题目内容

【题目】How could we possibly think that keeping animals in cages in unnatural environments-mostly for entertainment purposes-is fair and respectful?

Zoo officials say they are concerned about animals. However, most zoos remain “collections” of interesting “things” rather than protective habitats(栖息地). Zoos teach people that it is acceptable to keep animals bored, lonely, and far from their natural homes.

Zoos claim to educate people and save endangered species(物种), but visitors leave zoos without having learned anything meaningful about the animals’ natural behavior, intelligence, or beauty. Zoos keep animals in small spaces or cages, and most signs only mention the species’ name, diet, and natural range(分布区). The animals’ normal behavior is seldom noticed because zoos don’t usually take care of the animals’ natural needs.

The animals are kept together in small spaces, with no privacy and little opportunity for mental and physical exercise. This results in unusually and self-destructive behavior called zoochosis. A worldwide study of zoos found that zoochosis is common among animals kept in small spaces or cages. Another study showed that elephants spend 22 percent of their time making repeated head movements or biting cage bars, and bears spend 30 percent of their time walking back and forth, a sign of unhappiness and pain.

Furthermore, most animals in zoos are not endangered.Captive breeding(圈养繁殖) of endangered big cats, Asian elephants, and other species has not resulted in their being sent back to the wild.Zoos talk a lot about their captive breeding programs because they do not want people to worry about a species dying out. In fact, baby animals also attract a lot of paying customers. Haven’t we seen enough competitions to name baby animals?

Actually, we will save endangered species only if we save their habitats and put an end to the reasons people kill them. Instead of supporting zoos, we should support groups that work to protect animals’ natural habitats.

【1】In the state of zoochosis, animals _________.

A.remain in cages B.attack other animals

C.behave strangely D.enjoy moving around

【2】What does the author try to argue in the passage?

A.Zoos fail in their attempt to save animal

B.Zoos are not worth the public support.

C.Zoos should treat animals as human beings.

D.Zoos use animals as a means of entertainment.

【3】The author tries to persuade readers to accept his argument mainly by _________.

A.using evidence he has collected at zoos

B.pointing out the faults in what zoos do

C.questioning the way animals are protected

D.discussing the advantages of natural habitats

【4】Although he argues against zoos, the author would still agree that __________.

A.zoos have to keep animals in small cages

B.most animals in zoos are endangered species

C.it’s acceptable to keep animals away from their habitats

D.some endangered animals are reproduced in zoos

【答案】

【1】C

【2】B

【3】B

【4】D

【解析】

试题分析:文章讲述了作者对动物园的看法,表明动物园的动物并不快乐,而且呼吁我们去支持那些真正为保护野生动物栖息地的工作。

【1】C细节理解题。从第二自然段Another study showed that elephants spend 22 percent of their time making repeated head movements or biting cage bars and bears spend 30 percent of their time walking back and forth, a sign of unhappiness and pain可知有动物精神病的动物行为非常的怪异,故选C。

【2】B细节理解题。从最后一句Instead of supporting zoos, we should support groups that work to protect animals’ natural habitats.可知作者的态度是不要去支持动物园而应该支持那些为保护动物自然栖息地的工作,故选B。

【3】B细节理解题。根据倒数第二段Furthermore, most animals in zoos are not endangered.Captive breeding(圈养繁殖) of endangered big cats, Asian elephants, and other species has not resulted in their being sent back to the wild.Zoos talk a lot about their captive breeding programs because they do not want people to worry about a species dying out.可知作者通过列举动物园的错误做法来使读者接受自己的观点,故选B。

【4】D推理判断题。从第三段Zoos talk a lot about their captive breeding programs because they do not want people to worry about a species dying out.可知虽然作者反对动物园,但是动物园也确实进行了圈地繁殖来保证动物不会灭绝,故选D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Almost a year after Michael Jackson s death, the spirit of King of Pop appears to live on a 4-year-old Chinese boy, who is fast becoming internationally popular.

Wang Yiming, who is known as Xiao Bao, has already been making waves across the world with his dance moves.

A favorite of Chinese media, Xiao Bao draws curious crowds whenever he breaks into a dance routine, which his mother says happens almost every time he hears music. "When he was young, we just started playing music to him and he started moving around like this,"his mother said. "When he was just a couple of months old, we would let him listen to music and he would immediately stop crying and calm down," she told Reuters Television.

Xiao Bao was born prematurely (早产),and doc-tors suggested moving his body to music would do good to him, but his parents were surprised by how quickly and interestedly he took to the rhythm.

Dancing since he was two years old, he has now mastered the moon walk and other Jackson moves, such as Beat It, Billie Jean and Dangerous.

Before long, his passion turned into an obsession (着迷——the family spends up to 20,000 yuan a month on dance training with a professional and outfits including tailor-made suits, hats and shirts.

Xiao Bao is serious about his dancing career and says he will not mind becoming famous one day. But his parents say that no matter how talented their son is, his schooling will be their first choice.

【1】 What Xiao Bao's mother said suggested that __________.

