题目内容

【题目】 Every people has their own way of saying things, their own special expressions. Many everyday American expressions are based on colors.

Red is a hot color. Americans often use it to express heat. They may say they are red hot about something unfair. When they are red hot they are very angry about something. The small hot tasting peppers found in many Mexican foods are called red-hots for their color and their fiery taste. Fast loud music is popular with many people. They may say the music is red hot, especially the kind called Dixieland jazz.

Pink is a lighter kind of red. People sometimes say they are in the pink when they are in good health. The expression was first used in America at the beginning of the twentieth century. It probably comes from the fact that many babies are born with a nice pink color that shows that they are in good health.

Blue is a cool color. The traditional blues music in the United States is the opposite of red hot music. Blue is slow, sad and soulful. Duke Ellington and his orchestra recorded a famous song-Mood Indigo-about the deep blue color, indigo. In the words of the song:” You aren't blue till you've had that Mood Indigo. " Someone who is blue is very sad.

The color green is natural for trees and grass. But it is an unnatural color for humans. A person who has a sick feeling stomach may say she feels a little green. A passenger on a boat who is feeling very sick from high waves may look very green.

Sometimes a person may be upset because he does not have something as nice as a friend has, like a fast new car. That person may say he is green with envy. Some people are green with envy because a friend has more dollars or greenbacks. Dollars are called greenbacks because that is the color of the back side of the paper money.

The color black is used often in expressions. People describe a day in which everything goes wrong as a black day. The date of a major tragedy is remembered as a black day. A blacklist is illegal now. But at one time, some businesses refused to employ people who were on a blacklist for belonging to unpopular organizations.

1If you had your wallet stolen while doing some shopping, you may call it__________.

A.a white dayB.a black dayC.a red dayD.a green day

2Suppose Mr. Brown says he is very happy because his three children are all in the pink, this means all his children are________.

A.lucky and wealthyB.gentle and modest

C.fit and healthyD.creative and energetic

3When she got home and found nothing had been done by her husband, Jane was really__________.

A.red-hotB.greenC.blueD.black

【答案】

1B

2C

3A

【解析】

这是一篇说明文。文章通过大量实例,说明人们在生活中如何用包含各种颜色的词组,来表达自己的情感。

1

推理判断题。根据最后一段The color black is used often in expressions. People describe a day in which everything goes wrong as a black day. The date of a major tragedy is remembered as a black day.(黑色经常用在一些表达中。人们把诸事不顺的一天称为黑色的一天。发生重大悲剧的日子被称为黑色日子。)题干中说如果你在购物时钱包被偷了,你可能称它为什么?“钱包被偷”这是很倒霉的事情, 所以应该被称为“黑色的一天”,故选B。

2

细节理解题。通过审题定位于关键词pink处:根据第三段People sometimes say they are in the pink when they are in good health.人们通常在身体健康时说他们是粉红色的。由此可知,假设布朗先生说他很高兴,因为他的三个孩子都是粉色的,这意味着他的孩子都很健康。故选C。

3

细节理解题。审题得知回家后发现丈夫什么也没做,她真的很……。当你回家后,丈夫什么也没做,是不是感觉很不公平,很生气?于是便出现了文章中的描述:根据第二段They may say they are red hot about something unfair. When they are red hot they are very angry about something.他们也许会对不公平的事情说很红、热。当他们感觉红、热时他们对某件发生的事情很生气。因此可以得知A选项切合文意。故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。

At first, Michael Surrell didn't see the black smoke or flames shooting from the windows of his neighbors' home. He and his wife had just parked around the corner from their own house in Allentown, Pennsylvania, when they got a call from one of his daughters: “The house next door is on fire! ” He went to investigate. That's when he saw a woman crying desperately on their porch.

“The baby' s in there! ” the woman cried. Though the fire department had been called, Surrell, then 64, instinctively ran inside. “The baby” was 8-year-old Tiara Roberts, the woman's granddaughter.

Entering the burning house was like “running into a bucket of black paint,” Surrell says. The thick smoke caused him to stumble blindly around, burned his eyes, and made it impossible to breathe. The conditions would have been dangerous to anyone, but for Surrell, who has chronic obstructive pulmonary disease (慢性阻塞性肺病), they were life-threatening.

After a few minutes in the smoke-filled house, he retreated outside to catch his breath. Surrell knew he couldn't hold his breath for long. Taking a deep breath, he went in a second time. The darkness was overwhelming. Yet because the house had a similar layout (布局)to his, he found the stairs and made it to the second floor. He turned to the right and was met by intense heat. He was already out of breath.

His throat and lungs burned as if he'd breathed in fire instead of the smoke and soot in the air. Every blink stung his eyes. All he could hear was the crackling and popping of burning wood. Then a soft but distinct moan (呻吟声) emerged. Still unable to see, Surrell fell to his knees on the hot wood floor. He crawled toward the sound, feeling around for any sign of the girl.

