题目内容

【题目】Starting in 1972,the National Park Service established a policy for forest fires called Natural Burn.It was acknowledged that some forest fires,such as those which were caused by lighting were necessary for forests to maintain(保持)balanced ecosystems,so the fire should be allowed to burn.However, a big fire in Yellowstone National Park in 1988 caused this policy to be abandoned since the fire was initially(最初)allowed to burn yet soon out of contro1.As a result,the fire of 1988 destroyed much of Yellowstone,which is America’s oldest and most beloved national park.Massive areas of plants were destroyed,and large empty spaces and acres of burned and blackened trees greeted visitors.The rivers and streams were choked with ash,and the ecosystem of the park was changed beyond repair.

In addition,great numbers of animals were killed by the fires that burned out of control.The fires were driven by high winds,moving as many as ten miles a day.Many small animals died in the flames.The fires’rapid advances gave the wildlife little chance to escape.Even today,few of these small forest animals have returned to live in the park.In the years immediately following the fires,the numbers of visitors declined.rapidly.No one was interested in seeing a blackened and treeless park on vacation.Yellowstone had previously been famous for its amazing views and unique geological formations such as the geyser(喷泉)Old Faithful.But now its reputation as America's wonder is damaged permanently.

【1】Natural Burn was adopted because some forest fires were __________

A. hard to put out

B. started by lightning

C. good for the balance of nature

D. approved by National Park Service

【2】The big fire in Yellowstone in 1988 __________.

A. became out of control at first

B. brought the natural burn policy to an end

C. was allowed to burn continuously

D. destroyed the park completely

【3】Why were so many animals killed in the big fire?

A. Because winds were blown from high places.

B. Because the animals moved only ten miles a day.

C. Because the animals lived in lower places.

D. Because strong winds contributed to the fire a lot.

【4】Yellowstone was famous for its _________.

A. rare animals

B. unique plants

C. beautiful scenery

D. 1ittle streams

【5】The text probably comes from _________.

A. a geography magazine

B. a news report

C. a commercial ad

D. a science fiction

【答案】

1】C

2】D

3】B

4】C

5】A

【解析】

【1】细节题,根据文章第一段的It was acknowledged that some forest fires,such as those which were caused by lighting were necessary for forests to maintain(保持)balanced cosystems可知是为了自然生态平衡而建,故选C。

【2】细节题。根据第一段的the fire of 1988 destroyed much of Yellowstone可知1988年的大火完全毁掉了公园。故选D。

【3】细节题。根据 文章第二段的The fires were driven by high winds,moving as many as ten miles a day可知大风让火势更猛,导致动物们躲闪不及,以致死亡。故选B。

【4】细节题。根据文章第二段的Yellowstone had previously been famous for its amazing views and unique geological formations such as the geyser(喷泉) Old Faithful可知Yellowstone是以美丽的风景而闻名的,故选C。

【5】推测题。通读全文,文章主要围绕1988年的大火导致了Yellowstone公园的毁灭,和为保护生态平衡而采取的措施,故应是从一份地理杂志上摘取而来的。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Many of us mistakenly believe that it’s wrong to think we have many good qualities. We may spend a lot of time blaming ourselves for our negative qualities, thinking that self-criticism is the key to improving our performance. However, a constant focus on our supposed shortcomings can stop our efforts to make friends with other people. How can we believe that others could like us if we believe our inner being is flawed(有缺点的)?

If someone seems to dislike you, the reason for that dislike might have little or nothing to do with you. The person who doesn’t like you might be fearful, shallow, busy or shy. Perhaps you and that person are simply a mismatch for each other at this particular time.

Don’t take yourself out of the game by deciding that your flaws are bigger than your good qualities. In fact, some of the very qualities you consider to be flaws may be irresistible to someone else. For all the factors that might cause one person to reject you, there are at least as many factors that will work in your favor with someone else.

You might be thirty pounds over your ideal weight, but you may have a wonderful laugh and a real enthusiasm for life. There are many people who don’t mind your extra pounds. You may drive a shabby car, but you might be a great dancer and a loyal friend. There are people looking for loyalty, fun, sweetness, or wisdom, and the package it comes in is not important. If you are worried that you are not beautiful enough to attract friends, keep in mind that not everyone is looking for physical beauty in their friends. You can decide to feel inferior because you don’t have much money or you don’t drive a nice car. You can believe that this is the reason that you don’t have many friends in your life. On the other hand, if you are very wealthy you may be suspicious that everyone is after your money and that nobody really likes you as a person.

