题目内容
Jason Detzel was bored with his work as a psychologist,and he was tired of spending all day in an office. Dr. Detzel felt that in the city he was losing touch with something important,so he quit his job and started a farm.
He and his business partner found 80 acres of land in a small town and signed a 10-year lease (租约) . While some farms used a lot of machinery,they decided they wanted to do as much as possible with their own hands. They built a corral(畜栏) for the cows,pig shelters and a house for the chickens.
“I’m definitely happier being out in the fields with my animals. Even if there are bad days,I'm still happy,” Dr. Detzel said. “When you’ re inside all day,you don't get to see nature working."
“The job is different every day on the farm. It's amazing,” he said. “You.’ re a farmer. You’ re an animal doctor. You’ re a pipe fitter. You’ re definitely a carpenter a lot. You're a jack of all trades(万事通) master of none. That's what I like about it."
Learning how to manage the animals had been one of the biggest challenges of starting the farm,Dr. Detzel said. He learned that it was important to stick to a routine. That's why he rang the same bell and called to the cows in the same way each day. The routine helped keep the cows calm and cooperative.
It wasn't easy for Dr. Detzel to be accepted by the other farmers in his community. With all his tattoos(文身) ,he looked very different. When he started the farm he was in his early 30s,while most other farmers were older. There weren't many young people starting farms,because it had become harder and harder for small family farms to make much income.
Dr. Detzel said that began to change when more people became locavores. A locavore is someone who tries to eat food grown and raised nearby. By shopping at their local farmers’ market,many locavores hope to reduce the amount of energy used to ship food long distances. Many locavores like knowing where their food comes from and being able to talk to the farmers about what chemicals were used and how the animals were treated.
21. What was the main purpose of Dr. Detzel starting a farm?
A. To get back to nature.
B. To make more money.
C. To study agricultural machinery.
D. To keep in touch with his friends.
22. What did Dr. Detzel like about his job on the farm?
A. He often traded at a profit.
B. He was good at many things.
C. He could do many types of work.
D. He could get to know many farmers.
23. To manage the animals,Dr. Detzel.
A. followed a routine
B. used different bells
C. learned from other farmers
D. called professionals for help
24. A locavore prefers.
A. self-produced food
B. healthy organic food
C. food from distant places
D. food grown by local farmers
(个人情况)
本文是记叙文。一个心理学家厌倦了自己的工作,转行开农场。
21. A.推理判断题。由第一段中的Dr. Detzelfelt that in the city he was losing touch with something important 及第三段中的 I'm definitely happier being out in the fields with my animals …When you’ re inside all day,you don't get to see nature working 可推断,Dr. D etzel 开办 农场是为了回归自然。
22. C.细节理解题。由第四段“The job is different every day on the farm ... That’s what I like about it."可知,Dr. Detzel很喜欢在农场可以做很多不 同类型的工作。
23. A.细节理喊题。由第五段中的He learned that it was important to stick to a routine 可知。
24. D.细节理解题。由梟后一段中的Alocavoreis someone who tries to eat food grown and raised nearby可知,土食者喜欢当地农场种植的食物。