题目内容

【题目】Everyone has got two personalities—the one that is shown to the world and the other that is secret and real. You don't show your secret personality when you are awake because you can control your behaviorbut when you are asleepyour sleeping position shows the real you. In a normal nightof coursepeople frequently change their positions. The important position is the one that you go to sleep in.

If you go to sleep on your backyou're a very open person. You normally trust people and you are easily influenced by fashion or new ideas. You don't like to displease people. So you never express your real feelings. You're quite shy and you aren't quite sure of yourself.

If you sleep on your stomachyou are a rather secretive person. You worry a lot and you're always easily upset. You always stick to your own opinions or judgmentbut you don't raise your hope too much. You usually live for today not tomorrow. This means that you enjoy having a good time.

If you sleep curled upyou are probably a very nervous person. You have a low opinion of yourself and so you're often defensive(防卫的). You're shy and you don't normally like meeting people. You prefer to be on your own. You're easily hurt.

If you sleep on your sideyou have usually got a well-balanced personality. You know your strength and weakness. You're usually careful. You trust yourself. You sometimes feel anxiousbut you don't often get sad. You always say what you think even if it makes people rather angry.

【1】According to the passagea personwho is not willing to change his mind probably sleeps ________.

Aon his sideBon his back

Ccurled upDon his stomach

【2】If a person prefers to sleep curled up rather than on his backhe maybe want to ________.

Ado things personallyBstay alone

Ckeep things secretDtrust others easily

【3】The main idea of this passage is that ________.

Aone's sleeping position has something to do with one's character

Beveryone has got both real and secret personalities

Cthe position in which one goes to sleep is the most important one

Dwhen awakeone does not show one's secret personality

【答案】

【1】D

【2】B

【3】A

【解析】

试题分析:人人都是两面性格的人,一个是外在的,另一个是内在的。本文主要讲述了不同的睡姿展示人的不同的内在性格特征。

【1】D 细节理解题。根据第三段If you sleep on your stomach...You always stick to(坚持)your own opinions or judgment可知,俯卧睡觉表明你坚持己见,故D项正确。

【2】B 推理判断题。根据第四段If you sleep curled up...so you are often defensive. You're shy and you don't normally like meeting people. You prefer to be on your own.可知,蜷缩睡觉的人喜欢独处,故B项正确。

【3】A 主旨大意题。本文主要是说不同睡姿反映人的不同性格。故答案为A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Winters are long and unforgiving in North Dakota. The winter of 1996 was especially brutal. It was a hard time in my own life too, A neck injury had kept me flat in bed for nearly a year. “Just in time for Easter,” my husband, Dick, said. But how could I feel the joy when the snow was four feet deep and I had months of painful physical treatment ahead?

I was doing the dishes one day, feeling hopeless when there was a tap against the glass. It was a branch of the troublesome cottonwood (棉白杨).Back in the fall of 1979, it was a new subdivision (分支) then, an eight-foot stick. The people who’d briefly occupied the house before us had placed the pipe from the pump next to it. The earth was so wet that the poor thing had fallen down, most of its bare root system pointing skyward, and blowing hopelessly back and forth in the cold wind. Dick decided to pull it out one day, but I disapproved of it.

“Look at how hard it’s trying!” I said, pointing to the way it strongly kept hold of the earth. “It deserves a chance.”

Dick borrowed some tools. We packed dry soil around the tree and put up some stakes () into the ground, making it stand upright. That winter was still terrible. Surprisingly, in the spring my “rescue stick” put forth a few leaves, then with lots of branches. The year after that, we were able to remove the stakes. By the 1990s that little stick was a giant, towering over the house.

Now the tapping at the window continued, louder as the wind picked up, almost as though to tell me to look up. At last, I did. I caught ray breath. In the window against the icy blue sky, thousands and thousands of fresh red buds were waving in the wind.

The tree was bursting with life and I had a wonderful Easter.

1】【1What is the meaning of the underlined word “brutal” in Paragraph 1 probably mean?

