题目内容
【题目】七选五。
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
Every time you visit Disney World,there's something new to see. What began in 1971 as the Magic Kingdom now includes the hightech,moviemad Disney and Animal Kingdom. Each time the park expands,so do your chances to spend money. How can you save?As a family guide to Disney World,I've been to the park more than 25 times with my kids,and I've developed a few moneysaving plans.
__【1】__Even if you're visiting for fewer days,it's a deal(the pass costs$229 for visitors ages 10 and up,$183 for kids ages three to nine and is free for kids under age three).Without the pass,you'll have to pay separately for Pleasure Island and the water parks. A single trip to Blizzard Beach,for example,would cost a family of four $100.
__【2】__ The prices at some of the nicer restaurants,especially those in Epcot's World Showcase,are much lower at noontime than at dinner. It's wise to make reservations before you leave home. Call 407WDISNEY.
__【3】__F or $65,you can get a Magic Kingdom Club Gold Card(call 180056DISNEY).Cardholders get up to 20 percent off Disney hotel rooms,plus price breaks on character breakfasts,theme park tickets and goods from Disney stores.
__【4】__Charactertheme dinner shows are expensive,costing a family of four about $140,and even a character breakfast,where Mickey or Donald Duck joins you for cakes,can set you back $50.If your budget is tight,try to meet the characters inside the theme parks and at free inpark shows. You can watch the Diamond Horseshoe show,for example,in the Magic Kingdom for no additional cost,while the similrly themed HoopDeeDoo Musical Revue requires expensive tickets.
__【5】__By then,the kids will really know what they want,and you won't waste money on expensive things.
A.Members can get lots of benefits.
B.Dine out at lunch.
C.Become a Gold Card Member.
D.Don't pay extra to see a character.
E.Buy the five-day All-in-One Hopper Pass (入场券).
F.Don't waste money on any giftbuying.
G.Wait until the end of your trip to buy souvenirs.
【答案】
【1】E
【2】B
【3】C
【4】D
【5】G
【解析】
【1】E 第二段的中心是办理入场券,根据下文“Without the pass”即:没有这个入场券,可以推断出上文应该提到单词pass,故选E。
【2】B 这一段的中心是游玩时的就餐问题,下文又提到在中午吃饭时可以得到优惠,即比其他时候更便宜,所以推出关键词“at lunch”,故选B。
【3】C 本题需要密切联系上下文,下文“For $65,you can get a Magic Kingdom Club Gold Card”,也就是花65美元,你就可以得到一张神奇的俱乐部金卡,并且可以享受优惠。由此可以推出答案为C。关键词:Club Gold Card.”
【4】D 第五段主要介绍如何才能免费看到主题公园中的卡通角色。关键词“at free unpark shows”就是去看一些表演,就可以在表演中遇到他们,而不用花额外的钱,故选D。
【5】G 最后一段介绍买东西的时间,根据下文来看,到那时孩子们就知道他们真正需要什么,不会把钱浪费在贵重东西上,这个时候是买纪念品的好时候,显然可推断出这个时候应该是游玩结束时,只有这个时候孩子们才对自己喜欢的东西有所把握,故选G。关键词By then.
【题目】短语填空。
根据语境,用方框中所给短语的适当形式填空。(每个短语仅使用一次)
in particular; on earth; never mind; make it; now that; learn by heart; be supposed to; carry out |
【1】No matter what difficulty you will meet with, ________your plan.
【2】I wonder if you have considered these problems, the problems of water ________.
【3】If we may ________new words by listening to some word tapes, the results must
be satisfactory.
【4】He was told he had no talent and would never ________as a professional singer.
【5】Have you broken it? ________ ,we can buy another one.
【6】________ you've passed your test,you can drive on your own .
【7】Teachers ________treat all the students alike.
【8】How ________do they manage to rob the bank?