题目内容

【题目】The reason why so many of us love gift cards—they’re a lot like cash—is also the reason why they can be hard to replace.If your card is lost or stolen,most retailers are sympathetic,but only if you can prove that you actually purchased,or were gifted,the card.

Preconditions(前提) to replace a gift card

1.Keep the card’s receipt or the gift card number.

2.Put the card number in your mobile wallet.

If you can provide one of those things for the retailer,contact the retailer immediately to look up a missing card.Or you can turn to the generous soul who gave you the card for help.Most retailers maintain tollfree numbers,available on the store’s website and staffed by customer service representatives.They can cancel the card and work on issuing you with a new one.Some retailers,such as Simon Malls,can replace cards over the phone as long as you know the gift card number;others,including Starbucks,replace a lost gift card if you registered online.

Replacement fee

If it’s a store card,you may not even have to pay a replacement fee,but that’s less likely with bankissued gift cards.American Express now offers to replace lost or stolen gift cards for free if you have the original card number,but replacing a Wells Fargo Visa card costs 7.50,or 15 for a check cashing out the remaining funds on the card.

Without proof of ownership

Even if you never wrote down the number and the receipt is long gone,you’re not entirely out of luck.If you already used the gift card to shop online,your data may still be stored in your account—and you can spend it down quickly.

1You can probably replace a lost or stolen gift card if you .

A. have opened a mobile wallet account

B. have registered the information of the card online

C. write a letter to American Express to explain the loss

D. apply for a new one to customer service representatives

2When can you most likely replace your lost or stolen gift card for free?

A. The card is issued by a bank.

B. You have already used the card to shop online.

C. You enter the appointed website to report the loss.

D. You have the original card number of American Express.

【答案】

1B

2D

【解析】这篇文章主要讲了很多人喜欢礼品卡的原因。

1细节理解题。由文中的“others,including Starbucks,replace a lost gift card if you registered online”可知答案。

2细节理解题。根据文章Replacement fee部分第二句中的“American Express now offers to replace lost or stolen gift cards for free if you have the original card number”可知,美国运通公司现在提出免费更换丢失或被盗的礼品卡,前提是你有原始卡号。故答案为D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】The 18yearold girl from Linyi,Shandong Province scored 568 points on her college entrance exam this year and was admitted to Nanjing University of Posts and Telecommunications.

On Aug.19,Xu received a phone call from an unknown person telling her that she was due to receive student funding.Following the call,Xu transferred a 9,900yuan “activation fee” into the man’s bank account,hoping the money would appear in her student account,but it never did.

After discovering they had been cheated,the family immediately reported the incident to the police,but Xu was said to be frustrated.On their way home,she suddenly fainted and despite doctors’ best efforts to rescue her,she passed away.

The death of Xu Yuyu immediately caused an outcry over the society,and once again,it fired a public anger towards those who commit heartless fraud(欺诈).

So how was Xu’s private information leaked out?

Reporters have discovered that there are many people who openly sell the examinee’s information online.The information includes the examinee’s name,school,phone number,and address.The personal information of examinee has become the target of the online fraud industry.

写作内容

1.用约30个单词写出上文概要;

2.用约120个词就“Personal information leakage”谈谈你的看法和感受,内容包括:

(1)简述个人信息泄露的危害及保护个人信息的重要性;

(2)就如何保护个人信息提几点建议(至少两点)。

写作要求

1.写作过程中不能直接引用原文语句;

2.作文中不能出现真实姓名和学校名称;

3.不必写标题。

评分标准

内容完整,语言规范,语篇连贯,词数适当。

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________

【题目】Jonathan Lawler loves to work the land.For seven years,he operated Lawler Farms,a forprofit produce farm,harvesting nearly 700,000 pounds of food annually.

Now he’s on a mission to feed the hungry in Central Indiana.Lawler has turned his 36acre farm into a nonprofit operation called Brandywine Creek Farms.His goal for the first year is to donate 500,000 pounds of food,which he said is realistic based on the farm’s produce capacity(产量) and the addition of a large number of volunteers to help through the season. On top of that,Lawler has worked together with Gleaners,Midwest Food Bank,Kenneth Butler Soup Kitchen and other area food banks as distribution partners.

Lawler,who also owns a transportation consulting firm that helps pay the bills,says his 15yearold son inspired him to start thinking differently when it came to his farm.“He came home from school and talked about kids who take home food from the food bank,”Lawler said.“My awareness of hunger was limited to the homeless in Downtown Indianapolis.The last place I would expect it is in a rural farming community like where I live.”As he began to look around,he realized that the farms in Hancock and surrounding counties produce tons of corn,soybeans and wheat,“but nothing you can just pick up and eat,” he said.

Lawler and most of his neighbors are selfsufficient(自给自足的).They grow what they need or have access to quality food at supermarkets.If he needs something he didn’t grow himself,he can jump in his truck and drive 12 minutes to the nearest store.“But for someone who doesn’t have reliable transportation,that 12minute drive could be a twohour hike,” he said.

1Lawler was inspired to donate food by .

A. his son

B. his neighbors

C. the hungry kids

D. the homeless in his town

2We can know from the passage that Lawler .

A. is selfsufficient in quality food

B. changed Gleaners into a food bank

C. donates 700,000 pounds of food annually

D. thought there was no hunger in farming communities

3Which of the following can best describe Lawler?

A. Kind and generous.

B. Brave and successful.

C. Confident and modest.

D. Ambitious and hardworking.

【题目】根据短文理解,选择正确答案。
Welcome to our third newsletter of the year!
Our major activity for March is our Walk for the Woods fundraising event on Saturday, 17th March, starting any time between 10 a.m. and 2 p.m. We will be walking the distance between Warley Woods and Tipperary. It is indeed a long way—80 miles. The more people that you can get to sponsor you, the more money we can raise to help look after our beautiful woodland. More information is available on our website.
The Sunday volunteers planted two beeches and an oak last week. This was thanks to the money from the Big Tree Plant and to Lisa and Gordon Whitaker, whose friends gave money for the big trees instead of for their wedding presents. Thanks to everyone who took part.
There were 15 volunteers at the Oral History Training Day which was led very ably by Julia Letts. The group will be meeting again and will start to interview the local people who have offered to tell their stories. We are happy to hear from others who would like to be interviewed about their memories of the Woods for the project. If you or anyone you know is interested, please call Viv Cole at the office. This project is financed by Heritage Lottery Fund.
There was a huge response to the Forest Schools activities held at half term. These will be held again during the Easter holidays on the following dates: 4th April from 10 a.m. to 3 p.m. for over 8s. On 12th April from 10 a. m. to 12 noon, there will be a Teddy Bears' Picnic for the under 8s. All these must be booked in advance.
Finally, don't forget the Easter Egg Roll on Bank Holiday, 9th April, starting at 11 a.m. Bring your own hard-boiled and decorated egg to roll down the hill in the woods. The first past the finishing line will win a large chocolate egg! This year, due to popular demand, there will also be an Adults' Easter Egg Roll following the children's competition.
We look forward to seeing you all soon, at one of our many events!
(1)Which of the following will be on 9th April?
A.Walk for the Woods.
B.Teddy Bears' Picnic.
C.The Easter Egg Roll.
D.The Oral History Training Day.
(2)Heritage Lottery Fund provides money to _____.
A.help look after the woodland
B.collect stories about the community
C.hold activities for the Forest Schools
D.organize the Easter holiday competitions
(3)The passage is written to _____.
A.inform people of the coming events
B.encourage people to work as volunteers
C.invite people to take part in the competition
D.tell people about some famous organizations

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网