题目内容
Online Money Earning
Yes you can earn money online without any investment or without anytime limit. I have many useful easy methods for earning easy money while we all spend our useful time on the Internet by surfing, chatting, downloading and other work. There is no need to stop any other work. We can earn with or without our daily routine. Here I tell you the complete method for online earning.
First Method
Earn money with “Bux. to”. You can earn money through “Bux.to” by clicking on ads on “Bux. to” site. First you need to open an account at “Bux. to”.
“Bux. To” is a new international and FREE English based service that allows advertisers to reach thousands of potential customers by displaying their ads on our “Surf Ads” page. An exact calculated percentage of all advertising income is paid to our members. “Bux. to” makes money through advertising.
How you make money
You view websites in 30 seconds through the “Surf Ads” page. Once the 30 seconds is up, you’ll either get a green tick sign or a red “x”. The green tick sign means you’ve earned $0.01and the “x” means you have not earned money for the visit. You’ll get red x’s when you have more than one websites from the “Surf Ads” page open. When this happens, you get no credit.
Earnings example
You click 10 ads per day =$0.10
20 referrals(转送) click 10 ads per day =$2.00
Your daily earnings =$2.10
Your weekly earnings =$14.70
Your monthly earnings =$63.00
How to get paid
If you have at least $10.00 accumulated, you can click on your account balance within your states area and it will meet your request. At present, it only makes payments through “AlertPay”. It will soon be using other methods of payment.
AlertPay is the payment processing solution that we use to pay members. Your AlertPay address is the e-mail address you use to register with AlertPay. You can get a free AlertPay account at http:// alertpay. com.
Method 2 will publish soon…
1.What is the author’s purpose of writing this passage?
A. To tell an interesting story.
B. To solve a puzzling problem.
C. To present an exciting research.
D. To introduce a surprising way to earn money.
2.You can earn money by ________.
A. chatting online B. advertising some products
C. clicking on advertisements D. choosing green ticks or x’s
3.What can we know from the passage?
A. You’ll earn $0.10 if you click 1 ad.
B. You can get your payments through AlertPay.
C. Your AlertPay account is not for free.
B. You’ll get many green ticks if you have many websites open.
1.D
2.C
3.B
【解析】
试题解析:本文是一则广告,介绍了一个网上挣钱的方法。你可以通过点击网站上的广告挣钱。该网站提供免费的以英语为基础的服务。通过计算在30秒内点击广告的次数来计算。并通过网络银行付款,通过网上银行查看账户。
1. 考查主旨大意题。本文的写作意图,一般段首会表明用意,文章首句“Online Money Earning。Yes you can earn money online without any investment or without anytime limit. ”在线赚钱。你能在线赚钱,不需要任何投资和时间限制。可以推断文章介绍的正是一种奇妙的赚钱方法。故选D。
2. 考查细节理解题。根据第二段最后一句话:“You can earn money through “Bux.to” by clicking on ads on “Bux. to” site. ”挣钱的方法是通过点击在“Bux. to”网站上的广告,故选 C。
3. 考查推理判断题。根据How you make money一节中的“You click 10 ads per day =$0.10” 可知,点击10次广告才得到$0.10,而不是一次;根据“You’ll get red x’s when you have more than one websites from the ;Surf Ads; page open.” 中可知,你会得到很多红x’ 而不是绿色的对号;根据“You can get a free AlertPay account at http:// alertpay. Com.”判断开账号是免费的,因此可以判断A,C,D错误。根据“At present, it only makes payments through ‘AlertPay’”现在只能通过网络银行付款。故选B。
考点:考查广告类短文阅读。