题目内容

【题目】Best School Backpacks

Students of all ages need to have a reliable backpack and which is your favourite one?

1. Amazon Basics Classic Backpack

The Amazon Basics line of products aims to deliver outstanding value by getting rid of everything that is unnecessary while keeping the most important function that customers desire. The Classic Backpack may not look like much, but that is a big part of its appeal. It’s cheap and cheerful, lightweight yet long-lasting with velcro(尼龙刺粘搭链)side pockets and a large center. With an average rating of 4.5 stars based on over 250 customer reviews, this is a well-made backpack at a terrific price.

Price:From$18. 00

2. The North Face Refractor Duffel Pack

Want to head off to school with a slightly different backpack that isn’t way out there? The definitely boxy Refractor Duffel Pack from The North Face offers handles on both the top and the side, plus the usual shoulder belts, for several ways to carry. The clamshell design also includes a quick-access pocket on the front and an included tablet sleeve. l00% of reviewers on The North Face online store recommend this product, making it the best-selling unisex(男女通用的) backpack on the site. .

Price: $155. 00

3. High Sierra Powerglide Rolling Laptop Backpack

Carrying heavy textbooks and other supplies around all day can get awfully tiring on the shoulders, back and hips. An easier way to get between classes is with a rolling backpack like the High Sierra Powerglide. The multi-compartment design includes a cushioned sleeve for laptops with screens up to 17-inches in size, plus zippered accessory compartments for quick access. The strange and large bag is recommended by over 90% of the over 900 customers who reviewed it on eBags.

Price: $ 60. 00

1What is the most remarkable feature of the Classic Backpack?

A. It has many functions. B. It doesn't have any spare parts.

C. It is heavy but long-lasting. D. It only has a large center.

2What’s the convenience of the Refractor Duffel Pack?

A. It is difficult to open and shut. B. It has extra pockets on the front.

C. It offers different ways to carry. D. It can be carried from every side.

3Where is the High Sierra Powerglide different from the others?

A. It has wheels. B. It is heavy to carry.

C. It can contain textbooks. D. It has a place to use a computer.

4What do the three products have in common?

A. They are all expensive. B. They are all sold only online.

C. They all have large space inside. D. They are all given praise by customers.

【答案】

1B

2C

3A

4D

【解析】文章向人们介绍了三种不同的背包:Amazon Basics Classic Backpack,The North Face Refractor Duffel Pack以及High Sierra Powerglide Rolling Laptop Backpack。可供人们选择。

1细节理解题。根据“by getting rid of everything that is unnecessary while keeping the most important function that customers desire.” 一切不必要的东西,同时保留顾客最认为最重要的功能。可知,经典背包没有很多功能,选项A错误;根据“It’s cheap and cheerful, lightweight yet long-lasting”可知经典背包很便宜很轻,选项C错误;根据“with velcro(尼龙刺粘搭链)side pockets and a large center” 尼龙搭扣(尼龙刺粘搭链侧袋和一个大的口袋。可知选项D错误。根据“by getting rid of everything that is unnecessary”去掉了一切不必要的东西,故选B。

2细节理解题。根据“The definitely boxy Refractor Duffel Pack from The North Face offers handles on both the top and the side, plus the usual shoulder belts, for several ways to carry.”可知在书包的顶端以及侧面都安有手柄,加上背带,可以有多种携带方式。故选C。

3细节理解题。根据“An easier way to get between classes is with a rolling backpack like the High Sierra Powerglide.”可知the High Sierra Powerglide携带比较容易是因为背包下面安装轮子可以滚动。故选A。

