题目内容

【题目】七选五

根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。

The holiday season isn’t just about shopping and gifts. 1】 However, holiday travel can be more expensive than the gifts. Fortunately, the following tips will help keep your travel spending under control.

Plan ahead. The earlier you book your travel, from airfare to hotels, the easier it is to find good deals. 2】Your best prices on airfare come when you book three weeks before the plane leaves for domestic flights. For international flights, consider booking 30 days in advance. Many experts point out that you should book travel between one month and three months out for high-traffic holidays.

Book your air travel on cheaper days. Traveling by air on Tuesdays and Wednesdays often costs less than traveling on Fridays and Sundays. During the holidays, it is not just about a specific day of the week. You also need to consider the days surrounding the holiday but days immediately before and after a holiday can be expensive. One of the best ways to save is to plan your air travel on the Day of the holiday._ 3】

Consider traveling overnight. Red-eye flights and overnight flights often cost less than those at more convenient times._ 4】Traveling overnight can help you avoid a night in the hotel, as well as save your money on travel to your destination.

5】 You can’t bring liquids with you on the airline, but you can bring sandwiches and other snacks. When you are on the road, you can buy food at local groceriesto make your own meals. If you are staying in a hotel long-term, consider cooking your own food, especially if you have access to a microwave.

A. Bring your own food.

B. Consider affordable accommodations.

C. Traveling by plane is not the best choice.

D. Plus, booking earlier can save you money.

E. For instance, traveling on Christmas Day might be a great deal.

F. A great deal of travel also takes place during this time of year.

G. Other alternatives include sleeper trains, as well as overnight ferries.

【答案】

【1F

2】D

3】E

4】G

5】A

【解析】

本文介绍一些技巧,帮助你掌控旅行的费用。

【1F根据上句:假期不仅仅是购物和礼物。再根据下句:然而,假日旅行可能比礼物更昂贵。可知此空的意思是:大量的旅行也发生在每年的这个时候.。故选F。

2】D根据上句:你越早预订您的旅行,从机票到酒店,找到好的交易就越容易。可知预定的早就会节约钱。故选D。

3】E根据上一句:节约的最好方法之一就是在假日那一天计划你的空中旅行。可知E.For instance, traveling on Christmas Day might be a great deal.比如,在圣诞节旅行可能是一个大便宜。故选E。

4】G根据上句:长途航班和过夜航班往往比那些在方便时间的航班更便宜。再根据空格下句:旅行过夜可以帮助你避免在酒店过夜,同时也节约票费。可知Other alternatives include sleeper trains, as well as overnight ferries.其他选择包括卧铺列车以及通宵渡轮。符合题意,故选G。

5】A此处是一个小标题。根据下文:在飞机上你不能随身携带液体,但是你能带三明治和一些甜食。在公路上你可以在当地的杂货店买一些吃的东西,根据小标题的特点,再根据Bring your own food.可以带你自己的食物。可知A项符合题意。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读理解

阅读下列短文,从每题所给的四个选项 (A 、B 、C D )中,选出最佳选项。

Everyone has got two personalities—the one that is shown to the world and the other that is secret and real. You don't show your secret personality when you are awake because you can control your behavior,but when you are asleep,your sleeping position shows the real you. In a normal night,of course,people frequently change their positions. The important position is the one that you go to sleep in.

If you go to sleep on your back,you're a very open person. You normally trust people and you are easily influenced by fashion or new ideas. You don't like to displease people. So you never express your real feelings. You're quite shy and you aren't quite sure of yourself.

If you sleep on your stomach,you are a rather secretive person. You worry a lot and you're always easily upset. You always stick to your own opinions or judgment,but you don't raise your hope too much. You usually live for today not tomorrow. This means that you enjoy having a good time.

If you sleep curled up,you are probably a very nervous person. You have a low opinion of yourself and so you're often defensive(防卫的). You're shy and you don't normally like meeting people. You prefer to be on your own. You're easily hurt.

If you sleep on your side,you have usually got a well-balanced personality. You know your strength and weakness. You're usually careful. You trust yourself. You sometimes feel anxious,but you don't often get sad. You always say what you think een if it makes people rather angry.

1】According to the passage,a person,who is not willing to change his mind probably sleeps ________.

A.on his side B.on his back

C.curled up D.on his stomach

2】If a person prefers to sleep curled up rather than on his back,he maybe want to ________.

A.do things personally B.stay alone

C.keep things secret D.trust others easily

3】The main idea of this passage is that ________.

A.one's sleeping position has something to do with one's character

B.everyone has got both real and secret personalities

C.the position in which one goes to sleep is the most important one

D.when awake,one does not show one's secret personality

【题目】七选五

根据短文内容,从短文后的七个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

Writing A Letter To Your Future Self

Just imagine writing a letter to your future self 5 years from now, then opening it at that exact moment to see how much of it has come true. 1】

As you read the letter in the future, you can assess how many things agree with your expectations in the past. 2】 Often times, the goals we set and our goal achievement process are affected by a lot of changes along the way. The letter lets you recognize how your current idea differs from the past.

In addition to that, at the very moment you are writing the letter, your thoughts are stored right there in those words. When you open the letter in the future, you as your future self gets to compare how you used to be in the past with how you are now. 3】 It’s very interesting to do so.

Take out a pen and paper right now and start writing your letter to your future self. Set a time period to write to. 4】 Then start writing. Think about the type of person you will be, your place in life, what you will have realized then, and so on.

5】 Put it in a safe space where no one can find it. When you open this sometime in the near future, you might gain additional insights(了解) about yourself and your journey in the past few years.

A. And you can think about why that’s the case.

B. It is a useful tool to be used in goal /span>achievement.

C. Imagine how you will be like during that time period.

D. If you haven’t, join me in writing a letter to yourself.

E. This lets you see how much things have changed since then.

F. At the end of the letter, write the date to open it on the cover.

G. It wasn’t until we moved into our new house that I found it again.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网