题目内容

Local businessmen are increasingly facing competition from online retailers. Larry Pollock, owner of Camera Co/Op on South Congress, said he has been dealing with this kind of problem for years, even before the Internet. The struggle began with mail-order catalogues(目录), which are similar to online retailers in that they have few employees to pay, no sales tax fees and no business venue to lease and manage.

“Their overhead is lower, but they don’t offer a service like we do,” Pollock said.

Pollock, however, said providing a valuable service to customers does not always guarantee continued sales.

“We spend 30 minutes to an hour with somebody and they go home and buy it on line,” he said.

According to the state comptroller’s office, online shopping is developing at a more rapid rate than traditional businesses.

In spite of how fair or unfair online shopping may be to the local businessmen, consumers will continue to turn to the Internet for its variety and accessibility, said Mitch Wilson, an online shopper. “You have a larger selection and it's easier to compare prices.”

Wilson said he built his personal computer and paid a third of the price by shopping on line.

“Before the Internet, I would have had to go and buy an assembled computer from somebody like Dell,” he said. “Before I started shopping on line I could never find all the pieces I wanted. No single store had everything needed, so shopping on line saved me from having to buy from Dell.”

Janny Brazeal, a psychology freshman, said online shopping is too impersonal.

“’d rather see it in person, touch it, know that I’m getting it,” she said.

Brazeal also said she would not give out her credit card number or other personal information on line no matter how safe the site claims it is.

1.Larry Pollock has been facing the problem _____.

A. before long

B. after the Internet

C. since there were mail-order catalogues

D. since he worked as a businessman

2.According to the passage, which of the following is WRONG?

A. Traditional business can provide valuable ser- vices to customers.

B. People can get cheaper goods from traditional business.

C. More and more people will turn to the Internet for their needs.

D. There are still many people who don’t like on- line shopping.

3. Mitch Wilson prefers to build his personal compu- ter by shopping on line because _____.

A. he can easily get what he needs at a lower price

B. he can not get the price at traditional businessman

C. he is not satisfied with the service of local busi- nessman

D. the quality of Dell is not satisfying

 

1.C

2.B

3.D

【解析】

1. C 细节理解题。由文章第一段第二、三句可知,Larry Pollock在mail-order catalogues出现后就开始面临着激烈的竞争了。

2.2】B 细节理解题。由文中Their overhead is lower可知,网店的运营费用(overhead)比传统商店要低,即成本较低。再根据…paid a third of the price by shopping online.可知,网上购物要便宜些,即传统商店购物要贵些。

3.3】 D 细节理解题。结合上下文可知网上购物的三个优势:商品样式多,便宜而又便利。

练习册系列答案
相关题目

Time is the most valuable thing that mankind has. __1.__.Many people try to manage their time. They arrange information and tips in order to effectively do so.

__2.__.Time can be managed easily by finding out what is important and arranging these things in the order of importance. In this way you know your direction before making any plans and do not waste time and energy unnecessarily.

Now comes the next question. _3.__.The answer is that you need to find out what steps you need to take to do and what you want to do. Then you know how much time to spend for each thing. These steps are like goals.

__4.__.Not having them is like walking blindly in a dark room, trying to find the door.

Time management also demands a set schedule that works best for you. In this way you will be able to arrange your tasks based on their importance and finish them. In this way you will not waste your time in beating around the bush.(做事情绕圈子)

__5.__.There are a lot of things that we need to do in a short time. Therefore, having good time management skills is at the top of the list of things we all need.

A.We all live in a fast-paced world now.

B.Using every passing second effectively can benefit us.

C.Could you divide your time equally while doing your work?

D.How do you manage time and what type of information is needed to do so?

E.Setting goals is the most important part of tome management.

F.Managing time is not that hard.

G.The aim of time management is to give us a feeling of satisfaction.

 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网