题目内容
Eye See You
Vision is the art of seeing what is invisible to others. -- Jonathan Swift
I walked into a wild third-grade classroom. Music was playing 1, children were under tables applying make-up, kids were throwing a football indoors, and students were 2 wherever they could find 3. I was a mid-year 4. The previous 5 said he could no longer manage these children and 6 without notice during the holiday break.
As soon as I walked in the room, I realized why he 7. I sat down 8 in my chair and began reading their 9 softly. After each name, I 10, asking God to help me understand that child. I then nailed a 11 to the wall next to the chalkboard and began 12 my name and a reading assignment on the board. I then asked each child to come to me, and tell me their names and what they wanted to learn. It was a 13 task, because only two children there wanted to learn something! Rules were 14, boundaries established, parents contacted. But the mirror saved the day -- no, the year! Unbeknownst(不知的) to the children, the mirror allowed me to see their every 15 while I was writing on the board. They soon became 16 as to how I knew who was misbehaving while I was writing on the board. When one student finally asked me, I told him I had a special teacher’s eye in the back of my head that my hair 17. At first they did not believe me. 18 they did begin to exhibit better behavior, especially while I wrote on the board, thinking I had magical 19. I never told them differently. Why 20 a good thing?
- 1.
- A.softly
- B.clearly
- C.loudly
- D.peacefully
- A.
- 2.
- A.speaking
- B.laughing
- C.standing
- D.dancing
- A.
- 3.
- A.space
- B.music
- C.partner
- D.joke
- A.
- 4.
- A.representative
- B.replacement
- C.reference
- D.reward
- A.
- 5.
- A.teacher
- B.headmaster
- C.director
- D.leader
- A.
- 6.
- A.retired
- B.remained
- C.resigned
- D.returned
- A.
- 7.
- A.went
- B.came
- C.left
- D.disappeared
- A.
- 8.
- A.angrily
- B.restlessly
- C.indifferently
- D.quietly
- A.
- 9.
- A.names
- B.faces
- C.figures
- D.minds
- A.
- 10.
- A.prepared
- B.prayed
- C.protected
- D.preferred
- A.
- 11.
- A.board
- B.mirror
- C.cross
- D.picture
- A.
- 12.
- A.noting
- B.copying
- C.writing
- D.drawing
- A.
- 13.
- A.difficult
- B.different
- C.distant
- D.direct
- A.
- 14.
- A.dated
- B.written
- C.worked
- D.set
- A.
- 15.
- A.make
- B.move
- C.matter
- D.mind
- A.
- 16.
- A.pleased
- B.puzzled
- C.known
- D.worried
- A.
- 17.
- A.covered
- B.hooked
- C.hung
- D.displayed
- A.
- 18.
- A.So
- B.However
- C.And
- D.But
- A.
- 19.
- A.view
- B.scene
- C.eyes
- D.vision
- A.
- 20.
- A.mix up
- B.bring up
- C.mess up
- D.burn up
- A.
CDABA CCDAB BCADB BADDC
文章讲述的是一个新来的老师利用墙上的一个镜子,让孩子们认为他有特殊的能力,从而制止了孩子们混乱的情况。
1.上下文,根据后面的children were under tables applying make-up, kids were throwing a football indoors可知,此时教室里肯定很吵闹,所以选择loudly
2.上下文,因为上文提到了在播放音乐,所以孩子们在跟着音乐跳舞。
3.句意理解,他们在能找到空的地方跳舞。
4.上下文,根据后文可知,一个老师辞职了,所以我是来代替他的。
5.上下文,没有老师能管得住他们。
6.句意理解,老师在假期里辞职了。
7.上下文,意为我理解了为什么老师会离开了,指的就是上文提到的辞职。
8.上下文,根据后面的内容可知,他是安静的坐在那里,
9.上下文,根据后面的each name可知,他是在读孩子们的名字。
10.上下文,根据后面的asking God to help me understand that child可知,他是在向上帝祈祷。
11.上下文,根据后面的But the mirror saved the day -- no, the year可知,此处是镜子
12.上下文,根据后面的on the board可知,他是在黑板上写下了他的名字和任务。
13.上下文,根据后面的because only two children there wanted to learn something可知,让孩子都过来是非常不容易的。
14.常用搭配,set rules意为制定规则,此处意为规则已经制定了
15.镜子让我能够看到孩子们的一举一动。
16.上下文,孩子们不知道我是通过镜子观察他们的,所以他们对于我是如何知道他们的一举一动,表示困惑。
17.句意理解,头发盖住的
18.此处表示转折,意思他们刚开始不相信我,但是他们开始表现好一点了。
19.上下文,根据前面的I told him I had a special teacher’s eye in the back of my head可知,此处值得是视力,能看得到他们的能力。
20.词组辨析,mess up弄糟 句意为为什么要毁掉一件好事情呢。
文章讲述的是一个新来的老师利用墙上的一个镜子,让孩子们认为他有特殊的能力,从而制止了孩子们混乱的情况。
1.上下文,根据后面的children were under tables applying make-up, kids were throwing a football indoors可知,此时教室里肯定很吵闹,所以选择loudly
2.上下文,因为上文提到了在播放音乐,所以孩子们在跟着音乐跳舞。
3.句意理解,他们在能找到空的地方跳舞。
4.上下文,根据后文可知,一个老师辞职了,所以我是来代替他的。
5.上下文,没有老师能管得住他们。
6.句意理解,老师在假期里辞职了。
7.上下文,意为我理解了为什么老师会离开了,指的就是上文提到的辞职。
8.上下文,根据后面的内容可知,他是安静的坐在那里,
9.上下文,根据后面的each name可知,他是在读孩子们的名字。
10.上下文,根据后面的asking God to help me understand that child可知,他是在向上帝祈祷。
11.上下文,根据后面的But the mirror saved the day -- no, the year可知,此处是镜子
12.上下文,根据后面的on the board可知,他是在黑板上写下了他的名字和任务。
13.上下文,根据后面的because only two children there wanted to learn something可知,让孩子都过来是非常不容易的。
14.常用搭配,set rules意为制定规则,此处意为规则已经制定了
15.镜子让我能够看到孩子们的一举一动。
16.上下文,孩子们不知道我是通过镜子观察他们的,所以他们对于我是如何知道他们的一举一动,表示困惑。
17.句意理解,头发盖住的
18.此处表示转折,意思他们刚开始不相信我,但是他们开始表现好一点了。
19.上下文,根据前面的I told him I had a special teacher’s eye in the back of my head可知,此处值得是视力,能看得到他们的能力。
20.词组辨析,mess up弄糟 句意为为什么要毁掉一件好事情呢。
练习册系列答案
相关题目