题目内容

【题目】Decades before the first unaccompanied child was put on a plane to grandma’s in the care of a flight attendant, a few resourceful parents accomplished the same end by simply dropping their kids in the mail.

This was in the earliest days of the parcel post service, which launched in 1913. Before that, U.S. Postal Service packages were capped at four pounds, which limited the goofy things people tried to send by post.

But when the parcel service began, all kinds of cargo showed up in the mail stream, including coffins, eggs, dogs and, in a few cases, human young.

According to National Postal Museum historian Nancy Pope, the first known case of a mailed baby was in 1913 when Mr. and Mrs. Jesse Beauge of Glen Este, Ohio, shipped their 10-pound infant son to his grandmother’s home about a mile away, paying 15 cents in postage and springing for $50 in insurance (because they were worriers).

But some children were mailed much farther, Pope said. Edna Neff of Pensacola, Fla., was 6 when she was packed off — or packaged off — to her father’s home in Christiansburg, Va., 720 miles away.

The precious parcels weren’t truly parcels in the brown-paper. Instead they were more like companions in the arms of their carriers or walked along the route(路线). But the most famous mailed child, May Pierstorff, was indeed sent by an Idaho railway mail car in 1914 with the appropriate stamps stuck to her traveling coat. May’s picture survives, but no physical evidence of her trip. “We would sure love to have that coat,” Pope said.

In 1914, the postmaster general instituted a rule about the mail that stands to this day: no humans. But that didn’t stop an ambitious thief from crating himself up and shipping himself airmail. When William DeLucia, packed in a trunk labeled “Musical Instruments” along with food and an oxygen tank, was airborne, he climbed out, pilfered thousands of dollars’ worth of goods from the registered mail and sealed himself back up. He was arrested at the Atlanta airport in 1980 after his trunk popped open as it was being unloaded.

“We have his oxygen tank” at the Postal Museum, Pope noted with pride.

1What did U.S Postal Service put a limit to before 1913?

A. The value of the mail.

B. The weight of parcels.

C. The content in the mail.

D. The postage for packages.

2How was Jesse Beauge’s son mailed?

A. Packed in a mailbox.

B. Walked along the route.

C. Sent by a railway mail car.

D. Carried in the arms of the postman.

3What does Nancy Pope wish to be exhibited most in the Postal Museum?

A. May’s picture.

B. The brown-paper.

C. May’s traveling coat.

D. Idaho railway mail car.

4Who discovered William DeLucia at last?

A. The airport porter.

B. The airport police.

C. The passenger victims.

D. The postmaster general.

【答案】

1B

2D

3C

4A

【解析】本文简介了美国邮政邮寄孩子服务的历史。几十年前,第一个孤身一人的孩子被带上飞机去奶奶家。而有些父母只是简单地把孩子丢在邮包里。而这些珍贵的“包裹”并不是真的棕色纸包裹的邮件,他们更像是邮递员臂弯里的同伴。更离奇的是竟然有小偷藏身于包裹中盗窃贵重物品,结果还是没有逃脱机场卸货员的检查。

1细节理解题。根据第二段This was in the earliest days of the parcel post service, which launched in 1913. Before that, U.S. Postal Service packages were capped at four pounds可知,1913年前美国邮政限制邮件的重量不超过4磅重。故选B。

2细节理解题。根据第三段the first known case of a mailed baby was in 1913 when Mr. and Mrs. Jesse Beauge of Glen Este, Ohio, shipped their 10-pound infant son to his grandmother’s home about a mile away可知,1913年,Beauge夫妇把自己的儿子通过邮寄的方式送到一英里外的祖母家。孩子只有10磅重,当然是邮递员抱着小孩子送过去故选D。

3细节理解题。根据倒数第三段But the most famous mailed child, May Pierstorff, was indeed sent by an Idaho railway mail car in 1914 with the appropriate stamps stuck to her traveling coat. May’s picture survives, but no physical evidence of her trip. “We would sure love to have that coat,” Pope said.得知,Pope希望May在邮寄旅行中穿的外套被邮政博物馆展览故选C。

4推理判断题。根据倒数第二段He was arrested at the Atlanta airport in 1980 after his trunk popped open as it was being unloaded.可知,小偷的藏身箱在被机场工作人员卸载时突然开箱被发现故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Born in the Netherlands in 1853, Van Gogh led a simple life in a small town until the age of 16. He then left school and joined a firm of art dealers in the large city of The Hague. He eventually realized that dealing with others’ artwork was not his profession, his true love was to become an artist himself.

He devoted much of his time to learning the fundamentals of drawing. Van Gogh believed that to become a great painter, one must first master the ability to draw. It was only after he was comfortable in this area that he began to use oil paints. That is when he developed a style and talent for color that made him one of the most respected artists of all time.

Van Gogh’s paintings are amazing representations of his view of the world. The colors jump off the canvas(画布), not only because of their brightness but also because of the brush strokes(笔画). Van Gogh avoided light, feathery strokes, which would portray typical subjects. Instead, he used his brush and oils to make layers that built the painting until it was almost three-dimensional.

Perhaps one of the most memorable examples of Van Gogh’s use of color and brush style is his painting The Starry Night. The sky swirls(打旋)across the canvas, while the stars shine with unearthly brightness. Each brush stroke creates the image of movement. Under the sky rests a village painted with smaller strokes and finer detail, giving the impression of peace. A large tree in the foreground suggests that the view is enjoyed from the top of a hill, which offers a glance of the beauty of the night sky. The Starry Night shows Van Gogh’s ability to create a powerful image with simple subjects.

Van Gog spent only the last ten years of his life painting. He is believed to have sold only one of the 900 paint he created during those years. Yet Van Gogh today is considered one of the greatest artists of all time. He influence is evident; many painters mimic his style and use of color. His artwork can be found in museums all over the would and is valued in the millions of dollars, a testament to Vincent Van Gogh’s talent.

1How did Van Gogh learn to paint?

A. By reading many books about art.

B. By familiarizing himself with basic techniques.

C. By closely observing the world around him.

D. By carefully studying the techniques of others.

2What does the author seem to admire most about Van Gogh’s paintings?

A. The images.

B. The mood.

C. The brushwork.

D. The themes.

3Why does the author refer to The Starry Night?

A. To praise Van Gogh’s ability.

B. To show Van Gogh’s style of painting.

C. To show Van Gogh’s respect of nature.

D. To honnor the great genius.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网