题目内容

When Dean Arnold got his first job, he was miserable (痛苦的), Each time he went to work, he coughed and he couldn’t breathe. Working in a bakery(面包房) when you are allergic to (对…过敏) flour can be painful.

But Arnold stayed with the National Biscuit Company for ten years. He was a businessman and he helped them improve production. At last his health problems became too serious. He left and formed his own company.

With his wife and mother, he founded Arnold Bakery. They tried new recipes (配方) changing the kind and amount of flour used. This enabled Arnold to work there without too much pain. The bread, made with unbleached flour (标准粉), was baked in a brick oven (烘炉).

They began by baking two dozen loaves. The bread was sold door to door for fifteen cents a loaf. Winning customers to his unusual, old-fashioned bread took time. But Arnold, struggling against his allergy, built his bakery into one of the largest in the United States.

1.A good title for this passage would be________.

A. A Sick Baker B. A Brick-oven Bread Baker

C. An Old-fashioned Baker D. How to Overcome Allergy

2.Dean left the National Biscuit Company because he________.

A. suffered from allergy to flour

B. didn’t like the job

C. wanted to make more money

D. wanted to form his own company

3.During his stay in the National Biscuit Company, ________.

A. he founded Arnold Bakery

B. he tried a new method of baking

C. he helped the company improve their production

D. he became successful in his business

4.Which of the following is NOT mentioned in the passage?

A. Arnold’s bread was baked in a brick oven.

B. Arnold’s bread was made with unbleached flour.

C. Arnold’s bread was sold at a low price.

D. Arnold’s bread was of poor quality.

5.From the passage we can conclude that Arnold was ________.

A. determined B. brave C. unusual D. unhealthy

 

1.A

2.A

3.C

4.D

5.A

【解析】

试题分析:本文讲述Dean Arnold得到他的第一份工作,非常痛苦,因为他对面粉过敏,但他克服困难,研究配方,终于让自己的面包店成为美国最大的一家。

1.A 主旨大意。本文讲述Dean Arnold得到他的第一份工作,非常痛苦,因为他对面粉过敏,但他克服困难,研究配方,终于让自己的面包店成为美国最大的一家故选A项。

2.A 细节理解题。根据第一段提到Each time he went to work, he coughed and he couldn’t breathe. Working in a bakery(面包房) when you are allergic to (对…过敏) flour can be painful每次去工作时都会咳嗽不能呼吸,故选A项。

3.C 细节理解题。根据第二段提到But Arnold stayed with the National Biscuit Company for ten years. He was a businessman and he helped them improve production他呆在这个公司十年,帮助他们提高生产,故选C项。

4.D 细节理解题。根据第三段提到The bread, made with unbleached flour (标准粉), was baked in a brick oven (烘炉).和第四段提到They began by baking two dozen loaves. The bread was sold door to door for fifteen cents a loaf 可知没有提到D项。

5.A 推断题。根据最后一段提到But Arnold, struggling against his allergy, built his bakery into one of the largest in the United States.他努力克服过敏,让他的面包坊成为美国最大的面包房,可见他十分有决心,故选A项。

考点:人物类阅读。

练习册系列答案
相关题目

A couple of weeks ago, my friend offered to sell some of our things for us. I thought it was a good opportunity to my 7-year-old son’s room and some toys that were no longer suitable for him to play with. We that all the money we got from selling the toys would be his money.

The night before the , we loaded up the truck with toys and a little bike that was too for him. In the yard he the bike for the last time and then happily put it onto the truck. This little bike had at least two previous owners as far as we . It wasn’t in the best and was certainly not new, but the tires were good.

We put a price of $10 on it, but it didn’t sell. So, after the sale was , my friend put it on the sidewalk, with a sign that “FREE BIKE”. Within five minutes her doorbell rang. A little boy was there. In poor English he asked whether the bike was free. She said yes and that he could have it for . He smiled, got on the bike and rode away.

Later that evening when I told my son how much money he had made at the sale, he was very , shouting happily. He asked about a few of his things, wondering they had been sold. When he asked about the bike, I told him about the little boy and that made him . He was much happier than when I told him how much he had . He was so happy to that someone else would make good of that little bike!

1.A. clean B. check C. display D. design

2.A. look for B. go through C. show off D. deal with

3.A. refused B. agreed C. wrote D. lied

4.A. trip B. show C. sale D. decision

5.A. weak B. small C. new D. thin

6.A. rode B. found C. watched D. felt

7.A. doubted B. knew C. told D. thought

8.A. time B. chance C. place D. shape

9.A. also B. never C. still D. hardly

10.A. ahead B. on C. near D. over

11.A. said B. repeated C. copied D. expressed

12.A. jumping B. standing C. walking D. shouting

13.A. barely B. usually C. really D. always

14.A. something B. anything C. everything D. nothing

15.A. calm B. scared C. excited D. disappointed

16.A. when B. if C. why D. how

17.A. smile B. worry C. leave D. cry

18.A. enjoyed B. lost C. bought D. made

19.A. hear B. understand C. remember D. think

20.A. interest B. money C. use D. price

 

第二节:读写任务(共1小题,满分25分)

阅读下面的短文,然后按照要求写一篇150词左右的英语短文。

Nowadays, a new way of shopping is attracting increasing customers: online group buying, also known as collective buying, which offers products and services at reduced prices on the condition that a minimum number of buyers would make the purchase. Origins of group buying can be traced to China where group buying or team buying was executed to get discount prices when a large group of people were willing to buy the same item.

China group buying business hit 1.74 billion dollars in 2011, up 55% from the same period in 2010, according to a report. The report also shows that 2011 was the year that the Chinese group-buying market got more and more concentrated with more and more Chinese, most of whom are white collars, teenagers and college students enjoying the benefits of group buying, and among most of favorable buying categories are restaurant, movie and hotel booking for traveling.

