题目内容

1.对于我们来说,帮助需要帮助的人是有意义的。

__________________________________________________________________________________

2.除非你亲眼所见,否则你无法想象扬州有多美。

__________________________________________________________________________________

3.为了保持健康,现在他别无选择只有戒烟。

__________________________________________________________________________________

4.不要熬夜,否则你会在课堂上打瞌睡。

__________________________________________________________________________________

5.如果我们在公共场合乱扔垃圾,那么将会被罚款。

__________________________________________________________________________________

1.It’s meaningful for us to help people in need. 2.You can’t imagine how beautiful Yangzhou is unless you see it with your own eyes. 3.To keep healthy, he has no choice but to give up smoking no...
练习册系列答案
相关题目

Today,it is very difficult for young graduates (毕业生)to get satisfying jobs.It’s said that there are thousands of different kinds of jobs in the world.Choosing the right one itself is not easy.

“Finding a job” is not the same as “choosing a job”.Many young people end up in a job even though they are not suitable for it.Sometimes “chance” may play a more important part than “decision”.Here are a few steps to help you think about jobs that you might enjoy doing after school or university.

First,it is important to realize what kind of person you are,what special qualities make you outstanding among people and what you are interested in.There is a difference between an interest and a skill.If you like art and enjoy looking at pictures,that is an interest.But if you can draw a horse,that is a skill.

Then ask yourself a question,“In the following three areas—skills with people,skills with information and skills with things,which are your best skills?”

After examining your skills,the next step is to research.To find out as many different kinds of jobs as possible,go to the library and read books,magazines and newspapers for information.Ask your friends what they think of the work they do.Finally,trust your own ideas and your own thinking!It is your own life,just find the job you really enjoy doing.

1.We can know from the passage that it’s to choose right jobs.

A. special B. different C. hard D. easy

2.According to the passage there are steps to help you think about jobs.

A. two B. three C. four D. five

3.“Finding a job” “choosing a job”.

A. is as difficult as B. is the same as

C. is similar to D. is different from

4.The underlined word “qualities” in the passage means “”.

A. 准备 B. 性格 C. 建议 D. 问题

5.The passage mainly tells us .

A. what kind of person you are B. the difference between an interest and a skill

C. how to find a job you really enjoy doing D. what your best skills are

1.C 2.B 3.D 4.B 5.C 【解析】本文介绍了毕业后如何找到自己喜欢的工作的步骤:首先认清自己的性格,其次找出自己擅长的能力,最后验证你的能力,相信自己,这样就能找到自己喜欢的工作。 1.C 细节理解题。根据Today,it is very difficult for young graduates (毕业生)to get satisfying...

As a parent, it’s necessary to know how to best support your child in school. Today we’ll talk about how you can support your child.

1)Your child will be tired. The new school year means a while new schedule(进度表),so with the period may come a bit of fatigue.

You should:

●Make sure your child get enough sleep.

●Prepare and pack in the evening for the next day of school.

2) Your child may feel nervous. Everything is new! Everything is different!

You should:

●Talk, talk, talk! Ask about the day and ask how he’s feeling.

●Know your child. Maybe he needs a bit of time after school and wants to talk in the evening, or maybe he’stired in the evening and wants to chat after school. Find it out an follow!

3) Your child wants to do well. He really does. Remember that no matter what last year looked like, this year is a fresh and new start!

You should:

●Make it clear that you want to help him.

●Celebrate successes!

4) Your child really needs you. No matter what he says, your child needs you.

You should:

●Be there when he needs you.

●Know what is going on. Know what your child needs for class and get it for him.

1.What does the underlined word “fatigue” mean in Chinese ?

A. 疲倦 B. 亢奋 C. 尴尬 D. 孤独

2.What should parents do if their child feels nervous ?

A. Tell him to get enough sleep. B. Have a relaxing chat with him.

C. Tell him to be independent. D. Get everything ready for him.

3.What can be the best title for the passage ?

A. Learn to let go B. Schoolchildren are not easy

C. Problems of schoolchildren D. Ways to support schoolchildren

4.We can probably find the reading in a(n)_____ magazine.

A. travel B. business C. education D. sports

1.A 2.B 3.D 4.C 【解析】文章讲述了作为父母支持孩子是必须的,作者介绍了关于怎么支持孩子的几条建议。 1.根据Your child will be tired.可猜测,孩子在新学期也许有点疲倦;故选A 2.根据Your child may feel nervous. You should:●Talk, talk, talk! Ask about t...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网