题目内容

【题目】HOLIDAYS

The Bay Hotel

It's a quiet, comfortable hotel overlooking the bay in an uncommercialised Cornish fishing village on England's most southerly point. If pop music is no longer your strong point, and you are considering a relaxing holiday where the scenery is breathtaking and the sound of the sea is live music to your ears, come and stay with us. For adults only. Sssh! Don't tell everyone! 01326 280464

Willapark Manor Hotel

Peaceful situation in 14 acres of separated gardens and woodland, overlooking picturesque bay. Close to coastal path and beach. Excellent cuisine. Our excellent service brings our guests back year after year. Children (reductions) and pets welcome. 01840 770782

The Country Garden Hotel

Delightful hotel set in lovely gardens; calm Island of Wight near Tennyson Downs, Great food! Garden, sea view and ground floor rooms. Please call for brochure (服务指南) and sample menu. Adults only and pets welcome. 0800 980 1943

Boscastle

Romantic 17th Century farmer's cottage in countryside with splendid coastal views. Well-equipped. Sleeps 5. Regret no pets/smoking. Garden with furniture. Brochure; 01633 450417

The Blakeney Hotel

Overlooking harbour, traditional privately owned friendly hotel with 60 bedrooms, lift, heated indoor pool, spa bath and saunas. Relax, walk, sail, play golf, explore the villages, countryside and coast. Special seasonal midweek price for aged citizens. 01263 7407

S W France

Rural setting near Cordes. Two beautifully repainted old houses, sleep 4/5, Gardens, woodland, pool, views, excellent walks. Available all year round. Outstanding. 01962 776967

1All of the following hotels are close to the sea EXCEPT _______.

A. Willapark Manor Hotel B. The Blakeney Hotel

C. S W France D. The Country Garden Hotel

2If you want to take your children and your dog with you on holiday, you can choose .

A. The Country Garden Hotel B. The Bay Hotel

C. Boscastle D. Willapark Manor Hotel

3The purpose of the passage is to _______.

A. advertise B. advise

C. describe D. warn

【答案】

1C

2D

3A

【解析】

本文是一则广告。这篇文章的目的是做广告吸引游客住宿。

1推理判断题。在七个度假的旅馆里面,只有S W France没有提到有关海湾、海边、海岸的,其它的都在海边。故选C。

2事实判断题。根据第二大段中Children and pets welcome.可知,如果你想带着你的孩子和你的狗去度假,你可以选择Willapark Manor Hotel。故选D。

3推理判断题。全文是为了作广告。这篇文章的目的是做广告吸引游客住宿。故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Directions: After reading the passage below, fill in the blanks to make the passage coherent and grammatically correct. For the blanks with a given word, fill in each blank with the proper form of the given word; for the other blanks, use one word that best fits each blank.

Something different?

Looking for an unforgettable way to celebrate that special occasion? Well, the range of options open to today’s youngster or even ‘oldest, for that matter, 1(be) a far cry from the traditional party or restaurant visit. No longer is it considered sufficient to invite your friends round, buy some food and get a baker 2 (produce) a cake. No, today's birthday boy or girl is looking for something out of the ordinary, ranging from the extremely expensive to the downright dangerous. Anything goes, 3it is unusual and impressive.

4is considered top of this year’s popular extravagances are as follows: taking some friends rally driving, helicopter lessons, plane trip and parachuting and hot air balloon. Then, there is always group bungee jumping or taking your friends on a white water rafting ride down rapids.

The desire for adventurous celebration 5 (not restrict) to the young. I recently met an old man 6 celebrated reaching the milestone of eighty by having a flying lesson.

Of course, if you have the money the world is your oyster. A well-heeled relation of 7 flew fifty of his friends to a Caribbean island to mark the passing of his half century.

Unfortunately, I was only a distant relation.

Undoubtedly, the more traditional forms of celebration do continue to satisfy the less extravagant or less adventurous 8us. However, with my own half century 9 (appear) on the horizon I would not say no to a weekend in Paris and a meal at the Eiffel Tower. I can but 10 (dream). Perhaps by the time I’m eighty I’ll be able to afford it.

【题目】 An idea that started in Seattle’s public library has spread throughout America and beyond. The concept is simple: help to build a _______ of community in a city by getting everyone to read the same book at the same time.

In addition to encouraging reading as a pursuit to be _______ by all, the program allows strangers to communicate by discussing the book on the bus, as well as promoting reading as an experience to be shared in families and schools. The idea came from Seattle librarian Nancy Pearl who _______ the “If All of Seattle Read the Same Book” project in 1998. Her original program _______ author visitsstudy guides and book discussion groups to bring people together with a book, but the idea has since expanded to many other American cities, and _______ to Hong Kong.

In Chicago, the mayor appeared on television to announce the choice of To Kill a Mockingbird as the first book in the “One Book, One Chicago” _______. As a result, reading clubs and neighborhood groups sprang up around the city. Across the US, stories _______ of parents and children reading to each other at night and strangers chatting away on the bus about _______ and character.

The only problem arose in New York, where _______ readers could not decide on which book to represent the huge and __________ population. This may show that the idea works best in medium-sized cities or large towns, where a greater sense of unity can be achieved. Or it may show that New Yorkers rather missed the point, putting all their energy and __________ into the choice of the book __________ discussion about a book itself.

__________as Nancy points out, the level of success is not measured by how many people read a book, but by how many people are __________ by the process, or have enjoyed speaking to someone with whom they would not __________ have shared a word.

1A.senseB.feelC.appreciationD.impression

2A.discouragedB.monitoredC.enjoyedD.appealed

3A.matteredB.motivatedC.analyzedD.launched

4A.usedB.transformedC.measuredD.stimulated

5A.stillB.evenC.onlyD.very

6A.taskB.programC.eventD.design

7A.explainedB.inferredC.emergedD.showed

8A.transmissionB.argumentC.scanningD.plot

9A.interestedB.educatedC.foreignD.local

10A.diverseB.availableC.undevelopedD.colorful

11A.passionB.financeC.nervousnessD.temperature

12A.other thanB.rather thanC.let aloneD.regardless of

13A.HighlyB.SubconsciouslyC.UltimatelyD.Directly

14A.expandedB.enrichedC.reservedD.persevered

15A.otherwiseB.certainlyC.elseD.eventually

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网