题目内容

【题目】书面表达

假定你是王华,目前正在英国做交换生。你的英国朋友Debbie送了你一张Ceilidh Dance舞会票。现在,请给她写封邮件致谢,并询问有关情况(箭头所指内容)。

注意:1.词数100左右;

2.可适当增加细节,以使行文连贯。

【答案】Dear Debbie

I’m delighted to receive you ticket for the Ceilidh Dance . I really feel grateful for your kindness and it surely make my cultural experience here more colorful. Here, I’d like to know some details about dance party.

First,could you give me a brief introduction of this dance so I can know something about it before attending it ? Besides,I;d like to know weather I need to bring to anything like a bag or present and particularly what kind of clothes and shoes I’m supposed to wear, the formal ones or the casual ones,. Finally, I’m wondering how I can get there and avoid being late.

Looking forward to your early reply.

Yours,

Wang Hua

【解析】试题分析:本文是一片书信类的书面表达。文章用英语呈现,这就对考生提出了更高要求。首先要理解本文要求提出的问题和得到的帮助并用FirstBesides….Finally等词将这些问题连接起来用多样的句式进行表达。最后采用书信常用的结束语。是文章结构更加紧凑完整。

练习册系列答案
相关题目

【题目】七选五

根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

Quick tips for better time management

Are you a good time manager? If your answer is “no”, here are some tips on how to be a better time manager:

1. Create a daily plan. Plan your day before it starts. The plan gives you a good description of how the day will go on. That way, you will be ready to deal with most of the things you meet. 【1】2. Focus. Are you multi-tasking so much that youre just not getting anything done? 2 Only focus on what youre doing. Youll be more efficient that way.

3. Stay away from your time wasters. What takes your time away from your work? QQ? Email checking? 3One thing you can do is make it hard to check them remove them from your browser quick links.

4Dont take on more than you can deal with. For the distractions that come in when youre doing other things, give a firm no. Or do it later.

5. Decide to be early. When you prepare to be on time, youll either be on time or late. 5However, if you decide to be early, youll most likely to be on time. For appointments, try to be early. For your deadlines, meet them earlier than required.

A. Learn to say “No”.

B. Most of the time you’ll be late.

C. Great ways to know your time spent.

D. Cut off when you need to.

E. Stop checkingthem so often.

F. Your job for the day is to follow the plan as best as possible.

G. If so, focus on just one key task at one time

【题目】阅读理解

阅读短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。

What would it be like to walk on Mars? If you could build the highest building in the world,what would it look like? Do you dream of being the next J. K. Rowling? This summer, you can experience all of these things, and more. All you need is an Internet connection and your imagination.

A recent study by the Kaiser Family Foundation found that kids spend an average of 1 hour and 29 minutes online each day. Many kids like to use that time to chat with friends, play games or check emails. But the next time you get on the Web, try exploring the world instead. With the Internet,you can go back 11,000 years in time,or go 11,000 kilometers across the planet. said Russell, Web search expert of Google. The whole scope of history and the world is open to you.

There is a wealth of information to be found online. For example, if your family is going on vacation somewhere, do a quick online search on the area before you even get in the car. What's the background of the place; what's the history? says Russell. I like to tell my kids, ‘Whenever you have a question, whenever you have a doubt, search it out.’”

Ready to launch a virtual journey of your own? Here are a few starting points to get you thinking and to help you on your way. You can invite your parents along for the ride, too. Always ask for permission before downloading programs and software onto your computer. And check with a parent or an adult before visiting any new Web site.

Navigate the world in 3D with Google Earth. Begin in outer space and zoom (快速移动) into the streets of any city, from Hong Kong to San Francisco. Or visit ancient monuments, watch the changing rainforests over time, and dive underwater to explore tropical reef.

With the Moon in Google Earth tool, you can walk in Neil Armstrong's famous footsteps. Take a guided tour of the moon's surface with Armstrong's fellow shuttle mate astronaut Buzz Aldrin.

When you're exploring that part of the solar system, hop on over to the Red Planet with Google Mars. There, you can move very quickly around the surface and see images from the Mars Rovers.

【1】The author uses questions in the first paragraph to ________.

A.introduce the topic of the paragraph

B.attract the readers' attention

C.let the readers answer it

D.question the possibility of realizing the dream

【2】How do you travel around the world in a day according to the passage?

A.By making use of the Internet.

B.By taking the time shuttle.

C.By finding a tourism company in Google.

D.By watching 3D films.

【3】Russell thought the students ________.

A.shouldn't chat and play games online

B.spent too much time on the Internet

C.should learn knowledge instead of chatting online

D.could solve their problems through the line

【4】What's the purpose of the passage?

A.Encourage the kids to learn to use the computer.

B.Encourage the kids to explore theworld online.

C.Encourage the kids to do some research on science.

D.Encourage the kids to spend more time online.

【题目】

SIGN YOUR CHILD UP FOR "FLY TO THE MOON CLUB"

AND ENJOY A FREE * FLIGHT TO ANY DESTINATION IN ASIA!

With a registration fee of just $50 per child, children under the age of 12 can join Eagle Airways'FLY TO THE MOON CLUB as members. They can then enjoy the same benefits onboard Eagle Airways' newest Boeing-797 to any destination in the world!

BENEFITS YOU CAN'T MISS!

A free flight to any destination in Asia

30% off any course at Tanya Language School

20% off any purchase made at Ruby Bookstore

A free notebook with every purchase above $50 at Starlight Stationery

A free bowl of dessert for a family of four at Don's Diner dinner ordered

A birthday gift on your child's birthday

A free album containing pictures taken during the journey

*All bookings made before 12 September will receive free travel insurance for the entire family! Insurance is issued by Live Life Insurance Group.

*10% OFF ALL BOOKINGS for departures from 5 to 11 September

* Child must be accompanied by two paying adults.

* Terms and conditions apply.

【1】One of the benefits mentioned in the advertisement is ________.

A. a free flight to any destination in the world

B. 30% off any book purchased at Ruby Bookstore

C. a discount on any course at Tanya Language School.

D. a free bowl of dessert at any restaurant at the airport

【2】Which of the following bookings may receive the most benefits?

A.

Booking date

Departure date

September 13

September 18

B.

Booking date

Departure date

August 16

September 8

C.

Booking date

Departure date

August 15

September 4

D.

Booking date

Departure date

September 2

September 12

【3】Which of the following is TRUE according to the advertisement?

A. Any child must be accompanied by at least one paying adult.

B. Club members enjoy free travel insurance for any flight.

C. The advertisement is intended for students of all ages.

D. You need to pay $50 to sign up a child for the club.

【4】What’s the purpose of this passage?

A. Introduce some information about "FLY TO THE MOON CLUB".

B. Attract children to become members of "FLY TO THE MOON CLUB".

C. Attract children to take a free flight to any destination in Asia.

D. Get a free travel insurance for the entire family.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网