4推理判断题。根据“With an average rating of 4.5 stars based on over 250 customer reviews”超过250个客户进行了评价平均4.5星级;“l00% of reviewers on The North Face online store recommend this product, making it the best-selling unisex(男女通用的) backpack on the site. ”百分之百的评论家推荐这个产品,使它成为网站上最畅销的中性背包;“The strange and large bag is recommended by over 90% of the over 900 customers who reviewed it on eBags.”900个顾客中,百分之九十推荐这个奇特而且很大的背包。可推知三种背包都被顾客给予了高度评价。故选D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读理解
“Mum, what does it mean when someone tells you that they have a skeleton(骨骼) in the closet?” Jessica asked. “A skeleton in the closet?” her mother paused thoughtfully. “Well, it's something that you would rather not have anyone else know about. For example, if in the past, someone in Dad's family had been arrested for stealing a horse, it would be ‘a skeleton in his family's closet'. He really wouldn't want any neighbor to know about it.”
“Why pick on my family?” Jessica's father said with anger. “Your family history isn't so good. You know. Wasn't your great-great-grandfather a prisoner who was sent to Australia for his crimes?” “Yes, but people these days say that you are not a real Australian unless your ancestors arrived as prisoners.” “Gosh, sorry I asked, I think I understand now,” Jessica cut in before things grew worse.
After dinner, the house was very quiet. Jessica's parents were still quite angry with each other. Her mother was ironing clothes and every now and then she glared at her husband, who hid behind his newspaper pretending to read. When she finished, she gathered the freshly pressed clothes in her arms and walked to Jessica's closet. Just as she opened the door and reached in to hang a skirt, a bony arm stuck out from the dark depths and a bundle of white bones fell to the floor. Jessica's mother sank into a faint(晕倒), waking only when Jessica put a cold, wet cloth on her forehead. She looked up to see the worried faces of her husband and daughter.
“What happened?Where am I?” she asked. “You just destroyed the school's skeleton, Mum,” explained Jessica. “I brought it home to help me with my health project, I meant to tell you, but it seemed that as soon as I mentioned skeletons and closets, it caused a problem between you and Dad.” Jessica looked in amazement as her parents began to laugh madly. “They're both crazy,” she thought.
(1)According to Jessica's mother, “a skeleton in the closet” means ______.
A.a family honor
B.a family secret
C.a family story
D.a family treasure
(2)What can we learn about some Australians' ancestors from Paragraph 2?
A.They were involved in some crimes in Australia.
B.They were the earliest people living in Australia
C.They were brought to Australia as prisoners.
D.They were not regarded as criminals in their day.
(3)Jessica's mother fell down into a faint because she was ________.
A.frightened
B.surprised
C.injured
D.knocked
(4)Jessica' sparents laughed madly at the end of the story probably because_________.
A.they were crazy
B.they were overexcited
C.they realized their misunderstanding
D.they both thought they had won the quarrel

【题目】任务型阅读
School is more than a place where students learn subjects such as math, science and reading. While the focus of school is not to make a student socially popular, learning these skills is an important part of education. You may have personal issues when it comes to making friends in class, but with coaching you will be well on your way to climbing the social ladder. Here are some instructions.
Partner with classmates. Use projects as a reason to partner with people you would like to become friends with in your class. Be reliable when partnering on a project so that you carry your own weight and put your best foot forward.
There are many lulls (间歇) during class that will afford you an opportunity to engage a classmate. Giving a compliment to a person without overdoing it will help you come off friendly without looking desperate. Icebreakers can be as simple as saying hello or talking about the weather or class work.
Get involved in activities. Offer to join a study group or get involved in other school activities to meet up with potential friends.
Share your knowledge with others. Helping others you wan! to befriend to understand a concept is a great way to avoid disrupting the class and to make contact.
Send others positive signals such as smiling or waving so that you seem friendly.
A. Break the ice without disturbing the class.
B. Take an active approach to making friends.
C. Ask for help from students you want to befriend.
D. Join available school programs that you are interested in.
E. Assignments will give you an excuse to communicate if you are shy.
F. It is also an environment that teaches and tests social communication.
G. This can be pleasing as well as a great way to interact with parents.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网