题目内容

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填人空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。选项中有两项为多余选项。

There is an old Spanish saying which states, "Tomorrow is often the busiest day of the week." How many times have we put off our dreams until tomorrow? 【1 We have to go for them now!

·Tomorrow is not promised.

Nobody likes to talk about death, but everybody is going to die at one point. None of us know the day or the hour. 2】 Don't go to your tomb with unrealized dreams. Make the decision to go after every dream, big or small right now.

·3.

One of the biggest dream killers is fear. Many people could have achieved amazing things if only they weren't afraid. Just think about all the things you've wanted to do, but allowed fear to convince you that you weren't capable, or good enough. Fear is not real. It is a product of thoughts you create. Choose not to let fear stop you from achieving your dreams.

·Take action to realize your dream.

You can dream about writing a great play but it's never going to happen unless you actually put pen to paper. You can dream about finding a cure for cancer, but it will never happen unless you actually become equipped with the necessary tools to find that cure. 4.

·Possibilities are waiting on you.

There are so many amazing opportunities and people waiting on you. How do you get to them? Simple! Follow your dream.5】 You'll never see those doors if you sit around waiting on a dream to happen, instead of actually working to make it happen.

A. Our dreams should not, and cannot wait.

B. Therefore, today is all we have.

C. Don't let fear win.

D. In other words, dreams don't work unless you do.

E. Doors that you couldn't imagine open up when you go after what you want.

F. You were born into the world with a unique gift, which nobody can copy.

G. You'll be much happier if you go for it.

【答案】

【1】A

【2】B

【3】C

【4】D

【5】E

【解析】

试题分析:本文主要讲述了我们要为我们的梦想去努力去奋斗而不是等待它的实现。

【1】A考查上下文联系。根据后文We have to go for them now可知我们要为之而去努力,而不是等待,而选项A意为我们的梦想不应该去等待,符合语境,故选A。

【2】B考查上下文联系。根据后文,Make the decision to go after every dream, big or small right now.可知我们应该立刻马上为我们的梦想而去努力,而选项B意为就在今天开始去奋斗努力,符合语境,故选B。

【3】C考查上下文联系。根据后文One of the biggest dream killers is fear可知梦想最大的敌人就是害怕,而选项C意为不养让害怕赢了!,符合语境,故选C。

【4】D考查上下文联系。根据前文You can dream about finding a cure for cancer, but it will never happen unless you actually become equipped with the necessary tools to find that cure可知梦想永远不会实现如果问不去计划好而努力,而选项D意为换言之,不努力梦想永远不会实现,符合语境,故选D

【5】E考查上下文联系。根据后文,You'll never see those doors if you sit around waiting on a dream to happen可知这里在讲如果等待梦想的实现梦想的大门是永远不会开着的而选项E意为当你去追寻你的梦想的时候梦想之门会不经意间为你打开的,符合语境,故选E。

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

April 22nd every year marks the start of Earth Day, a day that is celebrated annually to raise awareness about our home planet and how we can save it from being damaged. 【1】

1. Green-up your home

This is one of the most common things that people do whenever Earth Day rolls around, that is, switch off(关闭) their lights. 2 Conserve(节约) energy by switching off all power or electricity points whenever they are not in use. In addition, take out all the plugs from plug points even after switching them off.

2. 3

Cars, being the greatest source of air pollution, can be left at home this weekend. 4 Other greener choices are carpooling, riding a bike or you can also walk if you want a healthier choice and if your workplace is not that far away from your home.

3. Be a little dirty

No, we don’t mean it ‘that way’. We simply mean to say, don’t take a bath. Yes, conservation of water is super essential. A day or two without a bath won’t harm you, but it will certainly do a lot of good for our planet. A daily shower isn’t a matter of health; it’s a matter of comfort. 5

The future of our planet is in your hands!

A. Started in the year 1970, Earth Day is now celebrated in more than 190 countries each year.

B. Showering every day can wash away the natural oils that our skin and hair need.

C. Do something every day that will improve your surroundings to make the planet a better place

to live in.

D. Traveling via public transport is the better choice.

E. Leave your cars at home.

F. Below, we have made a list of things you can do to celebrate Earth Day.

G. However, this is not something you should do just for a day or for only an hour.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网