The point is that you can focus on anything and believe it’s the reason you do not have friends and cannot make any.

【1】According to the author, plays an important role in making friends.

A.admitting your shortcomings B.self-criticism

C.modesty D.confidence

【2】If you are not liked by a person, .

A.you should find the reason in yourself

B.you’d better talk with the person face to face

C.you may not be the one to be blamed

D.you and that person misunderstand each other

【3】We can learn from the third paragraph that .

A.your good qualities may turn out to be your flaws

B.your weaknesses may also be your strengths in some way

C.your negative qualities cause a person to reject you

D.you’ll have few friends if your flaws are more than your good qualities

【4】Which of the following is true according to the author?

A.It is important to lose weight.

B.It is easier for a wealthy person to make friends.

C.Inner qualities are more important than physical appearance.

D.If you are not beautiful enough, try to improve your physical beauty.

【题目】阅读下面短文,然后按要求写一篇150词左右的英语短文。

“When should I begin to acquire good habits?”a young boy asked his teacher.

“How old are you?” asked the teacher.

“Eight years old, sir.”answered the boy.

“Then you have just lost eight years,”the teacher replied.

There is no doubt that habits are formed at a very early age.When one is young, it is easy to acquire good habits.

Good habits are practices that help us in our daily life.The habit of brushing one’s teeth in the morning, for instance, keeps one’s teeth clean and prevents a bad smell which is unpleasant to others.Bad habits such as sticking one’s tongue out, biting one’s fingernails and picking one’s nose, are undesirable ways of behaving in front of others.If we want people to enjoy being with us, we should try to develop habits that are pleasant.

It is said, “We sow an act; we reap a habit.We sow a habit and we reap a character.” The habits we formed at an early age shape our character.Habits are like tributaries(支流) which flow into a river.The river is made up of all its tributaries; a person’s character is made up of all the habits that he or she has acquired over the years.

【写作内容】

1.以约30个词概括本文内容;

2.以约120个词谈谈你对好习惯养成的看法,并包括以下要点:

(1)你认为好习惯重要吗,为什么?

(2)你身上有哪些好习惯,它们对你的学习或生活有什么影响?

(3)怎样才能养成良好的习惯?

【写作要求】

1.作文中可以使用亲身经历或虚构的故事,也可以参照阅读材料的内容,但不得直接引用原文的句子。

2.作文中不得出现真实姓名和学校名称。

.

.

.

.

.

.

【题目】When I was a boy, I used to love walking in the woods around my home. My mom warned me several times never to travel so far that I would lose sight of the house. Being a typical boy, however, I soon found myself hiking further and further away, testing just how far I could go into the woods without getting lost. After losing my way once for two hours, though, I decided that I had better leave a trail the next time I went for a walk.

The very next day I decided to try it. I walked into the woods until the house was out of sight. Then I broke a small branch on a young tree to mark my place. I wandered further in and broke another limb and then another. In a few spots where there were no limbs small enough, I snapped the heads off the low plants that were growing where the sunlight broke through the trees. After a while I finally got tired and decided to head back. Turning around I easily found my tracks, but instead of being proud I felt sad. I could see the trail of destruction I had left in the woods going on and on. Looking at the broken limbs and dead flowers I wondered if God was disappointed in me and I vowed never to do that again. Instead, I started to cherish my times alone in the woods with nature. I’d sit by the streams and listen to them sing. I’d watch the birds and squirrels. I’d bend down to smell the flowers. And I even buried an acorn or two hoping that one day an Oak might grow.

There is an old Native American Saying that goes “We will be known forever by the tracks we leave.” As I have grown older and wiser, I have done my best to never leave a trail of destruction in my life as I did in the woods that day. I have instead tried to leave tracks of love, kindness, goodness, and compassion and I have strived to show others that they can do the same. May you always leave tracks of joy as you follow your own trail of love.

1When the boy headed back from the woods, he felt sad because ______.

A. he lost his way in the woods

B. he could find his tracks so easily

C. he left many trails of destruction

D. God was very disappointed in him

2The boy took off some branches to ______.

A. protect himself

B. make his way out

C. see the sun clearly

D. leave some marks

3The author wrote the passage to ______.

A. call on us to leave tracks of virtues in life

B. inform us that we shouldn’t destroy trees

C. tell us how to avoid getting lost in the woods

D. show us ways to get back home in the forest

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网