题目内容

【题目】春天来了,带着无限的娇美。小草已露出嫩芽,花朵也含苞待放,我们怎么能错过这大好的时光,不去旅游?假定你是学校学生会主席李明,请你代表学校同学写一封信给校长,请求学校组织春游,并陈述理由。

注意:1.词数:120左右;

2. 信的开头已为你拟好,不计入总词数;

3. 可适当增加细节,以使行文连贯。

Dear Headmaster,

I’m Li Ming, chairman of the Students’ Union of our school._________________________________________

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________-___

Yours truly

Li Ming

【答案】Dear Headmaster,

I’m Li Ming, chairman of the Students’ Union of our school. Spring comes with all its glories. I’m writing to express our hope that the school should organize a spring outing for us students.

We believe that the spring outing will make us enjoy the beautiful scenery of nature, which can broaden our horizons and fill us with more knowledge. In addition, the air in the open fields is fresher and the fresh air will do a lot of good to our health. In the meanwhile, We think the pressure for us students is heavy and we always study with tension. The spring outing can give us a chance to take a test and relieve the pressure to learn more.

We sincerely hope it can meet with your approval.

Yours truly

Li Ming

【解析】本篇书面表达属于应用文,要求写一封请愿信。春天来了,带着无限的娇美。小草已露出嫩芽,花朵也含苞待放,我们怎么能错过这大好的时光,不去旅游?假定你是学校学生会主席李明,请你代表学校同学写一封信给校长,请求学校组织春游,并陈述理由。本文内容完整,语言规范,语篇连贯,词数适当。另外全文中没有中国式英语的句式,显示了很高的驾驭英语的能力。

【亮点说明】

本篇范文结构合理,行文流畅。作者在范文中使用了较多复合句,如同位语从句I’m writing to express our hope that the school should organize a spring outing for us students.;定语从句We believe that the spring outing will make us enjoy the beautiful scenery of nature, which can broaden our horizons and fill us with more knowledge.。这些体现了作者较高的语言运用能力。另外,in addition,in the meanwhile等连词词组的使用,使得文章思路清晰、层次分明,上下句转换自然,为文章增色添彩。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Last summer my daughter’s school was blown up. No students were harmed, but the main building was completely destroyed, as well as the nearby dorms.

Before you start trying to ask when this horrible act took place on U. S. soil, I should mention that this attack didn’t happen in reality, rather in my daughter’s carefully constructed Minecraft world. During an online journey with a few friends, a stranger came to her school and bombed the school she had carefully built. In a minute, her school was ruined. Sure, no actual property(财产)was damaged. But the emotional pain she felt was very much real. She thought this was a form of terrorism.

I shared this act of absurd online violence on my Facebook page, and fellow parents with Minecraft-loving children were just as shocked as I was. I had thought this was a unique experience, and my daughter was just unlucky that this happened to her. But, as it turned out, she was far from alone. The acts were performed by computer bullies(暴徒) known as “griefers”. The platform that my daughter was playing was the Minecraft: Pocket Edition(PE)version, which is popular with younger players. While she once only played in creative mode(模式), she began to play in the multi-player mode so that she and a few friends from school could build and create together. That multi-player choice made it possible for a stranger, one of these “griefers”, to do damage.

It was a painful lesson for my daughter that dangers happened suddenly. She understood we have to protect ourselves from bad people in the real world. Still, there was some goodness that came out of the ruins. Many fellow players of hers took the time to help her rebuild her school, which has been set up again. She is moved. Also, this experience opened her eyes.

1What was the result of the daughter’s school being blown up?

A. All the buildings but the dorms were ruined.

B. Many students were seriously injured.

C. Money needed to be seriously injured.

D. The author’s daughter felt hurt a lot.

2Before talking to other parents about the attack the author had thought that .

A. her daughter should be blamed for it

B. this attack was just a rare incident

C. danger happened all of a sudden on the Internet

D. her daughter was too lonely

3Which of the following is NOT true about the “griefers”?

A. They can help players build and create a new world.

B. They are performed by computer bullies.

C. They are likely to cause damage in the multi-player mode.

D. They disturb and cause sadness to game players.

4What did her daughter do after the incident?

