题目内容

下面的一段文章为原文的缩写,仔细阅读,根据原文内容将其补充完整,并尽量背诵。

  Canada is the second biggest country in the world.People can see mountains as they go   1  .Most Canadians live   2   320 kilometers of the USA   3  .Vancouver,   4   by mountains on two sides, attracts people to ski in the Rocky Mountains and sail in the harbor.Li Daiyu and her cousin Liu Qian decided to fly China to Vancouver and take train to cross Canada.

  They were on a trip to visit their cousins.Of course the idea that they would cross the whole continent was   5  .After leaving the airport, they went to take train.That afternoon they   6   in their seats, they looked out of the windows at the wild   7   Cowboys competed in riding wild horsed, many of them have a   8   for working with animals and can win many dollars in   9  .They saw large farms.After dinner, they arrived in Thunder Bay, which is a busy   10  .That night they slept as the train rushed towards Toronto.

答案:
解析:

1.Eastward 2.within 3.border 4.surrounded 5.exciting 6.settled down 7.scenery 8.gift 9.prizes 10.port


练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网