题目内容
【题目】Give shoes, Give Love.
Mission
Soles4Souls is a not-for-profit global social enterprise committed to fighting poverty through the collection and distribution of shoes and clothing.
Host a shoe drive
You can join hundreds of people of various ages and walks of life who are collecting shoes in their community. Soles4Souls gives you all the tools you need and makes it as easy as possible! You can host a shoe drive from start to finish in just four simple steps:
1.Register
Sign up and Soles4Souls will get in touch with you as soon as possible.
2. Get the resources you need from our Tools &Ideas page
Soles4Souls wants your shoe drive to be successful, so it has gathered some stuff to make your life easier. You’ll find the tools you need, as well as the opportunity to spread the word by social media and email.
3. Start a fundraising page
This is a great way to get your friends, family and followers involved. You can raise money to help with the cost of shipping your shoes to Soles4Souls, or for just straight donations. It’s fast and easy to sign up and share.
4. Get the shoes to us.
Soles4Souls has collection locations all over the place. When your shoe drive is complete, you can check out our shipping page and find the best option.
【1】From the passage, we know that Soles4Souls_________.
A. tries its best to support poor
B. is a business that collects old shoes
C. pays the cost of shipping the shoes you collect
D. provides the tools for distributing the shoes you collect
【2】The passage is intended to ________.
A. introduce Soles4Souls in detail
B. call on people to donate their shoes
C. tell people why donating their shoes in meaningful
D. teach people how to express love
【答案】
【1】A
【2】B
【解析】文章介绍了Soles4Souls这一非盈利的全球社会企业,号召人们捐赠鞋子来帮助贫困人群。还详细介绍了从开始到结束的四个步骤。
【1】A细节理解题。根据文章Soles4Souls is a not-for-profit global social enterprise committed to fighting poverty through the collection and distribution of shoes and clothing.Sole4Souls是一个非盈利的全球社会企业,致力于通过收集和销售鞋子和衣服来消除贫困。可知它努力帮助穷人,故选A。
【2】B推理判断题。通过对全文的阅读可以知道它是为了号召人们捐赠鞋子,奉献爱心,故选B。
【题目】目前,不少人在写作文或交流时喜欢使用网络语言。就此现象,你班最近举行了一场讨论。请根据下表的提示,客观地介绍讨论的情况及你的观点。
40%的同学认为 | 60%的同学认为 | 你的观点 |
1.有点荒诞,有时让人无法理解 2.违背了汉语的语法规则,对学习毫无帮助 | 1.幽默,使语言更生动 2.有助于表达思想 | 1… 2. … |
荒诞ridiculous
注意:
1 对所给提示,不要简单翻译,可适当增加细节,使行文连贯。
2 词数150左右。开头已给出,不计入总词数。
Nowadays, with the development of the Internet, there came a kind of language called Web Language. _______________________________________________________________________________
______________________________________________________________________