题目内容

---Will you go to _____ school-leavers' party tomorrow?

--- Certainly. I'm going with my parents.

A. a

B. an

C. the

D. /

C 【解析】句意:---你明天会去参加离校生的派对吗?---当然。我要和父母一起去。这里指的是“那个”离校生的派对,不是随便的某一个派对,是特指,故选定冠词the,选C。
练习册系列答案
相关题目

阅读下面短文,根据短文内容判断句子的正误。正确的涂"A",错误的涂"B"。

Computer technology has become an important part of people’s lives. This technology has its own special vocabulary. One well-known computer word is Google. It is the name of a popular "search engine(引擎)" for the Internet. People use the search engine to find information about almost any subject on the Internet. The people who started the company named it Google because, in math, a googol is a very large number — one hundred zeros follow the number one. When you "Google" a subject, you can get a lot of information about it.

If you Google someone, you might find that person’s name on a blog. A blog is short for a Weblog. It is a personal web page. Some people write blogs to express their opinions and ideas over the Internet. Some use them to share their lives with faraway friends or family. Others write blogs to help them deal with sickness, money problems or to choose movies to see or books to read. Some people add information to their blogs every day. People who have blogs are called bloggers.

1.Google and Blog are two kinds of popular search engines.

2.Google is a person’s name, and the person started the search engine company.

3.People may use Google to ask others for help.

4.Bloggers are those who often surf the Internet to read others’ blogs.

1.B 2.B 3.B 4.B 【解析】试题计算机技术已经成为人们生活中的重要一部分。本文主要介绍电脑在人们生活中扮演重要的角色,及对专业术语“google” 和“blog”的说明。 1. 2. 3. 4.

Bath, 97 miles west of London, is the largest city in Somerset, England. It became a World Heritage Site in 1987.

The city got its name from the Roman Baths, which was a place for public bathing in Roman Britain. The water there is naturally heated under the ground. Today visitors are no longer allowed to enter the water. However, the exhibitions there will tell you the history of the Roman Baths. You can see many ancient Roman objects, including the coins that were thrown into the water to show respect to the goddess.

Looking over the city, you will see many old buildings in the color of honey. Among them, the Royal Crescent and the Circus are the most famous. The Royal Crescent is a row of 30 houses in the shape of crescent. The Circus is about 200 meters to the east of the Royal Crescent. It is a huge circle formed with large townhouses. It is divided into three parts of the same length by three entrances with a lawn in the center. When visiting Bath, you can’t miss these two sites.

The museums in the city are also popular. You can go and appreciate western paintings. If you are interested in the English writer Jane Austen, you can go to Jane Austen Center to know more about her life with her father in Bath, If you come in October, you can even take part in the bath film Festival.

1.The passage is mainly about the ____ in Bath.

A. writers

B. paintings

C. festivals

D. buildings

2.According to the passage, what can visitors do in the Roman Baths?

A. Take a bath.

B. Play in the water.

C. Enjoy ancient coins.

D. Buy ancient Roman objects.

3.Which of the following is correct about the Royal Crescent and the Circus?

A. B. C. D.

4.Bath is a city ______.

A. where Jane Austen once lived

B. that got its name from the heated water

C. where a film festival is held all year round

D. that has been a World Heritage Site for 2l years

1.D 2.C 3.B 4.A 【解析】本文简单介绍了巴斯这座城市的几座重要的建筑物。 1.句意:这段文章主要讲述了巴斯的建筑物。A.作家B.绘画C.节日D.建筑物。文章第二段讲了“the Roman Baths”这个建筑,第三段又讲了几种建筑物,所以文章主要是在描述建筑物。故选D。 2.句意:根据这段文章,游客在罗马浴场可以做些什么?A.洗个澡。B.在水中玩耍...

1.杨利伟是中国第一个遨游太空的人。他永远是中国人民的骄傲。

Yang Liwei is the first person to travel in space in China. He is always _________________.

2.尽管他很有钱,在日常生活中他尽可能节约用钱。

Though he is a man of great wealth, he spends _______________________ in his daily life.

3.一些有语言天赋的孩子被鼓励参加这个比赛。

Some children ________________________ are encouraged to take part in the competition.

4.国际大酒店一直以提供上乘的服务而有口皆碑。

The International Hotel has been famous ________________________________________.

5.这种新出现的问题值得引起重视。

The new problem is _______________________.

6.自从特朗普成为美国总统,他几乎没有在与中国改善关系方面做出重要决定。

Since Trump became the president of the USA, he _________________ on how to get on well with China.

7.前古巴领导人卡斯特罗于2016年11月26日平静地离开了人世,享年90岁。

Former Cuban leader Castro _________________________ November 26th, 2016, aged 90.

8.由于海上风浪极大,我们被迫缩短了旅程。

We _______________________________ because of the huge wind and wave on the ocean.

9.那位著名作家的新书很有价值,已引起广大读者的关注。

The new book by the famous writer is so valuable that it ____________________________.

10.你知道他的仇人们是怎样闯入他的办公室的?

Do you know ______________________________________________________________?

1. the pride of Chinese people 2. as little money as possible 3. with a talent for languages 4. for providing a high level of service 5. worth paying attention to 6. has hardly made any...

任务型阅读

Most of the children grow up with knowing or having a toy bear, but how much do you know about bears' life?

How do bears get food?

Some large bears have claws(瓜子) about five inches long. They use the claws to dig up roots(根) and catch fish. In the snow, a polar bear (北极熊) sometimes puts its white claws over its nose and mouth. In this way, it isn't easy for other small animals to find it. Then it can get those animals for dinner easily.What do bears eat?

Most bears eat roots and leaves of plants. Some bears also eat meat when they can get it

easily. Polar bears like eating meat from seals(海豹).

What do you know about baby bears?

Black bears like sleeping in winter. And baby bears are usually born then. The babies are only a few hundred grams(克) at birth. But they grow quickly. A week later, the babies can open their eyes. And when spring comes, they are big enough to go up to trees for fun!

The 1. of bears

2. to get food

1.The claws of some large bears are about 3.inches long.

Dig up roots and catch fish 4. their paws.

2.It's 5. for other small animals to find polar hears when they put their claws over their noses and mouths.

What to 6..

Roots, leaves of plants and meat.

Something about 7. bears

They are usually8. in winter.

The babies are very9. at birth

They grow quickly and are big enough to go up to trees in 10.

1.life 2.How/Ways 3.five/5 4.with 5.hard/difficult 6.eat 7.baby 8.born 9.small/light 10.spring 【解析】试题本文从三个方面介绍了熊:如何获得食物,吃什么和熊宝宝的成长。 1.考查文意理解题。根据but how much do you kno...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网