题目内容
15.| Life On Air (Hardback) Was:15.99 Our price:12.99 In stock:Ready to be dispatched Quantity:1 Add to Basket This volume of memoirs Sir David tells stories of the people and animals he has met and the places he has visited.A lot has changed since his first television documentary and this updated edition of Life On Air Sir David tells us of his experiences of filming in the 21st century. Be the first to review this product |
| Our Zoo (Hardback) Was:14.99 Our price:12.99 In stock:Ready to be dispatched Quantity:1 Add to Basket Funny and tender,June Mottershead's memoir Our Zoo shows how with dogged determination and a little daring,anything is possible. Be the first to review this product |
| Nigella Christmas (Hardback) Our price:13.99 In stock:Ready to be dispatched Quantity:1 Add to Basket Let Nigella come to your Christmas rescue,with her glorious celebration of the festive season,full of inspirational ideas,reassuring advice and easy-to-follow,reliable Christmas recipes. Be the first to review this product |
| Doctor Who:The Secret Lives of Monsters (Hardback) Was 11.99 Our price:12.99 In stock:Ready to be dispatched Quantity:1 Add to Basket A unique and in-depth look into the hidden lives of the mosters that feature in the Dotctor Who series.Ignorance is not the bliss.It is the alien invader's greatest advantage. 3 out of 3 reviewers recommend this product |
A.Life On Air.
B.Our Zoo.
C.Nigella Christmas
D.Doctor Who
57.Which of the following is TRUE according to the passage?D
A.This passage is probably taken from a newspaper column.
B.People are likely to get a discount whichever book they purchase.
C.Each of the reviewers thinks highly of the four books.
D.All of the four books don't belong to a certain book series.
分析 本文属于广告类阅读,作者通过这篇文章向我们介绍了四本不同的书,介绍了其作者售价及主要内容,方便读者选择性阅读.
解答 56.B 细节理解题,根据Funny and tender,June Mottershead's memoir Our Zoo shows how with dogged determination and a little daring,anything is possible.
可知Our Zoo可能是一个年轻人在他的职业生涯中遇到困难时选择的书,故选B.
57.D 细节理解题,根据文章中四本书都是Quantity:1可知它们都不属于某本书的系列,故选D.
点评 做阅读理解时要快速的浏览全文,把握文章主旨大意,带着问题回到原文,寻找细节或概括相应的答案,最后要理清作者写作思路.
练习册系列答案
相关题目
20.
70.Which of the following is TRUE according to the passage?D
A.Movie fans won't get excited this year.
B.Snoopy has two enemies,The Red Baron and Charlie Brown.
C.Arlo is afraid of his human friend.
D.James Bond is faced with a dangerous situation in the new film.
71.Why do Alvin and the Chipmunks stop Dave from what he is doing?A
A.Because they are afraid Dave will leave them once he gets married.
B.Because Dave gives his girlfriend proposal in New York.
C.Because Alvin and the Chipmunks return.
D.Because Dave misunderstands them and will probably attack them.
72.What can we infer from the passage?B
A.In Creed,Rocky's friend Apollo Creed is one of the leading characters.
B.People showed great interest in the boxing film Rocky 40years ago.
C.Rocky Balboa is the trainer to his friend's son in Creed.
D.Rocky is a boxing film while Creed is not.
73.How many kinds of film can you choose to see according to the passage?C
A.7.B.5.C.3.D.4.
| When the end of the year rolls around,movie fans get excited.This year is no exception!Some of the year's best movies are coming soon to a theater near you! The Peanuts Movie brings Charlie Brown,Snoopy and all their friends to the big screen.Snoopy is after his opponent,The Red Baron,and Charlie Brown has his own mission to complete. The Good Dinosaur takes place in a world where dinosaurs did not become extinct.A dinosaur named Arlo makes a human friend.Together they travel through a dark and mysterious area,where Arlo must face his fears. James Bond fans are eager to see 007in his latest film,Spectre.A curious message from his past leads Bond to a sinister organization.He must discover the truth behind it and shut it down. Alvin and the Chipmunks return in Alvin and the Chipmunks:The Road Chip.They misunderstand what their good friend Dave is up to.They think he is going to propose to his girlfriend in New York City and dump them.They have just three days to stop him! Almost 40years ago,the boxing film Rocky captured people's imaginations.Now in Creed,Rocky Balboa becomes trainer to the son to his late friend Apollo Creed. Don't miss the adventure,action and laughs at your local movie theater! |
A.Movie fans won't get excited this year.
B.Snoopy has two enemies,The Red Baron and Charlie Brown.
C.Arlo is afraid of his human friend.
D.James Bond is faced with a dangerous situation in the new film.
71.Why do Alvin and the Chipmunks stop Dave from what he is doing?A
A.Because they are afraid Dave will leave them once he gets married.
B.Because Dave gives his girlfriend proposal in New York.
C.Because Alvin and the Chipmunks return.
D.Because Dave misunderstands them and will probably attack them.
72.What can we infer from the passage?B
A.In Creed,Rocky's friend Apollo Creed is one of the leading characters.
B.People showed great interest in the boxing film Rocky 40years ago.
C.Rocky Balboa is the trainer to his friend's son in Creed.
D.Rocky is a boxing film while Creed is not.
73.How many kinds of film can you choose to see according to the passage?C
A.7.B.5.C.3.D.4.