A. Quit playing Minecraft.

B. Gave up multi-player mode.

C. Learned to defend herself against bad people.

D. Decided to rebuild her school independently.

【题目】Reading Oktoberfest

Palmer Park is the perfect place to host the first Reading Oktoberfest, which takes place 15—18 September 2017.

You can experience everything that makes Oktoberfest, held in a huge Beer tent. We’ll have live music and DJs and thousands of people going crazy.

Opening hours:

Thursday 15 September 17:00-23:30

Friday 16 September 17:00-23:30

Saturday 17 September 12:30-23:30

Sunday 18 September 12:30-19:00

Ramsbottom Festival

With its riverside location, Ramsbottom Festival is one festival which can truly be called beautiful. Here you can enjoy a mix of music, great arts and family shows, as well as a variety of Great British and international food.

Ramsbottom Festival takes place 16—18 September 2017 at Ramsbottom Cricket Club. Bury, easily reachable by public transport from Manchester city centre.

The Willow Festival Dorset

The Willow Festival—the world’s largest festival showing new and undiscovered live music bands and artists is coming to Dorset. Fun for all the family, the event also has a shopping area, a world food village, and plenty of activities for kids.

Tickets are just 10.00, which covers a come-and-go attendance (出席) for all three days.

River Cottage Festival

It’s our first ever family-friendly music festival, right here at River Cottage HQ in Devon. On 17—18 September 2017, the farm will be filled with live music from popular bands in the UK. In between all that dancing you’ll be able to watch shows from local craftspeople (匠人) and make your own piece of jewelry (珠宝).

Tickets will cost you just 35, or l0 for children under 12 (babies under 2 go free).

1What can visitors enjoy at Ramsbottom Festival?

A. Family shows. B. Dancing on the farm.

C. Making beautiful things by hand. D. International bands’ performances.

2Both The Willow Festival Dorset and River Cottage Festival ________.

A. are held in 2017 for the first time B. ask visitors to pay the same price

C. take place near a river D. are family-friendly

3Which festival lasts the most days?

A. River Cottage Festival. B. Ramsbottom Festival.

C. Reading Oktoberfest. D. The Willow Festival Dorset.

【题目】Shanghai Disneyland Park is the Disney theme park in mainland China, combining the magic of Disney and unique cultural elements(要素)of China. Make a magical journey through various themed lands filled with world-class attractions and grand entertainment.

Top Highlights

*Mickey Auenue

---Hug some favorite Disney characters and take a photo with then.

---Enjoy Chinese and international food and snacks.

*Treasure Cove

---Led by Captain Jack Sparrow, attempt to steal the priceless treasure of Davy Jones.

----Paddle boats to experience a Caribbean island.

*Fantasyland

---Follow the Voyage to the Crystal Grotto to travel beneath the Enchanted Storybook Castle.

----Ride on the Seven Dwarfs Mine Train to wind through tunnels

*Tomorrowland

---Fly with Jet Packs to become a space pilot and experience the thrill of flying.

---Ride two-wheeled Lightcycles to explore a mysterious world.

Ticket Price

---Regular pricing: 370 RMB(1-day)/700 RMB(2-day)

---Peak pricing for public holidays and weekends: 499 RMB(1-day)/ 950 RMB(2-day)

----Children between 1—1.4meters and travels above 65 years old:

Regular 280 RMB(1-day)/530 RMB(2-day); Peak 375 RMB(1-day)/710 RMB(2-day).

---A Child below I meter: free when accompanied by an adult.

Others

----A security check is required to enter the park. Food and drinks which are already open are not permitted to be brought into the park.

----Baby pushchairs can be rented in the park at a fee of 50 RMB per day.

1What event can be enjoyed at Treasure Cove?

A. Riding two-wheeled Lightcycles.

B. Experiencing a Caribbean island.

C. Taking photos with Disney characters.

D. Traveling beneath the Enchanted Storybook Castle.

2Tom is interested in flying, so he may visit ________.

A. Mickey Avenue. B. Treasure Cove. C. Fantasyland. D. Tomorrowland.

3If a young couple visit the Park on Saturday and Sunday, how much should they pay at least?

A. 1,060 RMB. B. 1,400 RMB. C. 1,420 RMB. D. 1,900 RMB.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网