题目内容

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。选项中有两项为多余选项。
Handwriting can make or break the first impression. If your handwriting is difficult for others to read, you will sometimes feel embarrassed.. It needs lotsof practice to improve your handwriting.
Try each of them out on a piece of paper bysigning your name. Find out which type of pen you can write best with. You maybe amazed at the change in your handwriting just by changing to another pen.
Do not just do what feels comfortable becausethat is just your old bad habit coming back into play. Try to hold the penlightly and don’t press too hard.
Use your chosen pen to write Os on some pieces of lined paper.Write until you have filled up all the lines. Be careful with each O that youwrite. Practice writing Os as much as possible.Remember : practice makes perfect. You may practice for weeks or months if youneed to
As your handwriting shows signs of improvement , go ahead andkeep on practicing by writing more words.
A. Gather different types of pens.
B. Practice holding your pen in different ways.
C. However , a bad writing habit is hard to break.
D. Choose a type of pen with which you write best.
E. It won’t help if you write a lot of careless Os on the paper.
F. Two to three months’ practice is enough to get goodhandwriting.
G. After you are confident in your Os, do the same thing withyour name.

【答案】C;A;B;E;G
【解析】本文讲的是书写给人留下的第一印象最深刻,可能是好的也可能是坏的。不好的书写习惯很难改变。(1)C根据后半句Itneeds lot of practice to improve your handwriting.可知不好的书写习惯很难改变。故选C。(2)A根据下文的Findout which type of pen you can write best with.找出你能用来写的最好的笔,可知是要准备好不同的笔。故选A。 (3)B根据本段内容可知是要练习不同的握笔方法。故选B。 (4)E根据上句所说在写的时候要细心,可知如果你粗心的写O是没有帮助的。故选E (5)G根据上一句你练习了几个星期或者几个月练习写O,可知是对O有信心以后在练习写名字。故选G。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读理解
A Special Appointment
Years ago I moved to Woodland Hills to take a job in a smallhospital’s emergency department. No one wanted to work on Christmas Eve, so theshift (轮班) went to me. I kissed my family goodbye and went off to spendthe night in the hospital. It was a thankless job.
At 9 pm, the ambulance brought in a man in his 60s who washaving a heart attack. His face was pale, and he was frightened. The wholenight I did my best to save his life. Before I left in the morning to spendChristmas with my family, I stopped by to see how he was doing. It was stilltough, but he had survived the night and was sleeping.
The following year I got Christmas Eve duty again. At 9 pmsharp, the ward clerk told me there was a couple who wanted to speak with me.When I approached them, the man introduced himself as Mr. Lee and said, “Youprobably don’t remember me, but last Christmas Eve you saved my life. Thank youfor the year you gave me.” He and his wife hugged me, handed me a small gift,and left.
The following year a new doctor had joined the group, but Iwanted to see if Mr. and Mrs. Lee would return. This time, I volunteered forthe shift. I kept an eye on the door. Once again, at exactly 9 pm, the Leesappeared, carrying a warmly wrapped bundle. It was their new grandchild. Mr.Lee, his family and I spent 13 Christmas Eves together. In the later years thestaff all knew about the story and would work to give me time with him in thebreak room, where we spent a half-hour each Christmas Eve.
The last year I saw him, he brought me a gift. I carefullyopened the package and found a crystal (水晶) bell inside.It was engraved (镌刻) with asingle word: Friendship. Now, my family, friends and I ring that bell everyChristmas Eve at exactly 9 pm and offer our best wishes to the man who we won’tforget.
(1)Working on Christmas Eve was considered “a thankless job” because ______.
A.most patients were seriously ill
B.patients refused to express thanks
C.doctors had nothing to do on that day
D.doctors couldn’t get praise for the hard job
(2)When the author left the hospital the next morning, Mr. Lee ______.
A.was still in a state of danger
B.was really angry with her
C.got ready to leave the hospital
D.recovered from his heart attack
(3)According to the passage, the author formed a habit of ______.
A.celebrating Christmas Eve with her family
B.giving Christmas gifts to the hospital staff
C.spending Christmas Eve with Mr. Lee in hospital
D.ringing the bell for patients in the emergency department
(4)Why does the author ring the bell on Christmas Eve?
A.To honor her working experience.
B.To tell kids the traditional custom.
C.To remember an old friend of hers.
D.To show the beginning of the holiday.

【题目】阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(不多于3个单词)或括号内单词的正确形式。
It is naturalthat young people are often (comfort) when they are with their parents.
They say thattheir parents don't understand them.They often think that their parents are out of touch with modern ways, they are too serious and too strict withtheir children, and that they seldom give their children a free hand.
Parents oftenfind difficult to win theirchildren's trust and they always forget how they themselves felt when young.
Young peoplelike to act without much thinking.It is one of their ways to show that they have grown up and they canface any difficult situation.Adults worry much) easily.Most of them plan things ahead.
Young peoplemake their parents angry with their (choose) in clothes,in entertainment and in music. But they do not mean to cause any trouble: It just shows that they feelcut off the adult's world, andthey have not yet been accepted into their world. That's why young people want to make a new culture of own. And if their parents do not like their music or entertainment orclothes or their way of speech, this will make the young people very happy.
Sometimes youare so proud of yourself that you do not want your parents to say “yes” to whatyou do. All you want is (leave) alone and do what you like. It is natural enough, after (be)a child for somany years, when you were completely under your parents' control.
If you plan tocon0trol your life, you'd better win your parents. If your parents see that you have high sense of responsibility, they will give you the right to dowhat you want to do.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网