Through grouping buying, on one hand, customers get a lower price than normal. On the other hand, businessmen also cut down expense on marketing. That is the reason why group buying websites spring up like mushrooms in recent years. What is the most attractive in group buying must be the unbelieving discount. Facing the discount, customers always couldn’t resist the impulse to buy the product, even though they don’t need them.

【写作内容】

1. 以约30个词概括上文的主要内容。

2. 以约120个词写一篇关于“团购”的短文,内容包括:

(1) 你对团购的看法并陈述理由;

(2) 谈谈你自己或他人的一次团购经历;

请你给团购者提一些有用的建议。

【写作要求】

1.作文中可使用自己的亲身经历或虚构的故事,也可以参照阅读材料的内容,但不得直接引用原文中的句子;

2.作文中不能出现真实姓名和学校名称。

【评分标准】

概括准确,语言规范,内容合适,语篇连贯。

________________________________________________________________

________________________________________________________________

________________________________________________________________

 

Driving to a friend’s house on a recent evening, I was attracted by the sight of the full moon rising just above my friend’s roof-tops. I stopped to watch it for a few moments, thinking about what a pity it was that most city dwellers, myself included, usually miss sights like this because we spend most of our lives indoors.

My friend had also seen it. He grew up living in a forest in Europe, and the moon meant a lot to him then. It had touched much of his life.

I know the feeling. Last December I took my seven-year-old daughter to the mountainous jungle of northern India with some friends. We stayed in a forest rest-house with no electricity or running hot water. Our group had campfires outside every night, and indoors when it was too cold outside. The moon grew to its fullest during our trip. Between me and the high mountains lay three or four valleys. Not a light shone in them and not a sound could be heard. It was one of the quietest places I have ever known, a bottomless well of silence. And above me was the full moon, which struck me deeply.

Today our lives are filled with glass, metal, plastic and fibre-glass. We have televisions, cell phones, papers, electricity, heaters and ovens and air-conditioners, cars, computers.

Struggling through traffic that evening at the end of a tiring day, most of which was spent indoors, I thought that before long I would like to live in a small cottage. There I will grow vegetables and read books and walk in the mountains, and perhaps write, but not in anger. I may become an old man there, and wear the bottoms of my trousers rolled and measure out my life in coffee spoons. But I will be able to walk outside on a cold silent night and touch the moon.

1.The best title for the passage would be __________.

A. Touched by the moon.

B. The pleasures of modern life

C. A bottomless well of silence

D. Break away from modern life

2.The writer felt sorry for himself because _________.

A. there was too much pollution

B. he failed to see the fullest moon

C. he didn’t adapt to modern inventions

D. there were too many accidents on the road

3.What impressed the writer most in the mountainous jungle of northern India?

A. No modern equipment

B. Complete silence.

C. The nice moonlight.

D. The high mountains

4.Modern things (Paragragh 4) are mentioned mainly to ___________

A. show that the writer likes city life very much

B. tell us that people greatly benefit from modern life

C. explain that people have less chances to enjoy nature

D. show that we can also enjoy nature at home through them

5.The author wrote the passage to ___________.

A. express the feeling of returning to nature

B. show the love for the moonlight

C. advise modern people to learn to live

D. want to communicate longing for modern life

 

There was once a captain who loved money so much that he cheated his sailors at the end of every voyage and took their wages.

On the last day of one voyage, the ship was in a small port. It was winter time, and the sea was very cold, so the captain said to his sailors, "If one of you stays in the water during the whole night, I will give him my ship. But if he comes out before the sun appears, I shall get his wages."

The sailors had heard about the captain's cheating, so they didn't trust him. But then one of them, who thought that he was cleverer than the captain, said that he would do it. He got into the water, and, though it was very cold, he stayed in it. When it was nearly morning, some fishermen lit a fire on the shore about half a mile away.

"You are cheating," the captain said to the sailor. "The fire's warming you."

"But it's half a mile away!" said the sailor.

"A fire's fire," answered the captain. "I have won."

The sailor came out of the water, and said, "Perhaps you think that you are clever because you have won my wages, but you can't cook a chicken."

"I can," answered the captain.

"If you cook this chicken," said the sailor, "I shall work for you without wages for seven years, but if you can't, you will give me your ship."

The captain agreed, took the chicken and said, "Where's the fire?"

"There it is," answered the sailor. "On the shore."

"But it's half a mile away," said the captain angrily.

"A fire's fire,' you said," answered the sailor. "If it is enough to warm me in the water, it is enough to cook your chicken."

1.The captain got the sailors' wages ________.

A. to buy a chicken for himself

B. and kept the money for future use

C. by cheating him

D. and said he would return the money soon

2.Which of the following statements is TRUE?

A. All the sailors refused to get into the water because it was too cold.

B. The captain knew that the fire the fishermen made was enough to warm the sailor in the water.

C. The captain succeeded in cheating the sailor.

D. It was the sailor who was cleverer.

3.The captain insisted that the fire was warming the sailor because he ________.

A. didn't want to lose the bet

B. didn't believe the sailor's success

C. wanted to keep his promise

D. wanted to show his cleverness

4.Which of the following statements is NOT TRUE?

A. The sailors didn't trust the captain.

B. In order to help the sailor in the water, the fishermen made a fire.

C. The captain failed to cheat the sailor this time.

D. The sailor didn't get out of the water before the sun appeared.

5.What is the title of the story?

A. How a Captain Cheated His Sailor

B. How a Sailor Got a Ship

C. A Brave Sailor

D. A Fire Is Fire

 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网