A. she didn't expect her son to take up music

B. Xiao Bao had a strong love for music

C. she taught him music when Xiao Bao was young

D. she was very sad at the beginning

【2】 How did Xiao Bao's parents feel when they saw his reaction to music?

A. Amazed.

B. Happy.

C. Angry.

D. Anxious.

【3】 We can learn from the passage that __________.

A. his parents taught him the moonwalk

B. he began to perform on stage at two

C. moonwalk moves were first done by Jackson

D. his parents found him hard to please

【4】 The underlined word "outfits" in Paragraph 6 is closest in meaning to __________.

A. clothes

B. shoes

C. bags

D. tools

【题目】Shakespeare’s Birthplace and Exhibition of Shakespeare’s World

Welcome to the world-famous house where William Shakespeare was born in l564 and where he grew up .The property (房产) remained in the ownership of Shakespeare’s family until 1806 .The House has welcomed visitors travelling from all over the world for over 250 years.

◆Enter through the Visitors’ Centre and see the highly-praised exhibition Shakespeare's Worlda lively and full introduction to the life and work of Shakespeare.

◆Stand in the rooms where Shakespeare grew up.

◆Discover examples of furniture and needlework from

Shakespeare’s period.

◆Enjoy the traditional English gardenplanted with trees and flower mentioned in the poet’s works.

The Birthplace is within easy walking distance of all the car parks shown on the mapnearest is Windsor Street(3 minutes’ Walk).

The House may present difficulties but the Visitors’ Centreits exhibition,and the garden are accessible (可进入的)to wheelchair users.

The Shakespeare Coffee House (opposite the Birthplace).

1How much is the admission for a family of two grown-ups and two children

A. 9.80B. 12.00C. 14.20D. 16.40

2Where is the nearest parking place to Shakespeare’s Birthplace

A. Behind the exhibition hall

B. Opposite the Visitors’ Centre

C. At Windsor Street

D. Near the Coffee House

3A wheelchair user may need help to enter

A. the House B. the garden

C. the Visitors’ Centre D. the exhibition hall

【题目】首先请阅读下列儿童读物的封面及基本信息:

A. I Heard It from Alice Zucchini: Poems About the Garden

Juanita Havill

Illustrated by Chirstine Davenier

2006, Chronicle Books, $15.95. Ages 4 to 8. Reviewers: Jean Borren, Ph.D.

B. Busy in the Garden

George Shannon

Pictures by Sam Williams

2006, Greenwillow/ HarperCollins, $15.99 and $16.89.

Ages 3 5. Reviewers: Sheilah Egan.

C. The Biggest Fish in the Lake

Margaret Carney

Illustrated by Janet Wilson

2001, Kids Can Press, $15.95. Ages 4 to 8. Reviewers: Sue Reichard.

D. The Little Fish that Got Away

Bernadine Cook

Illustrations by Crockett Johnson

2005(org.1956), Harper Collins, $14.99. Ages 3 to 7. Reviewer: Barbara I Taleroft

E. A Grand Old Tree

Mary Newell Depalma

2006, Arthur A. Levine Books/Scholastic, $16.99. Ages 2 to 5.

F. Tree of life: the incredible biodiversity of life on earth

Roebelle Strauss

Illustrated by Margot Thompson

2004, Toronto. Kids Can Press, $16.95. Grades 3 6

下面是这些书的简要内容。请把相关的内容与它们的书名匹配起来。

【1】This picture book explores the life of a tree that has deep roots,long arms,and many children. She provides shelter for many animals and bears fruit. The author uses colorful, simple,yet detailed watercolor illustrations to convey her words. The charming pictures show the many aspects in the life of a tree down to the caterpillars that eat the leaves. It is good for pre-school children.

2This charming picture book highlights the life of a garden,from planting seeds to harvesting. With the narrator as guide,the reader is led through a variety of free verse and occasionally rhymed poems that fill in the story of a garden and its inhabitants. The pictures. delightful watercolors in bright pastels,add to the whimsical feel of the poems. Young readers will certainly enjoy this fun and fanciful text.

3This is a story from 1956 which introduces a little boy who likes to go fishing with a tree limb,a woman,and a pin. Although he never catches anything,on this particular day he finally does hook three big ones,but the little one gets away. The boy pulls them home in his wagon and his mother cooks them for supper. The swinging rhythms of the text and the good humor evident in the illustrations remain fun for the youngest readers.

4This useful,attractive,oversize volume uses its height well,employing a tree metaphor to show the earth’s various kinds of life and how all living things. from bacteria to the largest mammals,are related. Each spread covers one branch of the animal kingdom. To make the enormity of species understandable. Strauss equates individual species(e. g. ,1 0,000 bacteria)with one leaf on the tree.

5This is a story about how a grandfather teaches his eager granddaughter to catch speckled trout from the stream in springtime. After a whole day on the lake,only Grandpa is lucky. The next morning the young fisherman hurries to the dock alone,and soon she hooks the catch of a lifetime. Young readers will appreciate this story that celebrates the special bond between the older and younger generation,while brilliant watercolor illustrations capture the beauty of the natural world

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网