题目内容

【题目】阅读理解
Small islands that bear the brunt of rising sea levels also face the greatest risk of diseases linked to a warmer planet, health leaders said on Saturday, as 13 million medical professionals added to the calls for a global climate pact.
Hundreds of thousands more people will die every year from heat stroke and tropical illnesses unless negotiators in Paris can agree a strong global deal to decrease global warming the Global Climate and Health Alliance said.
The Would Health Organization has warned that the effects of extreme weather on the fight against malnutrition, malaria and diarrhea alone will account for an extra 250,000 premature deaths a year by 2030.
“In the case of small island states like Tuvalu, the health impacts of climate change are palpable,” said the island's health minister.
“When we are talking about climate change, this is important for the future health of our people, and people everywhere.”
John Usamate, health minister for Fiji, said the island was suffering from climate-related diseases such as dengue fever and chikungunya, a disease transmitted by mosquitoes and unknown in Fiji.
“As the climate changes, we are seeing new infectious diseases and many other health impacts,” he said.
The Global Climate and Health Alliance groups more than 1,700 health organizations and 8,200 hospitals and health facilities.
It is said it had collected 13 million signatories(签字者) from its members wanting to come to a medical agreement on the need to fight against global warming.
Even without the wider effects of climate change, air pollution from fossil fuels, especially from coal-fired electricity and vehicle emissions(排放), is a major cause of early death.
In the European Union, more than 400,000 early deaths a year are linked to air pollution that cause respiratory disease and some forms of cancer, the European Commission has found.
(1)What is the possible result of global warming?
A.Many small islands will appear.
B.Many cars will be banned driving.
C.The sea level will continually decrease.
D.Many people will die from climate-related diseases.
(2)Why did so many people join together?
A.To fight against global warming.
B.To fight off climate-related diseases.
C.To decrease the effects of climate change.
D.To force the government to take measures.
(3)What can we learn from the last two paragraphs?
A.Cancer is a disease caused by air pollution.
B.More than 400,000 people die each year in Europe.
C.Climate change is the main cause of many diseases.
D.No air pollution, no deaths.
(4)What is the passage mainly about?
A.How to prevent climate change.
B.How to prevent emission of harmful gases.
C.The effect that climate change has on health.
D.Measures to prevent air pollution.

【答案】
(1)D
(2)A
(3)C
(4)C
【解析】这篇文章主要讲了受海平面上升影响的小岛屿面临与更暖的星球相关的疾病的最大风险,重点谈论气候改变对健康的影响,所以很多医务人员加入呼吁制定全球气候公约。
(1)细节理解。本题问全球变暖的可能结果是什么? 由文中Hundreds of thousands more people will die every year from heat stroke and tropical illnesses unless negotiators in Paris can agree a strong global deal to decrease global warming the Global Climate and Health Alliance said.可知全球变暖可能会导致许多人死于和气候有关的疾病,所以答案是D。
(2)推理判断。本题问为什么这么多人在一起?由文中It is said it had collected 13 million signatories from its members, wanting to come to a medical agreement on the need to fight against global warming.可知许多人联合起来是因为他们想要与全球变暖作斗争,所以答案是A。
(3)细节理解。本题问从最后两段我们能了解到什么? 由文中Even without the wider effects of climate change, air pollution from fossil fuels, especially from coal-fired electricity and vehicle emissions, is a major cause of early death. In the European Union, more than 400,000 early deaths a year are linked to air pollution that cause respiratory disease and some forms of cancer, the European Commission has found.可知最后两个自然段主要讲了许多疾病是由气候改变造成的,所以答案是C。
(4)主旨大意。本题问这篇文章主要讲的是什么?由前面的细节理解和推理判断可知这篇文章主要讲了许多疾病是由气候改变造成的,全球变暖可能会导致许多人死于和气候有关的疾病,也就是气候改变对健康的影响,所以答案是C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读理解
The Indian government may use 3D paintings as virtual (虚拟的) speed-breakers on major highways and roads, in an attempt to check speeding and careless driving, and eventually make its deadly roads a little safer. “We are trying out 3D paintings used as virtual speed breakers to avoid unnecessary requirements of speed breakers (减速带),” India's transport minister Nitin Gadkari tweeted.
The visual illusions (幻象) are supposed to encourage drivers to slow down automatically. Earlier this month, India bad ordered the removal of all speed breakers from highways, which are considered to be a danger to safety for high-speed vehicles.
India has the highest number of road accident deaths in the world According to the World Health Organization, over 200,00 people are killed by road accidents due to poor application of road safety laws. This is considerably higher than its official figures of 141,526 for 2014.
The use of visual illusions as speed breakers was first pioneered in the American city of Philadelphia in 2008, as part of a campaign against speeding motorist. The technique has also been tried out in China to create floating 3D crossings.
India, cities such as Ahmadabad and Chennai have already experimented with 3D zebra crossings in the last one year. In Ahmadabad for instance, two artists, mother and daughter have painted 3D crosswalks in the first few months of this year. The artists say their motto is “to increase the attention of drivers”, and that the concept has been successfully tested in zones where accidents easily occur on a highway.
However, critics argue that once divers know that these speed briers are visual illusions, they may ignore them. Others also point out that India's decision does not consider the safety of a large walkers. In the end, the new policy may be just one step towards improving road safety.
(1)According to the passage, 3D paintings as virtual speed breakers in India aims to ________.
A.replace all speed breakers from highways
B.encourage essential requirements of speed breakers
C.check speeding and careless driving on all highways
D.remind divers to speed down voluntarily for road safety
(2)What caused the high number of road accident deaths in India?
A.Speeding motorists.
B.Floating 3D crossings.
C.Free use of visual illusions.
D.Bad application of traffic laws.
(3)The author explains the experiment of 3D zebra crossings in India by ________.
A.giving examples
B.analyzing causes
C.providing figures
D.making comparisons
(4)What's the author's attitude towards 3D zebra crossings?
A.Subjective.
B.Objective.
C.Supportive.
D.Critical.

【题目】Four habits to help you succeed.

We all want to succeed, whether it is in losing weight or learning the guitar. For those who have tried and failed, success seems difficult to understand. 1

Know your values.

Finding your values is in line with creating motivation. 2. Pick a handful of things and write them down. Remind yourself of your values every day and reflect on whether you are honoring those values through your work.

Pick a goal and focus on it.

Choose one goal to start something large enough that will give you a sense of achievement, while adjusting well to your values. Focus is key here.3If you perform many tasks at a time, you might never finish your projects because they will take far too long.

Set a time for success.

Set a date for success. Know when you hope to realize your goal. 4By setting a time limit, you are making the process realistic..

5

Failure can’t be avoided when you take risks. By its very definition, the desire to succeed means you are risking failure. Many people rent to give up far too early. Don’t fall into this trap! Remember your mindset earlier. Know it will happen. A failure is only you working out the details, and learning w hat works and what doesn’t. Use failure. Treat it as a good thing, and go on.

A. The more focused you are on one goal, the higher chance you have of success.

B. Make the right decision.

C. I have made a list of four habits to help you set goals and realize them.

D. Don’t give up because of failure.

E. Keep it realistic, while not giving you too much time.

F. Sit and reflect on what you value most.

G. Push yourself to be courageous, and take that next step

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网