题目内容
A strange thing happened the other day. I was washing the in our kitchen while my youngest son was television in the living room. Suddenly, I heard an old from my childhood playing on TV. As the music came into the kitchen, I found myself singing a few along with it, and even doing a little dance step or two while I put back the plates. Then I realized that this was the first time I had in a very long while.
In the days following my Mother’s , I had done my best to again. I had hugged(拥抱) my children and said I loved them. I had the Autumn leaves with their beautiful colors and taken in a few sunsets as well. My heart was still and my moments of joy were few. More than once when I was on the road, passing a(n) bike the one my Mother used to ride for many years my eyes would be full of tears. I missed her so much. It was so not having her here in my life any more.
When I found myself dancing even for a second, however, I that I was doing just what my Mother would have wanted me to do. she would be if I felt so sad. She would have wanted me to dance again, to sing again, to smile again, and to laugh again. She would have wanted me to joy again and share it with others. She would have wanted me to LIVE and to LOVE here on Earth while my life . And in that moment my heart began to .
I promise you Mother that I will continue to heal(治愈) even you. I will continue to sing. I will continue to dance. I will continue to say “yes” to life and to love all the I have left here.
1.A. clothesB. dishesC. vegetablesD. hands
2.A. noticingB. planningC. seeingD. watching
3.A. novelB. storyC. voiceD. song
4.A. sweetB. noisyC. strangeD. loud
5.A. questionsB. wordsC. messagesD. ideas
6.A. dancedB. criedC. workedD. spoken
7.A. successB. deathC. stepD. disease
8.A. singB. playC. liveD. drink
9.A. leftB. seenC. foundD. collected
10.A. beatingB. runningC. hurtingD. racing
11.A. oldB. fashionableC. expensiveD. exciting
12.A. comfortableB. hardC. simpleD. serious
13.A. againB. frequentlyC. widelyD. quickly
14.A. admittedB. recognizedC. realizedD. demanded
15.A. carefulB. anxiousC. confidentD. calm
16.A. chooseB. expressC. understandD. share
17.A. changesB. endsC. goes onD. slows down
18.A. dieB. sinkC. stopD. heal
19.A. byB. besidesC. throughD. without
20.A. presentsB. daysC. feelingsD. friends
1.B
2.D
3.D
4.A
5.B
6.A
7.B
8.C
9.B
10.C
11.A
12.B
13.A
14.C
15.B
16.A
17.C
18.D
19.D
20.B
【解析】
试题分析:本文讲述的是作者在自己母亲去世后从悲伤的情绪中恢复过来的经历
1.; 由下文while I put back the plates可知是洗碗, 选B。
2.;看电视watch TV,选D。
3.;根据下文描述应该是听到歌曲跟随着跳舞,选D。
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.。根据作者描述,在做了这些事情之后,仍然心痛,选C。
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
考点:故事类阅读。