题目内容

16.Jean Driscoll can go faster in her wheelchair than the world's best marathoners(马拉松运动员) can run!
In April,Jean finished the Boston Marathon in 1hour 34 minutes 22 seconds.That's about 33 minutes faster than the winning male runner!She competed on the track,too.She was second in the 800 meter wheelchair race at the 1992 Olympics.
Jean doesn't like to be told she's brave."I'm in sports because I'm a competitive person!"Jean was born with spina befida(脊柱裂),a birth illness that damages the spine(脊椎).She began to use a wheelchair to get around in high school.Then she tried wheelchair race and was amazed."Players crashed into each other and fell out of their chairs,"she says,"It was fun."
Jean tried other wheelchair sports.At the University of Illinois,her wheelchair basketball team won two national titles.
Now Jean coaches and teaches.She tries to get people to set goals."When I sign my autograph(亲笔签名),says Jean,"I write,dream big and work hard."

11.What made Jean take part in sports?B
A.She was brave.
B.She was competitive.
C.She was strong.
D.She was disabled.
12.What kind of education did she receive?C
A.High school.
B.Junior middle school.
C.High education.
D.Primary school.
13.What is Jean's advice on how to succeed?D
A.Work hard.
B.Hope for the best.
C.Dream a lot.
D.Have great wishes and work hard.

分析 本文是一篇励志性文章,讲述的是一个残疾人在体育方面获得成功为国争光的故事.

解答 11.B.细节理解题.据第第三段第一句话:Jean doesn't like to be told she's brave."I'm in sports because I'm a competitive person!"因为我是一个有竞争力的人,可以判断出B正确.
12.C.细节理解题,根据第三段第二句话She began to use a wheelchair to get around in high school.可以判断出他上完高中,故选C.
13.D.推理判断题.根据最后一段:Now Jean coaches and teaches.She tries to get people to set goals."When I sign my a utograph(亲笔签名),says Jean,"I write,dream big and work hard."可以判断出关于怎样成功,他给出的建议就是要有理想然后付出努力,所以D正确.

点评 本篇阅读较为简单.文章内容,所出题目以及选项也较短,因此考生只要阅读详略结合,细心理解,就能快速得出正确答案.

练习册系列答案
相关题目
4.The British Medical Journal recently featured a strong response to what was judged an inappropriately merciful reaction by a medical school to a student cheating in an examination.Although we have insufficient reliable data about the extent of this phenomenon,its prevention,or its effective management,much can be concluded and acted upon on the basis of common sense.
There is general agreement that there should be zero tolerance of cheating in a profession based on trust and one on which human lives depend.It is reasonable to assume that cheaters in medical school will be more likely than others to continue to act dishonestly with patients,colleagues,and government.
The behaviors under question are multifactorial in origin.There are familial(家庭的),religious,and cultural values that are acquired long before medical school.For example,countries,cultures,and subcultures exist where bribes and dishonest behaviour are very normal.There are secondary schools in which neither staff nor students tolerate cheating and others where cheating is common;there are homes which cultivate young people with high standards of moral behaviour and otherswhich leave moral training to the harmful influence of television and the market place.
Medical schools reflect society and cannot be expected to remedy all the ills of a society.The selection process of medical students might be expected to favour applicants with positive moral behaviour.Medical schools should be the major focus of attention for cultivating future doctors with moral sensitivity.Unfortunately there are troubling data that suggest that during medical school the moral behaviour of medical students does not necessarily improve; indeed,moral development may actually stop or even regress(倒退).
It is critical that the academic and clinical leaders of the institution set a personal example on moral behaviour.Medical schools must do something to make sure that their students are expected to be clear from day one.The development of a school's culture of moral behaviour requires cooperation with the students in which they play an active role in its creation and developing.Moreover,the school's examination system and general treatment of students must be fair.Finally,the treatment of infractions must be firm,fair,transparent(透明的).

63.What does the author say about cheating in medical schools?D
A.Extensive research has been done about this phenomenon.
B.We have sufficient data to prove that prevention is possible.
C.We know that this phenomenon exists in every medical school.
D.We still need more reliable data to know how serious it is.
64.According to the author,it is important to prevent cheating in medical schools becauseA.
A.the medical profession is based on trust.
B.there is zero tolerance of cheating in medicine
C.the medical profession depends on the government.
D.cheating exists extensively in medical schools.
65.Which of the following statements will the author probably agree with?C
A.Medical schools should make a less competitive environment for students.
B.Outstanding people should create a set of moral standards to be followed.
C.Medical students should be positive in creating and preserving moral behavior
D.We should focus on the cause-and-effect of the cheating in exams in medical schools.
66.Which of the following can be implied from the passage?B
A.It makes little sense to talk about medical school student cheating in exams.
B.Medical schools haven't been doing well to help students develop morally.
C.Cheating in exams is tolerable outride of medical school circle.
D.Elimination of exams helps cultivate healthier characters of medical school students.
8.I was ten when I first sat with my grandmother behind the cashier(收银台)in her general store.(51)BI quickly learned the importance of treating customers politely and saying"thank you."
At first I was paid in candy.(52)AI worked every day after school,and during the summer and on weekends and holidays from 8 a.m.to 7 p.m.My father helped me set up a bank account(账户).(53)G   By the time I was 12,My grandmother thought I had done such a good job that the promoted (提升)me to selling cosmetics(化妆品).I developed the ability to look customers directly in the eye.Even though I was just a kid,women would ask me such things as"What color do you think I should wear?"I took a real interest in their questions and was able to translate what they wanted into m akeup(化妆)ideas.(54)CThe job taught me a valuable lesson:to be a successful salesperson,you didn't need to be a Rocket scientist-you needed to be a great listener.(55)DExpect they are NO longer women purchasing cosmetics from me; instead,they are kids who tell me which toys they would like to see designed and developed.

A.Later I received 50 cents an hour.
B.Before long,she let me sit there by myself.
C.I ended my selling a record amount of cosmetics.
D.Today I still carry that lesson with me:I listen to customers.
E.My grandma's trust taught me how to handle responsibility.
F.Soon I found myself looking more beautiful than ever before.
G.Watching my money grow was more rewarding than anything I could have bought.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网