题目内容

【题目】The Museum: The Charles Dickens Museum in London is the world’s most important collection of material relating to the great Victorian novelist and social commentator(时事评论员). The only surviving London home of Dickens (from 1837 until 1839) was opened as a museum in 1925 and is still welcoming visitors from all over the world. On four floors, visitors can see paintings, rare editions, manuscripts(手稿),original furniture and many items relating to the life of one of the most popular and beloved personalities of the Victorian age.

Opening Hours

The Museum is open from Mondays to Saturdays 10:00—17:00; Sundays 11:00—17:00.

Last admission is 30 minutes before closing time.

Special opening times can be arranged for groups, who may wish to book a private view.

Admission Charges: Adults: 5.00; Students: 4.00; Seniors: 4.00; Children: 3.00; Families: 14.00 (2 adults & up to five children)

Group Rates: For a group of 10 or more, a special group rate of 4.00 each applies. Children will still be admitted for 3.00 each.

Access: We are constantly working to improve access to the Museum and its collection. Our current projects involve the fitting of a wheelchair ramp(波道) for better access, a customer care kit and an audio tour for visitors with impaired(受损的) vision. Our Handling Sessions are also suitable for the visually(视觉上地) impaired. The Museum has developed an online virtual(虚拟的)tour through the Museum. Click here to visit all the rooms in the Museum online.

Hire the Museum: The Museum can be hired for private functions, performances soirees(社交晚会) and many other social occasions.

Find Us: The Museum may be reached by using the following buses:7,17, 19, 38, 45, 46, 55, 243. And by these underground services: Piccadilly Line; Central Line. For a map, please click here. The British Museum and the Foundling Museum are within walking distance.

1】The passage is probably from a(n) ________.

A. book B. announcement

C. newspaper D. website

2】If a family with two adults and five children go to the Museum together, they will save _________ compared to going there separately.

A. 25.00 B. 14.00 C. 9.00 D. 11.00

3】According to the passage, which of the following statements is TRUE?

A. The Museum is not very far from the British Museum.

B. Visitors with poor vision cannot enjoy the Museum.

C. In any case people cannot visit the Museum after 17:00.

D. Anyone cannot hire the Museum for other uses.

4】The passage is written to _______.

A. offer readers some information about the Charles Dickens Museum

B. inform readers about the history of the Charles Dickens Museum

C. persuade readers to visit the Charles Dickens Museum

D. tell readers how to make use of the Charles Dickens Museum

【答案】

【1】D

【2】D

【3】A

【4】C

【解析】

试题分析:文章介绍了伦敦的狄更斯博物馆,包括开放时间、团体优惠和场地租用以及乘车方式等并说服人们去参观

【1】D 细节理解题。根据Access部分的Click here to visit all the rooms in the Museum online.可知文章是取网络。故选D。

【2】D 细节理解题。根据Admission Charges部分的Families: 14.00 (2 adults & up to five children) 单独去Adults: 5.00; Children: 3.00; 2 adults & up to five children花费的钱数是: 5*2+3*5=25和一个家庭的14.00相比较,省了11.00,故选D。

【3】A 细节理解题。根据文章最后一句The British Museum and the Foundling Museum are within walking distance.可知大英博物馆和育婴堂博物馆相距很近,走着就可以到达,故选A。

【4】C 主旨大意题。文章的目的是为了说服人们去这个博物馆参观。故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

Money Matters

Parents should help their children understand money. 【1】 So you may start talking about money when your child shows an interest in buying things, candy or toys, for example.

1. The basic function of money

Begin explaining the basic function of money by showing how people trade money for goods or services. It is important to show your child how money is traded for the things he wants to have. If he wants to have a toy, give him the money and let him hand the money to the cashier(收银员). 2 When your child grows a bit older and understands the basic function of money, you can start explaining more complex ways of using money.

2. Money lessons

Approach money lessons with openness and honesty. 3 If you must say no to a child’s request to spend money, explain, You have enough toy trucks for now. Or, if the request is for many different things, say, You have to make a choice between this toy and that toy.

3. 4

Begin at the grocery store. Pick out two similar brands of a product a name-brand butter and a generic (无商标产品),for example. You can show your child how to make choices between different brands of a product so that you can save money. 5 If he chooses the cheaper brand, allow him to make another purchase with the money saved. Later, you may explain how the more expensive choice leaves less money for other purchases.

A. Wise decisions.

B. The value of money.

C. Permit the child to choose between them.

D. Tell your child why he can or cannot have certain things.

E. Ask yourself what things that cost money are most important to you

F. Talk about how the money bought the thing after you leave the toy store.

G. The best time to teach a child anything about money is when he shows an interest.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网