注意:

1.所续写短文的词数应为150词左右;

2.至少使用5个短文中标有下划线的关键词语;

3.续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好;

4.续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词语。

Paragraph 1:

Finally, he touched something — a shoe, then an ankle.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Paragraph 2:

Surrell woke up in the hospital a couple of days later.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

【题目】Under Water

June was sitting by the swimming pool in her new swimsuit. Feeling really hot, she dived into the water. _____ else was in the pool. It was so good to have the whole pool to herself. The fresh water cooled her body immediately. She _____ on swimming around the pool.

Not having swum in the past several years and being a bit out of shape, June grew _____ easily. “Ah, no pain, no gain,” she thought to herself. June continued to swim, realizing that her head was hurting and her breathing became _____. Then she saw the lifeguard and some others around the pool. No sense in embarrassing (使尴尬) herself or bothering anyone, she _____ on.

Then June found herself in the middle of the pool. Deciding not to make a _____, she continued on. Finally she made it to the other side of the pool. Tiredness and weakness made it difficult for June to get out of the pool. As she stood, her body swayed (摇摆) back and forth, losing her _____.

Realizing she needed help but unable to even say anything, she leaned against the pool side. Several minutes later she had enough _____ to pull her body up out of the pool. Sitting at the side of the pool, she felt that someone was staring at her. It was the lifeguard. June was only able to wave her hand, telling him that she was okay.

Have you ever found yourself in such a situation and you don’t ask for help? Maybe you’re afraid you’ll be made a laughing stock ( ). We’ve all been there. There is nothing wrong in asking for help. _____ has many ups and downs. When you find yourself unable to “keep your head above water,” stop, look around and ask for help before you find yourself “_____”. The journey of life will be happier and more satisfying.

1A.EveryoneB.SomeoneC.AnybodyD.Nobody

2A.keptB.livedC.agreedD.came

3A.surprisedB.tiredC.excitedD.calm

4A.hotB.difficultC.freeD.quiet

5A.walkedB.rodeC.swamD.ran

6A.markB.faceC.pointD.scene

7A.sightB.wayC.balanceD.courage

8A.energyB.roomC.patienceD.reason

9A.EmotionB.WorkC.LifeD.Time

10A.fallingB.drowning (溺死)C.hesitating(犹豫)D.screaming

【题目】 The Magic Kingdom was the first theme park at Walt Disney World. All Disney World theme parks are open 365 days a year, although opening and closing times for each park are different from day to day. If you are traveling without kids, try to visit it on a school day to avoid the largest crowds. If you need to visit it during a school vacation, try at least to avoid the week between Christmas and New Year’s Day.

If you are not staying at a Disney World hotel, avoid visiting the Magic Kingdom on its Extra Magic Hours days. This is because Disney’s hotel guests can get into the park first on those days, which can prolong the wait of other visitors, even if they arrive at the Magic Kingdom’s normal opening time.

Buy your Walt Disney World tickets online at Disney World’s website. There will be some advice on picking the right ticket. See the guide to Disney World tickets.

You will also need to call in advance to make lunch or dinner reservations (预订). Disney accepts reservations, through 1-407-WDW-DINE, up to 180 days in advance. Time does pass quickly, so you should call six months before your trip to get a lunch reservation in the castle. We suggest you should have your lunch at Cinderella’s Royal Table for your tour.

Plan to arrive at the Magic Kingdom’s front gate before the park opens in the morning. You can check the Magic Kingdom’s opening time through the Disney World’s website.

Keep in mind that to reach the Magic Kingdom, you must park at Disney World’s Transportation and Ticket Center (TTC) parking lot, take a tram (有轨电车), and then take a boat across the Seven Seas Lagoon to the Magic Kingdom. It makes for a dramatic approach, but takes extra time. Give yourself an extra hour in the summer!

1This passage is written to ________.

A.compare the theme parks at Walt Disney World

B.give us a brief introduction to the Magic Kingdom

C.introduce a wonderful theme park at Walt Disney World

D.give us some advice on making a trip to the Magic Kingdom

2According to the writer, the best time for a single person to visit the Magic kingdom is ______.

A.on weekendB.on a school day

C.during a school vacationD.around Christmas

3The writer suggests we avoid visiting the Magic Kingdom on its Extra Magic Hours days because _________.

A.it is too crowded on those daysB.it’s not open to everyone on those days

C.you may have to wait a long time to get inD.the tickets to the park cost much more on those days

4From the passage we know that through 1-407-WDW-DINE, people can _______.

A.buy tickets to the Magic KingdomB.make reservations for meals in the park

C.check the Magic Kingdom’s opening timeD.make reservations for hotels near the park

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网