题目内容

【题目】NGS Scholarship (NGSS)

The NGS Scholarship is awarded to talented students with a strong interest in innovative(创新的) PhD research.

Terms:

●Monthly stipend(津贴) of $3,200 for up to 4 years of PhD studies, or up to date of graduation, whichever is earlier.

●Payment of full tuition(学费) fees for up to 4 years of PhD or up to date of graduation, whichever is earlier.

●Other allowances include:

Computer allowance

Book allowance

Conference allowance

Eligibility(资格):

●Open worldwide.

●Graduates should have an affection for research.

●Graduates should have at least Upper 2nd Class Honors, or equal qualification.

●GRE is compulsory(必须做的,义务的) for students applying from overseas.

●TOEFL is compulsory (ONLY) for applicants whose native tongue or medium of undergraduate instruction is not in English).

Application:

●Click here to apply online.

●All supporting documents, together with a printed copy of the application form are to be submitted (提交) by post to:

NUS Graduate School for Integrative Sciences & Engineering (NGS)

Center For Life Sciences (CeLS)

28 Medical Drive, #05-01

●ONLY Online Applications are accepted.

●Closing date: 15May 2017.

1Students may receive all the following allowances EXCEPT ________.

A. computer allowance B. book allowance

C. travel allowance D. conference allowance

2If you want to study for 5 years, you’re likely to receive a total stipend of ________.

A. $ 3,200 B. $115,200 C. $153,600 D. $192,000

3Which of the following statements is TRUE?

A. A TOEFL grade is a must for students from America.

B. Applications should be submitted before 15 May 2017.

C. All the application processes should be finished online.

D. Students don’t have to pay any tuition fees for PhD studies.

【答案】

1C

2C

3B

【解析】本文是一篇应用文,主要介绍了NGS奖学金的一些信息。

1细节理解题。由Other allowances include中的Computer allowance,Book allowanceConference allowance可知,学生会收到计算机津贴、书籍津贴和会议津贴,没有提到travel allowance,故选C。

2计算题。由Monthly stipend(津贴) of $3,200 for up to 4 years of PhD studies, or up to date of graduation, whichever is earlier.可知,3200×12×4=153600,故选C。

3细节理解题。由Closing date: 15May 2017.可知,申请递交的截止日期是:2017年5月15日,选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读理解
Which boy hasn't dreamed of being a cool secret agent (特工)? The wonderful fighting abilities and the world-saving adventures are much more colorful than most people's everyday lives. Well, Cody Banks is just like any other boy, except that he is not just dreaming. He has a big secret his friends never know about. He was trained to be a spy (间谍)by a special CIA programme, which was made to look like a summer camp. He learned high-speed driving, hand-to-hand fighting and the use of high-tech tools.
After proving he could become a young hero by saving a baby from a runaway car, Banks gets his first real task. He must make friends with a popular girl at school, Natalie Connors. Then, he must spy on her father, a scientist who has developed a dangerous technology (技术).Banks must stop a group of bad people from forcing Natalie's father into using the technology to endanger the world.
The CIA may have taught him first-class self-defense moves, but they didn't show him how to talk to girls. Banks has zero ability when it comes to dealing with girls. How can he get around his problem and get an invitation to the girl's upcoming birthday party? Will he finally become Natalie's boyfriend and find out whatever he can about her father's work?
Agent Cody Banks has everything that young people are interested in: big explosions, breath-taking performances and funny girl-dating experiences. It was listed No.2 in the American box office last week.
“This story is interesting and fun for the whole family to enjoy, and especially cool for young boys,” said Paul Perkins, a film reviewer in the US.
(1)What is Banks' first real task?
A.To test a high-tech tool.
B.To save a baby from a car.
C.To study a new technology.
D.To watch a scientist secretly.
(2)Banks wanted to go to Natalie's birthday party to______ .
A.meet her father
B.know more people
C.make friends with her
D.steal some information
(3)What is considered as a great danger in the text?
A.The technology developed by Natalie's father.
B.An explosion set off by some bad people.
C.The CIA's training of boys for its tasks.
D.Secret agents' spying on scientists.
(4)What is the purpose of the text?
A.Making known the work of the CIA
B.Telling the story about a cool boy.
C.Showing the dark side of science.
D.Introducing a new film.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网