题目内容
Everything worked out so smoothly and everyone was so kind to me,an America girl,that I had the most wonderful time as a volunteer teacher there.
I felt at home right away. Also my host family was amazing. I really found ? secoiid family in Thailand and we got along well even without speaking the same language. My host mother made a great effort to leam some English and I did my best to learn a couple of Thai words .
Teaching was great fun and also quite challenging because I taught many different classes at different levels of English. So I always had to first check and then quickly adapt to (适应) their levels of English.
But luckily,all the former teachers kept a teacher’ s diary and wrote down their exp?riences with the students so I could check in advance what kind of games or exercises they had been doing. Its stress was on conversation. And this was best done through little games. Students loved the competition and teaming up against each other. It sometimes took a bit to involve them because they were often very shy. But once they warmed up it was so much fun. I must say I enjoyed all the classes.
On Sundays I went to temple school to teach the little students together with other teachers from Prangku. All the teachers at Prajigku were willing to spend much of their own free time helping these students. And the students were so nice,polite and really eager to learn English.
I want to share this experience with everyone who enjoys being with children,and with everyone who is interested in getting to know a new culture. This is really an unforgettable experience.
1. Living with the host family,the author .
A. became part of the family quickly
B. found what the family did was strange
C. was often misunderstood by the family
D. could talk with the family fluently in Thai
2. Why did the author consider teaching in Thailand a challenge?
A. No teacher gave her a helping hand.
B. Her students were too shy to speak English,
C. She had difficulty dealing with large classes.
D. Her students were at different levels of English.
3. According to the author,teachers,from Prangku
A. recorded studentsJ activities in a diary
B. thought highly of what the author did
C. had a strong sense of responsibility
D. were not good at organizing games
4. The author thinks her experience in Thailand is
A. worthwhile B. adventurous
C. uncomfortable D. doubtful
1. A. 细节理解题。由第二段可知,作者在住到泰i I国的寄宿家庭后,马上感到很轻松,她把这个寄i I宿家庭称为自己的第二个家,由此看来,她当时 I 很快轻松地融入了该寄宿家庭。
2.D. 细节理解题。由第三段第一句中的because I taught many different classes at different levels j ofEnglish可知,作者认为在泰国教学很有挑战? I 性,因为她所教班级数量多且学生英语水平参 差不齐。
3.C. 细节理解题。由倒数第二段中的All the i teachers at Prangku were willing to spend much ? of their own free time helping these students 可 I 知,来自Prangku的老师责任心很强,自愿周日 无偿帮助寺院学校的学生。
4. A. 推理判断题。由第一段以及最后一段可知,作者认为自己在泰国的工作经历是令人难忘I 的,自己所做的一切是值得的。