighbor.

4What is the best title for the text?

A. Two Boys Falling in the WaterB. A Heroic Man to the Rescue

C. Duck or Geese, It Is a QuestionD. Curiosity Kills the Cat

【答案】

1C

2A

3D

4B

【解析】

本文是一篇记叙文。文章讲述了一个英勇的救援者。

1细节理解题。根据第一段中Cruz Genet, 11, and Anthony Skopick, 10, couldn’t agree. Were the birds on the ice ducks or geese? There was only one way to find out. So on a cold January evening, the two friends risked onto the frozen pond near their house in Frankfort, Illinois, to get a better look.“11岁的克鲁兹·吉内和10岁的安东尼·斯科皮克不同意这一观点。冰上的鸟是鸭子还是鹅?只有一个办法可以知道。因此,在一个寒冷的1月的晚上,这两个朋友冒着危险来到他们位于伊利诺斯州法兰克福市的家附近结冰的池塘里,想看得更清楚一些。可知他们为了解决分歧才踏上了冰面。故选C

2推理判断题。根据第二段最后一句Cruz was sure he was going to die.可知Cruz被困在水里时感到疑惑。故选A

3推理判断题。根据第三段中John Lavin, a neighbor driving nearby on his way to the grocery store, heard her. He quickly pulled over. Seeing the boys, he kicked off his shoes, and run into the freezing water. Lavin made his way to Cruz and Anthony and saved them back to land.“开车去杂货店的邻居约翰拉文(John Lavin)听到了她的声音。他迅速靠边停车。看到孩子们,他脱掉鞋子,跑进冰冷的水里。拉文找到克鲁兹和安东尼,把他们救回了陆地。可知,一个勇敢的邻居救了这两个男孩的命。故选D

4主旨大意题。根据第三段中John Lavin, a neighbor driving nearby on his way to the grocery store, heard her. He quickly pulled over. Seeing the boys, he kicked off his shoes, and run into the freezing water. Lavin made his way to Cruz and Anthony and saved them back to land.“开车去杂货店的邻居约翰拉文(John Lavin)听到了她的声音。他迅速靠边停车。看到孩子们,他脱掉鞋子,跑进冰冷的水里。拉文找到克鲁兹和安东尼,把他们救回了陆地。可知本文讲述了一个英勇的救援者。故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Years ago parents worried their children would learn the truth about Santa Claus(圣诞老人)from others, but now they have a new problem—the Internet.

A recent study from Hide My Ass! Shows 1 in 8 American parents said the Internet told their children the truth about Santa Claus. 44% of parents thought Google was a danger to this Christmas story, as children searched for Santa and found pages explaining he is not real. About 34 percent of children questioned Santa Claus after seeing ads online for gifts they had asked for in their letters to the North Pole (北极). Sadlyone in three children said their Christmas spirit was dead after reading a post saying Santa wasn’t real.

Before the Internet, the only way children found out their parents bought their gifts was if they were in a bad hiding place. Today, two-thirds of parents never clear their browser (浏览器) history, making it easy for kids to find out the gifts under the tree weren't put there by a happy man and his little helpers.

To keep Mr. Claus alive, “Keep Believing in Santa”, an organization created by Hide My Ass!, helps kids believe in Santa. Parents receive free software from the organization that monitors all online search results and web pages that could tell kids the truth about the man who lives in the North Pole, by hiding any information that may suggest he doesn't exist.

However, there is still a higher possibility of the Internet now being the main cause of a child's belief in Santa ending, and it can also result in kids finding out sooner than for those born before the digital age.

'With this organization, we wanted to give parents a new tool that would allow them to keep the magic of Christmas and the mystery of Santa for that little bit longer,” Cian Mckenna-Charley, marketing director at Hide My Ass!.

1What does the underlined word “questioned” in paragraph 2 mean?

A. doubtedB. described

C. dismissedD. discouraged

2“Keep Believing in Santa" is created to .

A. make Santa Claus as real a man as possible

B. help parents keep the mystery of Santa Claus

C. tell stories about Santa Claus for younger kids

D. stop children from surfing the Internet too much

3Which statement does Cian Mckenna-Charley probably agree with?

A. Parents must clear their browser history.

B. Santa Claus always lives in the North Pole.

C. Christmas spirit can be kept a little bit longer.

D. Gifts are put by Santa under the Christmas tree.

4What is the main idea of the text?

A. Christmas is boring without Santa Claus.

B. Parents make efforts to protect Santa Claus.

C. The Internet is a new danger to Santa Claus.

D. Many children find the secret of Santa Claus

【题目】 OK, so it's not a real war but the U. S. and China are at the beginning of a trade war thanks to President Trump's policy. The Chinese government raised $34 billion in new duties on goods exported from the U,S. last week in answer to President Trump's unwise tariffs(关税) of $34 billion on Chinese goods.

Farm and seafood-producing states are going to be hit hardest by China's new tariffs on U. S. goods. States where cars are made and shipped to China are on the hook as well.

In terms of value, some 38 percent of products on the tariff list are agricultural, including soybeans, sorghum, tobacco and meat. That's nothing like good news for farm-belt states, primarily in the Midwest like Iowa.

A wide range of seafood is on China's tarifflist. That could hurt fishery workers in Alaska and lobster(龙虾) harvesters in Maine. Alaska, for example, exported nearly $lbillion worth of seafood to China. "China is a major market for Alaska seafood," said Alexa Tonkovich, Executive Director of the Alaska Seafood Marketing Institute. "The seafood industry directly employs nearly 60,000 workers in Alaska each year and directly employs more workers than any other private industry."

And automaking States, particularly in the South, are also at risk. Some 24 percent ofproducts on the list- in terms of value-are cars, trucks and other vehicles. Michigan alone exported $1.7 billion worth of motor vehicles and vehicle parts to China in 2017. Other states being affected include South Carolina, where BMW makes SUVs for both the U.S. and export, and Alabama, home to Mercedes-Benz, Toyota, Honda and Hyundai factories.

This round of tariffs spares some industries, like commercial aircraft. Washington State could breathe a sigh of relief, which is home to Boeing. It also, for the moment, skips tariffs on chemical products.

Alexa Tonkovich has warned the U.S. government that the trade war could risk jobs, reduce industry profits, and cause higher prices for consumers in the U.S!

1What does the underlined phrase "on the hook" mean?

A. Caught in a difficult situation.B. Lost in deep thought.

C. Delighted in their luck.D. Stuck in the traffic jams.

2Which state will be hurt the least on this round oftariffs?

A. IowaB. Maine

C. Michigan.D. Washington

3What is Alexa Tonkovich's attitude towards the trade war?

A. Approving.B. Opposed.

C. Objective.D. Sympathetic

4Which ofthe following shows the development ofideas in the text?

I: Introduction P:Point Sp: Siib—point(次要点) C:Conclusion

A. B.

C. D.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网