题目内容
The Amazing Kids! PenPals Program is a literacy-based (基于读写能力的), traditional letter-writing pen pal program, available to all children aged 5-17 worldwide.
At $10 per child, our program is a low-cost and fun way to help your children practice their literacy skills while they are making new friends. Groups of 15 or more receive a 50% discount.
Children love our program because:
●It helps them develop new (and possibly life-long)friendships.
●It allows them to practice the traditional form of letter writing and correspondence.
●They love getting letters in the mail from their pen pals!
Parents love our program because:
●It offers one of the few remaining choices for finding an established, safe and trusted traditional pen pal program to their children.
●It helps strengthen communication and literacy skills taught in their children’s classroom.
●It helps open their children’s eyes to a larger world, and other cultures and traditions outside their own.
●Many parents remember having a pen pal when they were children and want to give their children the same positive, fun learning experience.
●Parents love helping their children find new friends of their own age and gender.
Frequently asked questions
Why is there a fee?
We are a small, all-volunteer non-profit organization, and the fees help cover our cost of running the program.
How did the Amazing Kids! PenPals Program begin?
The program began as a way of reaching out to the children affected by the devastating (毁灭性的) hurricanes of 2005. Our hope was that by matching young hurricane survivors with a new pen pal, we could help them in their recovery from the trauma (创伤) they experienced.
The program is now available to all children worldwide. We continue to welcome teachers, youth groups or agencies who like to work with hurricane survivors.
How does it work?
Amazing Kids! will match students of the same gender and age with other students who may share similar interests and hobbies, based on the information provided on the registration form.
I’ve completed all forms and made my payment. What happens next?
Someone from Amazing Kids! will contact you once a match has been found. You will be asked to call the other parent, teacher or group leader of the pen pal Amazing Kids! has selected. If both adults agree that the pen pal match is a good one, then the students may begin writing to each other. If the match is determined not to be a good one, Amazing Kids! will try and find an alternative match.
1..If a group of twenty children want to join the program, they should pay _____altogether.
A. $50 B.$100 C.$150 D.$200
2..Parents may agree the program helps children_________.
A.travel around the world B. communicate well with others
C. Meet many famous people D. get good marks in exams
3. In the beginning the Amazing Kids! PenPals Program was set up for the kids who ______.
A. suffered from the hurricanes
B. were willing to make pen pals
C. were good at writing letters
D. wanted to help hurricane survivors
1.B
2.B
3.A
【解析】
试题分析: 本文介绍了一项名为“The Amazing Kids!”的儿童活动项目,这项活动针对世界范围内5-17岁的孩子们,而且活动是借助于笔友通信的方式,目的是为了提高孩子们沟通等方面的能力。此外,文章还介绍了这项活动的起源,运行和益处等方面内容。
1.推理判断题。根据文章第二段At $10 per child, 以及Groups of 15 or more receive a 50% discount.可以判断二十人一组的孩子如果参加这项活动需$100,答案选B,
2. 细节理解题。根据文章第四部分Parents love our program because: It helps strengthen communication and literacy skills taught in their children’s classroom.可知这项活动可以帮助孩子提高和别人的沟通能力,故答案选B。
3. 细节理解题。根据文中How did the Amazing Kids! PenPals Program begin?部分内容The program began as a way of reaching out to the children affected by the devastating (毁灭性的) hurricanes of 2005. 可知这项活动最初是为了帮助受飓风灾害的孩子们,故答案选A。
考点:考查广告布告类短文阅读。
根据对话内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
Telling the truth is a good habit. 1. Here is a story of a man who did a lot of bad things, but his promise to tell the truth saved him.
Once a man came to the prophet(预言家) Muhammad and said,“ I have many bad habits. 2. ” The prophet said, “Give up telling lies first and always speak the truth.” The man promised to do so and went home.
3. Before setting out, he thought for a moment about the promise he made with the prophet. “If tomorrow the prophet asks me where I have been, what shall I say? If I tell the truth, I would be punished for stealing.” So the man decided not to steal that night, and gave up this bad habit.
The next day, he felt like drinking wine. 4. He said to himself, “I cannot tell the prophet that I drank some wine. And if I speak the truth, people will hate me, because a Muslim is not allowed to drink wine.” So he gave up the idea of drinking wine.
In this way, whenever the man thought of doing something bad, he remembered his promise to tell the truth at all time. 5. So if you always speak the truth, you can be a good person.
A. You will make more friends in this way. B. One by one, he gave up all his bad habits. C. Which one of them should I give up first? D. At night he was about to go out to steal. E. Is there any good way to give up my bad habits? F. When he was about to do so, he thought of his promise again. G. If you always speak the truth, you can save yourself from a lot of trouble! |