题目内容

【题目】阅读下列短文,根据短文内容填空,在未给提示词的空白处仅填写1个适当的单词,在给出提示词的空白处用括号内所给词的正确形式填空。

Chocolate was first used as a drink over 3,500 years ago in 1 (center) America. It was very popular with the Mayans and the Aztecs. In fact, cocoa beans were very important to people there. That was 2 they were used as money. In the beginning, cocoa 3 (plant) in Ecuador, which was, for a long time, the world’s number-one producer of cocoa beans. It is still one of the top producers of the beans, but nowadays more than 70 per cent of cocoa beans come from West Africa.

【答案】

1central

2why

3was planted

【解析】

本文为说明文。讲述了可可豆的种植历史等。

1考查形容词。句意:在3500多年前的中美洲,巧克力首次被用作饮料。根据其后的名词可知,此处用形容词作定语,故填central

2考查表语从句。句意:事实上,可可豆对那里的人们非常重要。这就是它们被用作货币的原因。根据上下两句的语义逻辑可知,此处表原因,引导表语从句,故填why

3考查被动语态。句意:最初,人们在厄瓜多尔种植可可豆,厄瓜多尔曾长期是世界上第一大可可豆生产国。分析句子成分可知,所给词与主语cocoa之间为被动关系,根据上下文可知用一般过去时第三人称单数,故填was planted

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Temper tantrums(发怒)range from crying to screaming,kicking,hitting,and breath holding.They're equally common in boys and girls and mostly happen between the ages of one to three.

1 ,and others have them rarely.Tantrums are a normal part of child development.They are the way young children show they're upset or frustrated(沮丧的).Tantrums may happen when kids are tired,hungry,or uncomfortable;or because they can't get something(for example,an object or a parent) to do what they want.2.

Tantrums are common during the second year of life,a time when language skills are starting to develop.Because young children at this age can't yet say what they want,feel,or need,a frustrating experience may cause a tantrum.3.

4 —more than they may be able to handle.This can lead to power struggles as a child thinks“I can do it myself” or“I want it,give it to me”.When kids discover that they can't do it and can't have everything they want,they may have a tantrum.

So try to prevent tantrums from happening in the first place,whenever possible.Give plenty of positive attention.Get in the habit of catching your child being good.Reward your little one with praise and attention for positive behaviors.Most importantly,keep your cool when responding to a tantrum.Don't complicate the problem with your own frustration or anger.5.So you need to be calm,too.

A.Some kids may smile all the day

B.Some kids may have tantrums often

C.You may wonder how long a tantrum will last

D.As language skills improve,tantrums tend to decrease

E.Kids want independence and control over their environment

F.Learning to deal with frustration is a skill that children gain over time

G.Remind yourself that your job is helping your child learn to calm down

【题目】阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为150左右。

There was a rich couple who was throwing a big New Year party at their house. So they went shopping at the market where everything was of high cost and fixed price. They wanted to maintain their level of standard so they didn’t mind paying for it. After purchasing all they needed, they called a porter to carry everything and drop it at their home. The porter who came was of an old age, and looked very unhealthy, and his clothes were torn, and he looked as if he wasn’t even able to meet his daily needs.

They asked the porter about the charges for delivering their goods to their home. The old porter quoted just $20, well below the market price. Yet, the couple argued and bargained with the porter and finally settled for $15. The porter was struggling to make even one time’s meal so he needed anything he could earn.

The couple was very happy thinking how well they bargained with the poor porter and paid him $15 in advance and left after giving the porter their address for delivery. They reached their home and one hour passed, and two hours passed, but the porter still didn’t deliver their stuff.

The wife started to get angry at her husband, “I always tell you not to trust such person, but you never listen to me. I am sure instead of delivering the goods to our home, he must have disappeared with everything. We must immediately go back to the market to inquire and then to the police station to file the complaint against him.”

They both left towards the market. On their way near the market, they saw another porter. They stopped him to inquire about the old porter and noticed that he was carrying their goods in his cart! The angry wife asked him, “Where is that old thief? This is our goods and he was supposed to deliver them. It seems you poor thieves are stealing our goods and going to sell them.”

Paragraph 1:

When the porter heard the angry wife asking.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Paragraph 2:

Upon hearing this, the husband had tears in his eyes,

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网