A. busy. B. hard.

C. long. D. warm.

2】【2How did Dick rescue the new subdivision?

A. By supporting the stick firmly.

B. By watering the stick regularly.

C. By distributing chemical fertilizer.

D. By gathering sticks day and night.

3】【3What is the author’s purpose in writing the last paragraph?

A. To inform us of the current condition of her cottonwood.

B. To imply that she’d spent the hardest time and felt hopeful.

C. To tell us that the tree had survived from the awful winter

D. To suggest what she was going to do for the coming festival.

4】【4Which of the following can serve as the main idea of the passage?

A. A friend in need is a friend indeed,

B. There is no garden without its weeds.

C. Success is the accumulation of sweat,

D. Where there is life, there is hope.

【题目】假定你叫王敏,是一名高三年级的学生,在学习英语的过程中你遇到一些问题,想得到老师的帮助。现在请给你的英语老师Miss Li写一封求助信,内容如下:

学习英语时你遇到的问题

生词多,记忆有难度;语法难,理解有障碍,写作提高有困难;……

请求老师提供帮助

讲解记单词的方法;授课时慢一些;传授学习语法及提高写作的方法;……

注意:1.内容包括所有要点,可以适当发挥,不要简单翻译;

2.词数100左右。开头和结尾已经写好,不计入总词数。

Dear Miss Li,

I'm one of your students in Class SixSenior Three. Nowadays _______________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________

Thank you.

Yours sincerely

Wang Min

【题目】When I was young, my father had one of the first telephones in our neighborhood. I remember the shiny box on the wall. But I was too little to reach it. I could only listen to my mother talk on it.

I discovered that inside the-wonderful box lived an amazing person whose name was Information Please. There was nothing she did not know.

One day my mother went out. I accidentally hurt my finger when I was playing with a hammer. I walked around the house sucking my finger, finally seeing the telephone. Quickly I dragged a chair over and climbed up.

“Information Please, ”I spoke into the receiver. A click or two and a small clear voice spoke into my ear. “Information.”

“I hurt my finger…”I cried into the phone.

“Isn’t your mother home?” came the question.

“Nobody’s home but me.” I sobbed.

“Are you bleeding?” the voice asked.

“No,” I replied, “I hit my finger with the hammer and it hurts.”

“Can you open your icebox?” she asked. I said I could.

“Then take a little piece of ice and hold it to your finger.” said the voice.

After that, I called “Information Please” for everything. I asked her for help with my geography and she told me where Philadelphia was. She helped me with my math. She told me her name was Sally.

Then, there was the time my pet canary(金丝雀)died. I called “Information Please” and told Sally the sad story. “Why is it that birds sing so beautifully and bring joy to all families, only to end up as a pile of feathers?” She listened, then said quietly, “Paul, always remember that there are other worlds to sing in.” Somehow, I felt better.

One day when I called “Information Please” again, a different voice answered “Information.”

I asked for Sally. “Are you a friend?” she said.

“Yes,” I answered.

“I’m sorry to have to tell you this,” she said. “She died five days ago.” Before I could hang up she said, “Wait a minute. Did you say your name was Paul?”

“Yes.”

“Well, Sally left a message for you. The note said, ‘Tell him I still say there are other worlds to sing in. He’ll know what I mean.’” I thanked her and hung up. I knew what Sally meant.

1When the author hurt his finger, he rang because __________.

A. he believed that the telephone knew everything

B. the telephone could tell him a doctor’s number

C. his mother was on the other end of the telephone

D. he was once told to ask for help in this way

2Through the help from Sally, it can be inferred that __________.

A. Sally was a geography teacher

B. Sally was the author’s friend

C. Sally was a considerate person

D. Sally was an imaginary person

3What did Sally really mean by her message?

A. She was sure that she could sing in other worlds.

B. She didn’t want Paul to be sad about her death.

C. Singing helped Paul to face death more easily.

D. There was no need for Paul to call her anymore.

4What is the best title for this passage?

A. My Pet’s Death

B. An Amazing Woman

C. A Healing Message

D. My Magic Box

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网